Сисе, бързо да се оправяте! кАто дете мен често ме боляха ушите - много е гадно, но обикновено първият прием на лекарства успокоява болката ...
Много смотано време! Всички са болни!
) Кътниците още не са пробили, но са надули ужано. 
Направо се родих с тази хомеопатка, даже на Петя толкова й харесват лекарствата, че само ме врънка за още
"икам бонка" 
И тя, от известно време, се храни сама и не ми дава да я храня аз. Но супата задължитено й я давам да я яде в столчето, че омацването е голямо
хем не го иска, хем неще на гърнето 
. Сега само остава да свикне да спи в него без да пада 

, но не се сдържах

Тя освен, че почти няма разбираема дума, няма и зъби - досега 4 бр., в момента растат още 2-3...
. Познаваме се се с него от 100 години...Докато живеех в Дружба се виждахме по-често по съседски, но скоро не сме се срещали.
Секретът е бистър, не исках да я водя при личната, защото току виж е лепнала нещо друго в чакалнята, но явно ще се наложи.
Често се случвало без други симптоми да са хремясали децата. Хм
Аз давам Осцилококцинум и вит.Ц.Дано да мине, че е като сополиво циганче милото
Дори и така да е, не е страшно!
Халя имаше същите симптоми преди около седмица (изключая температурата) и аз се видях У чудо, но нищо специално не направих, освен три пъти да й шприцовам в устата от най-простото противовъзпалително -- нурофена. 
(първото й твърдо "не"
Това, че започват да говорят, това, че започват да общуват по-пълноценно с нас и с другите деца, ми се вижда невероятно, ми то си е малко чудо. Преди да се роди Калинушка, съм се питала как ще уча децата си да ходят, да говорят... Още по-значимо е чудото и заради това, че нещата стават някак от само себе си, без специални усилия от наша страна... 

На всичко ми отговаря с НЕ, така че аз пак пробвам