Отговори
# 15
  • морето и сините вълни :)
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ПОЛИ

запис Mr. Green

# 16
Здравейте момичета! Само да кажа че стандартите за сигурност на едно столче се менят от време на време и за това трябва столчето да е било произведено не повече от 5 години преди повторното му използване. Само че в България столчетата са задължителни отскоро, така че няма никакъв проблем. Каквото и да се е случило с едно столче, ако не се е счупило е ок. А това се вижда. Затова аз не бих се колебала да купя столче втора употреба, особено пък като е за второ столче. За мен пък важи правилото по-добре марково и втора ръка, отколкото немаарково и ново. Ама пък като е за второ сторче не бих се поколебала да е немарково и втора ръка Grinning

# 17
  • Асеновград
Здравейте,момичета  Hug Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОЛИ!  bouquet

Хекси,аз също мисля,че за второ столче е по-добре да е по-евтино,но да е ново  Peace

Кали,добре,че си реагирала на време  #Crazy,направо ужас ,белите стават за секунди  Rolling Eyes Аз колкото и да я пазя Анито,и все съм лепната за нея,пак успява с нещо да ме изненада,направо незнам как става тоя номер  Rolling Eyes

kali,много се смях на реакцията на Пепи като си запяла  Joy представих си го как е скокнал и е започнал да пляска  hahaha

Дано всичко при Илиянка е минало вече и тя да е добре  Praynig Praynig Praynig Praynig

Ние сме добре,Анито вече се храни сама,не иска никой друг да й дава в устата ,яде си сама с лъжичката,с виличката и така  Rolling Eyes

Ето днес я снимах на обяд :

# 18
аууу, браво на Анито - тя поне яде  Hug при нас - яденето все е с молитви, а ако го оставя на самотек - най-много да ми нахлупи чинията на главата, да изръкопляска и да хукне от стола   Mr. Green

# 19
  • София
Поли, честит празник и от мен!   bouquet Да си много щастлива не само днес. Wink Grinning

Благодарско на всички за поздравленията и към нас! Hug Hug   Kissing Heart Щом казвате, че е проходил, така да е.  Wink Heart Eyes

Кали, беше ми много забавно да чета за изпълненията на Пепи. Особено се накефих как се качва в столчето си, за да гледа рекламите. Laughing
Дани и той се катери (нищо, че не е още толкова добър в ходенето), а като проходи добре и вземе да тича сигурно ще трябва да съм залепена за него. Имат по 1 пластмасово детско столче и му е голям кеф да се катери на него, а мен много ме е страх, че може да падне назад по гръб. Whistling

Люси, не можах да прочета статията (че се събудиха юнаците), но за Германия и Щатите знам, че т.нар. ясла започва от 3 месечна възраст. Друг е въпросът, че условията и начина на гледане сигурно се различава в пъти. Tired

Браво на Ани, колко добре се храни самичка! Sunglasses И Дани проявява интерес, но е далеч още, като се нахрани му давам празната купичка и лъжичката да репетира. Laughing Но помня, че батко му на тази възраст вече доста успешно се хранеше сам.

# 20
  • Бургас
Краси, Аня, дайте ми съвет как да науча и моя малчо да се храни сам. Ако го оставя, просто почва да бърка с раце в чинията и да вади и маже по табличката. Сто пъти му паказвах как, но той просто иска да маже!
Браво за уменията на Ани!
На опитите на Дани също!
Сестра ми като стана на 1 година и 1 месец максимум и се хранеше абсолютно самостоятелно. А пък аз не виждам и до две да го науча.
Хайде бай, че днас много мо боли ръката и дупето от инжекциите

# 21
  • София
Краси, Аня, дайте ми съвет как да науча и моя малчо да се храни сам. Ако го оставя, просто почва да бърка с раце в чинията и да вади и маже по табличката. Сто пъти му паказвах как, но той просто иска да маже!
Ааа, не съм го учила специално. В един момент видях, че проявява интерес, но засега нямам търпение да му давам сам, а и още трудно уцелва устата с лъжицата. Laughing Затова му давам празна купа, къде играе, къде се опитва да се храни, веднъж и на батко си даваше 'ам'. То като всичко останало си е различно за всяко дете, като му дойде времето тогава. Wink Помня, че на батко му давах 2-ра лъжичка докато аз го храня и така постепенно сам започна, на тази възраст май вече се хранеше съвсем самостоятелно. Но Дани е по-палав (а и аз може би съм по-нетърпелива сега  Rolling Eyes) и най-много да обърне купата с храната. Въпреки че вече ми се ще да може да се храни сам, та като седнем четиримата за вечеря да се нахраня и аз на спокойствие.

# 22
  • Асеновград
Лекси, не съм я учила.Тя сама си показа,че иска да се храни сама. Само ми дърпаше лъжицата от ръката като я хранех.Отначало като й давах лъжичката почти не уцелваше устата,но въпреки това бъркаше в купичката и където уцели.Сега вече си яде напълно сама,право в устата  Laughing е омазва се,ама няма начин  Laughing Всичко е индивидуално,когато детето е готово-тогава  Peace Само ще си покаже  Peace мисля,че това не може да се научи  Peace

# 23
Сънгърл, много, много ти благодаря за инфото за Чиполино Джени!  Hug Мисля, че това е нашето столче - страхотна цена, а и ми изглежда доста добре. А вие за 71.50 лв ли го купихте и ако да, откъде? От новия магазин в Борово ли или имат и друг?

