Танцуващи Февруарчета събират есенни листа!

• 12 136
  • 290
  •   1
Отговори
# 255

Ели, желая ти една добра фея да бъде винаги до теб
и хората, които обичаш - за да ви закриля,
да ви носи радост, щастие и много вълшебства!  Flutter

# 256
Ели, честит рожден ден! Желая ти здраве, спокойствие и много щастие!!! Нека мир да има в душата ти, да те окриляват усмивките на твоите слънчица и да летиш от любовта на любимия човек!

# 257
Честит Рожден Ден , Мак! Желая ти здраве, щастие , късмет и много любов!

# 258
Много ви благодаря за милите пожелания!!!  Hug Heart Eyes

# 259
Докато чакаме някой нов рожденик, да ви разкажа какво правихме тази нощ  Twisted Evil

ДО 5 часа Никол спа като пън, голямо щастие след толкова безсънни нощи, и аз също спах, и не съм ставала да и сменям памперса. В 5 часа детето ме събуди, с мама пишшш, и като я пипнах беше мокра до ушите. Явно това я е разсънило, защото ме замъкна в хола, и гледахме холмарк до 7:30.  #Crazy Та се оказа, че холмарт през ноща го дават със субтитри на някакъв странен език, може би румънски. Но малкото диваче припяваше кака-баба-бау-бау-буууу.
Може би защото е хелоуин, ама толкова свежо това дете, аз клюмах до нея, а-ха да заспя, но тя ме бута, и сочи тв-то и припява, мама-буууу.
И в 7:30 вече нямаше закога да спя, нали съм на работа, та даже направих закуска (лесни добруджанки, за справка готварския).

А и честит празник, все пак. Ние за довечера сме организирали гости с тикви Simple Smile.
(Не че тикви ще ни идват нагости, а с гостите ще дълбаеме тикви).
За съжаление предложението ми да се маскираме, беше отхвърлено, но няма да се откажа толкова лесно.

# 260
Ние не уважаваме такива чужди празници.. но ще навия един тиквеник за довечера..
Ники по цели нощи ме дъвче.. незнам в какъв период е сега, ама и ние не спим...Майка ми реши проблема кардинално : "има мляко-има проблем, няма мляко - няма проблем"

# 261
"има мляко-има проблем, няма мляко - няма проблем"

Laughing  да, то всички проблеми идват от кърменето  Crazy 

# 262
  • offshore & overseas
"има мляко-има проблем, няма мляко - няма проблем"

Laughing  да, то всички проблеми идват от кърменето  Crazy 

Или пък от не-кърменето. Twisted Evil

# 263
  • София
Аааа, от кърменето са проблемите  Naughty Моята дъщеря спи много неспокойно, защото още не съм я отбила. Ако го бях направила, когато му е било времето (6 месеца) сега вече да съм си отспала ..... Ама пуст овнешки инат, дето не възприема  Whistling

# 264
Дамм и при мен тъй.. за туй да си мълча и да не се оплаквам..

# 265
  • offshore & overseas
И мен тъй са ме оставили да си троша главата. Ма тя мойта дебела, не се цепи лесно.  Banghead

По-скоро стените поддават.  Laughing

# 266
Ехооооо,тук съм най-накрая...след двуседмично драпане да вляза във Форума,най-накрая успях Laughing.За втори път ми се случва заради някой неблагоразумен потребител,да бъда ощетена аз #Cussing out,надявам се да не ми се случва отново,защото изперках без вас и темичката ни(съвсем сериозно),даже се учудих на себе си,колко пристрастена съм станала(макар и по-рядко да пиша,а повече да чета).По-късно ще пиша повече,имам много да разказвам...

# 267
  • София
На мен пък майка ми казва: "Давай му на детето да цока много!" Simple Smile
Половинката ми вика ветеранка и си знае, че това е спасението в ревливи моменти Twisted Evil
Алекс вече много рядко се буди, за да цока, ама знае, че съм и под ръка Mr. Green
Та аз проблеми нямам Peace

# 268
  • София
Добро утро девойки,

Първо да си кажа, че много се радвам на всички мами, които все още кърмят.   bouquet
И да похваля една бабина рецепта срещу влажна кашлица, благодарение на която кашлицата на Марти му мина след 2 дни прием. Та става въпрос за нещо, което се препоръчва от д-р Михайлов, известен софийски хомеопат. 4-5 ореха се варят начукани с черупките в около 400 мл вода. Като заври се махат от огъня и се запарват за около 10 минути с 1 лъжица босилек и 1 лъжица индрише. Подсажда се по желание - аз сложих 1 лъжица мед. Давах по 1 супена лъжица на 15минути, 30 минути, 1 час и после през 2 часа. Нощно време не съм давала.
Дано да съм била полезна на някой.

# 269
Здравейте на всички,аз няма с кво да се похваля освен,че не ми издържат нервите вече.Ето сега вече си легнахме гладни Cry Cry.Иска да яде сам-добре оставям го да се маже.Обаче от вчера само клопа с тая лъжица и храни всички освен него си.Не дава изобщо да му давам!!ДНЕС  готвя като лудите,бързам,два вида ядене направих и пак нищо.Ядосах се и го оставих да заспи без да яде.Сега ми е гадно че не е ял SadНезнам  как да го накарам вече,дайте идеи.

Общи условия

Активация на акаунт