Августовските котанки мъркат, пеят, а пък котарачетата им се смеят

• 13 867
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от нас с Жорко.Незнам при вас времто как е ама тук в търново е разкош.По цял ден сме навън.
За плюмченето и ние се плюмчим нищо чудно да се събудим някоя сутрин със зъби #Crazy.
Бях си наумила да пиша нещо ама нали съм вече блондинка и ми избяга от акъла. smile3506
Като се сетя и ще пиша.

# 271
Миши я няма. Диди-2 също напълно изчезна. Дани да са здрави децата!!!

# 272
и аз да се включа по темите...
и ние спим на светната лампа, но аз оставям тази в коридора, като вратата на спалнята е отворена, защото и аз като вас, ако е абсолютно тъмно не се чувствам спокойна...

ама нашия юнак въобще не иска да си спи в креватчето - в него се повиваме, играем си, но не и да спи там - вечер като заспи към 21ч (обикновено или върху мен или върху баща си) и го местя в количката...веднъж направих грешката да го сложа в леглото му и той веднага се събуди и стана една... baby_neutral...; но виж в количката си спи!!! не мога да си го обясня, защото пък навън в количката не иска да стои и започва един рев..ужас..последния път се прибрах - той в слинга, а аз бутам празната количка!! Crossing Arms хората ме гледаха доста странно Sick
иначе си се буди поне по веднъж на вечер някъде към 3ч и после към 6-7ч сутринта задължително, за да събуди тати за работа  Laughing
за МЦ, аз много не съм показател, защото никога не ми е идвал редовно - имам повишени нива на пролактин и затова нямам овулация, а доколкото знам пролактинът поддържа кърмата, така че аз си мисля, че докато кърмя МЦ няма да ми идва, а после пак ще се предизвиква с хапчета, ама какво да се прави?! Rolling Eyes..радвам се, че поне успях да сътворя едно такова малко същество..пък после за второто пак ще заформим химичния коктейл и пак ще стане  Praynig..надявам се!!!   Peace

айде, аз май се отплеснах..дребното спи и аз като не видяла..пиша с две ръце Joy

# 273
Здравейте мамчета и бебчета  Hug Три дни не съм писала и сега като се отприщя ...  Mr. Green

В неделя имахме погача, представихме се пред обществото, около 25 кокошки бяхме ...  #Crazy Вече имаме дрешки за цяла детска градина. Без космонавчетата (3бр.) и якенцата, останалите дрешки едва ги натъпках в седем килограмова пералня  Crazy Шест въжета простор заеха, щипките не ми стигнаха  Laughing Вече сме напълно оборудвани - музикален шезлонг, градинска люлка (добре, че имаме вила), столче за хранене, музикално гърне тип "конче" ... Сега вече изобщо не знам какво да му купувам за Нова година  Thinking

Стелето вече ви се е похвалила, ама и аз да кажа. Срещнахме я в парка на Младост 2, а Дара е същата красавица като майка си  Hug

А нашето семейство е почти цялото синеоко, само таткото се цепи вече от колектива  Mr. Green та му предложих да си сложи едни сини лещи  Mr. Green
Стели Мели, моята рода цялата е с кафяви очи, ама съм си избрала синеок мъж, та и Костенурчето взе, че се излюпи синеоко  Mr. Green

Сибер, дано Емчо-Семчо е добре и всичко лошо вече да е зад гърба ви  Praynig

Граци, честита годишнина на патерици. Да сте живи и здрави - много сте сладки двамата  Hug Възползувай се максимално от СПА-то, че редки са тези моменти  Mr. Green

Относно свекървите аз лично изхвърлих мойта като мръсно коте и  и забраних да се доближава до мен и децата то нейното не се търпеше просто #Cussing out а по - принцип не съм скандалджийка ама тя ме изкара извън релси #Cussing out #2gunfire #Cussing out и вече трета седмица я няма и вкъщи е много спокойно Grinning
Цвети Иванова, БРАВО, БРАВО  smile3501 То иначе оправия няма  Naughty

Бланш, Мариела е сладкишче и дано по-често се усмихва  Hug

Пиаф, добре дошла при нас.   welcome Тук е весело   bigdance2

Интрига   Hug , съвсем ни забрави мила  Wink

Коте Марта, аз съм в Младост 2, до МАКС-а. И моя личен лекар и педито са ни в 25-та поликлиника (Дидров и Катя Иванова) Да няма съвпадение?  Wink