# 24
Честит празник на Поли
Честито и на вчерашните именици-макар и със закъснение.
Нашата ваксина пак я отложихме-леко зачервено гърло,което няма нужда от лечение,но не сме за ваксина.
Иначе сме добре.Вече спим по един път на ден.
 Hug
Браво на Анито-умница си е тя и хубавица.Нашият и той проевява интерес,но не ш да си я сложи в устата,а да размажи,хвърли,омажи и други такива щуротий

# 25
  • гр.Варна
Браво на малката синеока отличничка! smile3501
На Мимо от време на време му хващам ръката да  се храни сам, ама трудна работа. Дай му да маха, да удря и т.н.
Сега като се замисля и валя на тази възраст доста успешно се хранеше сама, ама мамин глезанчо още не иска. По-лесно е на мама цицата, отколкото лъжицата. (че и на рима го докарах  hahaha hahaha hahaha).

r kdtrs ie fmrjld od ie n,dkr id;qd;d e hf.s;d ;d[dkr[d r dp ke odld;=Fijdls; mfi.e i m,dpkdjd uwmr'ud r.r i soekejf ;w kfis uwmr'ud r .cgr'ud pd od e mc.kf[ekek Mr. Green

Деси, а какво всъщност искаше да кажеш? newsm78

Насе, дано бързо мине гърлото на Добчо и да не се налага да пие лекарства! Praynig

# 26
Polli, Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, късмет и любов в живота!  Hug newsm59  Tada

Малката Радост е много красиво и симпатично дете!  Hug Hug Hug

Краси, браво на Ани за уменята  Hug Hug За пореден път й се възхищавам. Деси се опитва да яде и тя сама, но АЗ не й давам, защото все ме е страх, че ще се омаже. При нас проблемът не е да е уцели устата, а да се вземе манджа от купичката  Mr. Green Абе ще изчакаме още малко, докато ми дава да я храня Wink Пък и сме мнооого далеч от правилно държане на лъжичката, Анито е просто спец като я гледам - пу-пу! да не й е уроки  Heart Eyes

Честити крачета и на Дани и на Иринка!

Насе, кофти, че сте отложили ваксината пак. Но щом е видял док зачервено гърло, по-добре да я отложите  Naughty Дано се оправи бързо Мирко  Hug

Люси, ти ще видиш как маминият глезанчо ще вземе да проговори най-бързо от всички тук - а дано!  Mr. Green Hug

Ние днес все пак отидохме на разходка, че два дена вкъщи издивяхме и двете. Беше топло в интерес на истината, но щом се поскри слънцето към 4 и нещо и извенъж стана супер студено. Но пуснах малката буболечка да походи малко на центъра. А да знаете, направили са ледена пързалка пред общината. Нашият кмет кво ли не прави, за да впечатли русенци, след като се поо....ра с някои други работи. Сега цялата мара втасала, че само ледена пързалка липсваше. Ама пък иначе не е чак толкова лоша идеята. Едно съвсем коледно настроение те завладява като я видиш. Кънки 3 лв. + вход 3 лв. струва удоволствието за 1 час Wink

# 27
  • ВИДИН, 10 км след края на света
хелоу!
Куши, този обрив може да е от ваксината. До 20 ден от поставянето може да се появят симптоми като на шарка, но не е, просто реакция на организма към ваксината. На моята приятелка на детето се повяи такъв обрив точно на 17 ден и на 21 изчезна сам без лечение.

мдаа, ама ваксината ни е сложена преди повече от месец, та...
днес бяхме при доки, защото обрива си стои и се оказа, че сме с вирусен екзантем  #Crazy
какъв е вируса, не се знае. педито като го видя и му стана зле, защото прилича на шарка ама много! веднага викна дерматоложката, и след бая консултации, чудене и оглеждане, стигнаха до извода, че засега не може да се каже нито че е рубеола, нито скарлатина, защото няма никакви други симптоми  Thinking
та сега ще се мажем с една микстура и чакаме да мине съвсем, защото днес е по-добре от вчера в интерес на истината  Thinking
а къде сме закачили тоя вирус нямам идея, никакви контакти с други деца нямаме, по площадки не ходим...   newsm78

браво на Анито! аз не давам на Валето да яде сам, въпреки, че има голям мерак. много ми цапа и много ми се бави, при нас се яде ударно и чисто и после газ да играе. на сухи тренировки е само, готви си сам, храни себе си и всеки който му попадне, но за сега толкова  Mr. Green

# 28
Хекси, за 71,50 го купихме столчето от магазина на бул. 'Възкресение". Там пишеше, че магазина се дава под наем, така че вероятно е преместен вече в Борово. Wink
За самостоятелното хранене - аз понеже направих микс с педагогическото захранване, Ирина яде сама всичко, което може да се хваща (варени или задушени зеленчуци, месце, плодчета, бисквитки), справя се горе-долу с виличката, а за лъжичката - ами давам И да се пробва когато храните не оставят кофти петна (закуските обикновено) Peace Нооо... уменията на Анито са все още далечна химера!  bouquet

# 29
Честит рожден ден Поли newsm59

Общи условия

Активация на акаунт