Краси, аз просто нямам думи за уменията на Анито!
Браво на детенцето!
Алекс е на светлинни години от това да яде сам, а и изобщо не проявява никакви подобни мераци. И да прояви, надали ще му се вържа, защото той най обича за маже и после да се бърше в мен или в мебелите. За катеренето, при нас много отдавна е "на мода" и дребното стига навсякъде. Откак започна да пълзи стабилно, се и катери, така че за мен разлика след прохождането няма. След като вече се качва на перваза (висок е около 60-70 см) и си отваря прозорците в хола и може да спуска/вдига щорите (външни ролетни) смятайте за какво става въпрос!
Катеренето по столчето за хранене отдавна е факт и в момента най-голямата му мечта е да го пусна да лази по масата в трапезарията, която е доста височка. Какви ли не стълби си реди, за да се покатери, а аз само пренареждам мебели и крия разни неща, за да не успява да си изпълни той намеренията.
! Браво за самостоятелното хранене!
С лъжичка не ми се ще да й давам,щото и без това прави мазало като яде,представям си пък сама....
Иска някой да я вдигне или се добира до някой мебел и става!Не знам защо така.
След 1000 изправяния сега -не!
Направо ме съсипва от смях! 

.
С Валя направих тази грешка и беше "мисия невъзможна" да я поставя на столчето, викове, рев, гърчене-абе страшна работа.