Аз имам да смъквам поне 15 кг, а при добро желание и 20 (за да се включа и аз към моделите  на бельо). За сега обаче, заради кърменето го докарвам само на гръдна обиколка 105 см, лошото е, че и на долу мерките се запазват  Joy
Стели Мели, миличка, не се притеснявай ... много сме тези с +15 кг и нагоре, ама ще го бориме някак си, няма начин  Mr. Green

А за количките - нашия зимен кош ни умаля.  #Crazy С какво ще го изкарвам зимата направо не знам  newsm78 А би трябвало да му става до 6-тия месец. Явно е правена за китайски бебета - те може и на годинка да се возят в нея  Mr. Green
Мамадона, каква ви е количката, че май ми заприлича на нашата Джема Травъл 3 в 1, та да си знам какво ме чака  Shocked Ама хич не ми се купува втора количка  ooooh! Жив и здрав да ти е Денис, че голям левент ще порасне, да знаеш  Wink

Асе, Вики е разкошна  Hug И каква голяма коса ... пу,пу

Светла Мама, оправяй се бързо  Praynig Пфу, че некадърни доктори има  #2gunfire

Цветелинка, Габи е чудесна   love001 Едва ли ще й липсват кандидати  Wink

Пухи, Честит имен ден на патерици  newsm51 Да нащипкаш бузките на Димитър  Hug

Каприз, освен че е чаровник, Венци има страхотни пухкави гривнички  smile3501 ние си нямаме  Sad

Брит, голяма красавица е Точица. Много да я пазиш от августовските момци  Hug

Чери, Моника е истинска принцеса в бяло   love001

И мен бройте за срещата утре. Яхвам едно такси и идвам. Коте Марта, ако искаш присъединявай се към мен. Все някак си ще се извозим  Mr. Green

Феб, Мони е баткото на августините и като нищо ще ни измъкне избраните снхи под носа  Hug

Дрън Дрън, и Никола е гтоляма конкуренция на всички момци smile3525

Да попитам - вашите деца на тъмно ли спят, понеже леглото на ники е в нашата стая и аз го придърпвам към мен през нощта, но оставям нощната лампа да свети за да го виждам. Дали е проблем, да не го свикна да спи на светло?
Нашето Костенурче също спи на нощна лампа, но и на мен така ми е по-удобно нощем.

Честити месечинки на Борис на Малкабуби, александър на Бобито, Мариела на Бланш, Анна Мария на Микра, Стефан на Алфира и малкия принц на Яна20   smile3525

Меган, добре че с Тристан сте далече, че с тез разперени ръчички всичките ни моми ще обере  Hug

Мика, добре дошла отново  welcome

Камето, гледам, че Бизу е от Гео Милев и има желание да дойде на срещата, та защо не се комбинирате двечките с едно такси? Аз така ще ходя - няма начин

Мартини мама, голяма красавица е Доротея и дълга коса гледам вече е пуснала  Hug

Миши я няма. Диди-2 също напълно изчезна. Дани да са здрави децата!!!
И Помилвана също изчезна  newsm78 Да не са събрали родите с Миши и вече да празнуват  Mr. Green

Имаше и още, ама няма кой да ме чете. Хайде до утре на живо с някои, с други пак виртуално  newsm51

# 274
Ооооо мацките как сте?

Аз правя последни напъни по приключване на месеца и от утре по обед до неделя мисля да си дам почивка и да се порадвам на хубавото време с децата.
Утре ви чакам .....на кафето в дясно от фонтана, че ако знаете какви готини сандвичи има  Embarassed То затова задника ми е като на 6ти полк тупана  Embarassed
Еййй много ще ни е весело утре да знаете, а и временцето ще е топличко  Simple Smile

Отивам да простирам ....................

П.П. Малеееее тука голямо сватосване се заформило  Laughing Дали да взема да и белосам на Вики лицето  newsm78 , че да се уреди с мъж, то при толкова конкуренция, а пък и качествена.

# 275
Мелфин, супер предложение, но още не знам дали ще се възползвам   bouquet
Имам преводи с дедлайн, а дребната ми разказва играта  Rolling Eyes Ако я прикоткам утре да спи, може би ще се възползвам от свободното време, ще видим как ще тръгне денят.

