Отговори

160 майчета се радваме на

78 момиченца     и    85 момченца

Кръстница на темата: Escarina

През СЕПТЕМВРИ сме родени, всичките послушни и засмени! (bebe_to)
Все навън е за игри, СЕПТЕМВРИйчето не ще да спи! (bebe_to)
СЕПТЕМВРИйчето скача, става и дивее... какво ли още не умее!! (Escarina)
Най-усмихнати и най-засмени - всички сме родени през СЕПТЕМВРИ! (bebe_to)
Минава този месец вече, ще проговори скоро СЕПТЕМВРИйското човече! (bebe_to)
СЕПТЕМВРИйчето засмяно гушка и целува мама! (Lady_Sunny)
На СЕПТЕМВРИйчето немирните ръчички правят вече мънички белички! (Else)

Първите ни бебенца: Лора и Дани на мама Hellche - 20.07.
Последният сладур: Александър на мама Very - 10.10.
Рекордна дата: 12.09. – родени 14 бебета
Най-мъничко родено: Лора на Hellche - 1.850 kg
Най-тежко момченце: Ерай на мама Berina - 4.200 kg
Най-тежко момиченце: София на мама St.Anger – 4.150 kg
Най-дълго момченце: Агоп на мама Thumbelina - 54 см
Най-дълго момиченце: Ангелина на мама Кукла - 54 см
Най-подранили: Лори и Дани на мама Hellche - с 44 дни
Най-закъсняло: Леа на мама Beerbaby - с 14 дни
Най-точни: Николай на Samira, Константин на Kamelya,
Марин на liudmila73, Мартин на Шоколадче
- родени на термин
Първо зъбче: Александър на kalaka
С най-много коса са: Димитър на Mishoka и Дария на Mika2006
Първо проходило дете: Станимира на Else

# 1
  • София
Здравейте на всички!
Пуснах новата темичка по-рано, защото след малко излизам, да има странички за запълване  Mr. Green !

Хекси, с това столче сме и двете с Пебс. Лично аз съм доволна. Купихме го от един център (Sky Centre май се казваше  newsm78 ) до завод "Електроника" на бул. "Шипченски проход". Струваше 140лв. В сайта "Кикиморско царство" го има за 146лв.
За това дали да е чисто ново едно столче за кола съм "ЗА". Дори да е напълно запазено, все пак не се знае през какво е минало и не бих рискувала, това е мое мнение.

Илиянка, стискам палци, миличка! С теб съм   bouquet !

ЧРД, Поли   bouquet ! Бъди много здрава и винаги да имаш поводи за усмивка!

Хубав ден на всички и успешна седмица на работещите мами  Hug !

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 10:34 от Kally May

# 2
# 3
# 4
  • гр.Варна
Добро утро и прекрасен ден на всички! Hug Hug Hug

# 5
Хекси,и ние сме доволни,макар че Лизи нещо отвикна и не ще да се вози в него! Rolling Eyes
Иначе щом ви е за второ,според мен не си заслужава да давате пари за ново!Може да вземете втора ръка,след като го огледате и прецените дали наистина е в мн. добро състояние! PeaceИначе ние го взехме за 137лв. май! newsm78Нещо такова ми се върти! Peace

# 6
Добро утро!!!

ЧРД на Поли!!!Много усмивки да ти дават всеки ден мъжете вкъщи!!!!

# 7
Аня, честити и на вс ходещи крачета! Heart Eyes
Хекси, виж тези столчета. Ние купихме на Ирина "Джени" и съм доволна. А за второ столче мисля, че е ОК! В магазина им са на същата цена. Има го в два цвята. Peace А за втора ръка столче... нали знаеш, че и след най-малкото ПТП столчето трябва да се смени. Аз мисля, че е по-добре ефтино, но ново, отколкотъо марково с неясно минало  Peace
Хубава и спокойна седмица на всички!

# 8
ПолинаТ честит рожден ден и от мене!    bouquet

Илиянка стискам ти палци!

Хю мерси, не бях чувала, ще почета.

Веси аз веднъж така тръгнах из София като турист с фотоапарата и щрак-щрак и разни хора ни гледаха като извънземни  Mr. Green

И от мене хубав ден и успешна седмица на всички!  Heart Eyes

# 9
  • София
Честит рожден ден, Поли. Много здраве и щастие за теб и твоето семейство!

Ками, честито ти пристигнал татко, ще имаш и едно мъжко рамо вече, а и знам, че вашият татко много обича да се занимава с малкия.

Хекси, като за второ столче мисля е приемлив вариант и втора ръка. Все пак някои столчета са ползвани много малко и са в отлично състояние. Просто трябва да попаднеш на такова.

По повод катеренето, ние сме тежък случай. От 2 месеца вече е на тема катерене и даже вече го оставям да прави каквото ще. Започна с катеренето по един нисък шкаф, на който ни е телевизора. Качва се и стои прав, като му се скарам ми се хили и дори качва крак да превземе и телевизора, но за сега не е успял. Катери се върху влакчето си и също се изправя и се хили. В последните дни проявява мерак да се качи на кухненския плот, за което си прибутва едно пластмасово детско столче, изправя се и започва да мрънка да го кача и по-нагоре. И другата му заветна цел е да се качи на стъклената трапезна маса. Катери се и се изправя и по нощните шкафчета, те са ниски, но винаги може да се подхлъзне и да уцели някой ръб. Качва се и сам на столчето за хранене, когато е в най-ниско положение, настанява се и гледа рекламите.

# 10
Благодаря ви, момичета за пожеланията Hug Hug

Айде наздраве от мен:

и да ви е сладко:

Приятен ден на всички!!!

# 11
  • Бургас
Привет,
Поли, честит рожден ден! много късмет, щастие и любов ти желая!
И ние много обичаме да се катерим! За сега няма инциденти, но тепърва очаквам
хайде бай

# 12
  • гр.Варна
Честит рожден ден Поли! newsm59
Бъди много щастлива и винаги обичана!
 newsm51
Благодаря за почерпката, ама още се въздържаме от твърд алкохол!  breastfeeding
Няма как! Joy Joy Joy

Веси, благодаря за съвета!  bouquet
Днес определено е забравил за новата си страст и го кара по-кротко. Heart Eyes

Кали, а на теб направо не ти завиждам. Явно и Пепи е "шетащо" човече! #Crazy Искрено се надявам да не възкачва и телевизора, че мноооооооого лошо. Sick

Мунка, и моят мъж има същата страст. където и да отидем снима, ли снима каквото му се изпречи през погледа. понякога направо ме вбесява. Аз не съм от търпеливите.  ooooh!

Дребния току що се опита да припява на "Мила моя мамо" по ТВ. #Crazy Много неуспешно, но все пак е начало. Heart Eyes

А ето какво прочетох преди малко : http://dnes.dir.bg/2008/11/10/news3578150.html
То сега е батак, а ако разрешат и 3-месечни бебета да "ходят" на ясла, съвсем ще оплетат конците. Но за задължителна градина-приемам! Peace

Целууувки!   love001

# 13
  • София
Люси, като каза за "Мила, моя, Мамо" се сетих как оная вечер съм легнала до Пепи да го приспивам и той уж се беше прикротил със затворени очи и по едно време започвам да му пея "Мила, моя, Мамо", а нашия като рипна, ухили се и започна да ми пляска. Аз така се разхилих, че ми отиде по дяволите цялото приспиване. Та сега съм спокойна, че има поне един почитател на певческите ми способности. 

# 14
Поли, честит рожден ден и от мен!  Heart Eyes

Хекси, аз също взех Кангаруто и съм доволна. Много се колебаех с това на Чиполиното, което Съни показа, но решихме да е Кангаруто, тъй като е до 25 кг. А по повод на марковите - аз успях да сложа малкият във всяко столче, което ми се изпречи пред очите - тва Чикото, Макси козити, бреви, и въобще каквото имаше на пазара. Ами трябва да ти кажа, че не видях особена разлика - голяма част от тях бяха на 3 степени, основно са от 9 до 18 кг., механизъм на сваляне - същият като Кангаруто, тапицерията - не ме привлече също /даже на Кангаруто е по-добра/ и така. Имах парите и много се колебаех за "марково" столче, но нещо не ме грабнаха ... Даже brevi имаше един странен начин на промяна на степените /въобще не беше удобен/ и много се учудих тия хора що искат толкоз пари  newsm78 та аз ако бях на твое място - бих купила Чиполиното или кангаруто, но новичко. Все пак детето няма да изкара само няколко месеца в него, както в кошниците, пък и срокът на годност на пластмасите им е 5 г.

Люска, четох за новите ясли   - сигурно ще има изискване всички мед.сестри и акушерки да са кърмачки newsm78 ... че то дечинята кво ше папат  Mr. Green пак поредната недосмислица естествено - ми те не могат да подсигурят 1-2 годишните, пък камо ли по-малките  #2gunfire

Пебс, и при нас имаше такива мераци да не седи в столчето - но туширахме нещата, просто ако се размрънка, не го взимах от стола - давах биби, вода или папане, и той вече знае, че на буту стои само в столчето ... не си позволявам да го взимам в ръцете, колкото и кратко да е разстоянието, за да не свиква

Общи условия

Активация на акаунт