# 276
Тук съм .Следя ви  Sunglasses
Излизаме на слънце и гледам да свърша домакинската работа  бързо и фюууу...навън !Затова са губя напоследък.А сватята не я знам - може и тя като мен!
Няма как да дойда на срещата ,предполагам ви е ясно.За съжаление Cry
Междудругото сайта на форума много баавно ми се отваря и се нервя.Изобщо целия форум се баааави много. Close

# 277
Момичета, може ли някой да ми обясни от коя страна се намира централния вход на Южния парк? Нещо ориентировъчно, че ако таксиметровия шофьор не знае, аз да се изкажа компетентно  Mr. Green

# 278
Момичета, може ли някой да ми обясни от коя страна се намира централния вход на Южния парк? Нещо ориентировъчно, че ако таксиметровия шофьор не знае, аз да се изкажа компетентно  Mr. Green

Входа от към Витошка Wink

# 279
сладурки включвам се и аз да кажа,че ще дойда на срещата,само не знам точно в колко часа(Асе ще ти се обадя ако не ви намеря),нямам търпение да ви видя и да носите фотоапарати,че на моя падна батерията,а зарядното не е в мен,а искам да си ви гледам като замина  Hug

# 280
  • SZ
Оооооооооох,като ви чета и ми идва да хващам нощния влак и хоп в Софията и аз на среща!!!!!

Чакаме снимки!

# 281
здравейте милички
Честити месечинки на всички буболинки  Heart Eyes
аз няма с какво да се похваля или оплача, само за запис  Peace
качих малко снови снимки в албумчето на които му се гледа да заповяда, няма да вьрнем някои ерген
всички бебчета са прекрасни Heart Eyes,ако сьм пропуснала да кажа Grinning
и аз искам много да дойда и да ви видя, най-вече бебчетата ви  Grinning, но засега няма как да стане, ще се задоволя с бургаските срещички на които само Жанет присьства от августинките Sad и то всеки ден сме заедно и станахме много близки и и разказвам всеки ден за вас, вие сте моето виртуално семейство. тя няма много време да влиза  Confused
лека от мен и целувки
П.С.  ааа и една смешка да кажа hahaha Брит мила, снощи като четях и бях стигнала до твоя пост сьс снимката на точица, и моя мьж се появи от някьде и вика - кои е тоя мьж дето дьржи детето?! и аз му викам, това не е нашето бе! и той, не ма тук на тая снимка ти говоря. и аз Joy ти луд ли си бе, не виждаш ли , че не е нашето дете  Joy. и той, аааааа .................... гледа, гледа , ми то много прилича и се обьрках, на кой е тогава?!  Joy Joy

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 22:53 от shiiila

# 282
Много ви се радвам, като гледам какъм ентусиазъм кипи около срещата. Сигурна съм, че ще си изкарате страхотно. Аз пък точно утре след обяд съм на поредния преглед за болежките в краката - този път при невролог, защото се оказа че май причината е дископатия...
Ще опитам да приложа снимки макар и малко остарели - отпреди месец, защото момите съвсем се изчерпаха. Втората/ако въобще се покажат/ е по темата за пръстчетата в устата.
Какъв е цветът на очите на вашите хубавци, защото при нас продължава да е синьо-сив, въпреки че с таткото сме с тъмни очи. Чудно ми е кога ще се изясни ситуацията.
Поздрави на всички и весело.

# 283
Хоп и аз директно включване да направя за да кажа, че и аз утре ще дойда в Южния-не ми е ясно още дали ще сколасам навреме но ще звъня и аз на Асето. Чакам с нетърпение-ще е голям купон!

# 284
Лелеее ма то вярно днес е 15ти  ooooh!

Да са ви живи, здрави, много щастливи и големи късметлийчета 2 месечните бебоци. Да им минат бързо коликите, да акат редовно, много да гукат и да раздават усмивки безброй  newsm51 smile3541

Нели сега си спомних мила, как чакахме и се успокоявахме по кюто. Еййй какво мило ми стана  Hug

А утре пък Вики става на 2 месеца. Охоооо ми тя голяма вече, мома за женене направо  Laughing Божеее колко бързо растат дечицата ни, чак тъжно ми става понякога. И Стефи кога беше малко бебе, кога я почна пубертета  ooooh!

Мартини преминах бързо по страницата и за момент помислих, че това е снимка на Вики  Shocked Тия нашите девойки определено много си приличат. Ама и Доти гледам е с фризура. Мамина сладка, нацелувай я от мен. Ама мноооого  Heart Eyes

За лампата да кажа - Стефи все още спи на светната лампа. От бебе е така. Аз сега не паля в стаята лампа, а отварям вратата към коридора, за да мога да я виждам млката шефка какви ги върши в креватчето.

Стелка ще ми е мъчно за вас с Дара. Обаждайте се като си идвате  Heart Eyes

Мери Джей я тоз хубавец какви жестове показва Simple Smile Личи че отсега ще е мъж с характер.
Казвам ви лека и спокойна нощ , и мнооого красиви сънища   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт