Много хубави снимки на Маринка

Веси,тая нощ сънувах,че съм бременна в 3тия месец
Много здраве, щастие късмет и любов ти пожелавам! 

, а и отдавна протестира на слагането на лигавник. Когато е в кошарата му давам хляб и бисквитки - да си троши на воля
.
Минимум 10/15 пъти се качваме и слизаме по стълбите на Театър София. Миналата седмица ми омекваха краката, но вече придобих тренинг
Дано да сме здрави до тогава! Не знам само как ще нагодя режима, че следобедния му сън е към 3, най-късно 4.30. Ще пробвам да го държа буден до обед.
Вече е голямо момченце! 

После да не сте се оплакали че ще слабеете 

В тая връзка, Краси, чувала съм, че ако сънуваш, че си бременна, значело, че ще забременееш скоро. Ама не знам дали е вярно 
Мики, ако знаеш само каква носталгия ме обзе по това пусто Дряново... Мнооого го обичам това място, а и хубави години,студентски....
и не дава да И бръкна в устата, поне да намажа с гел... Няма да коментирам, как цяла нощ е спала на ц.ц.та... по-лошото е, че освен, че съм недоспала днес ме боли и ръката от неудобната поза... боли ме и гърло, и изобщооо... 

та чат-пат давам от хомеопатичните Дентокинд, та си внушавам, че има ефект от тях 

Питка и ние ще правим в неделя, чудя се дали да се пробвам да меся или за друг път да оставя експериментите, пък сега свекърва ми да я направи 
). Дани го взе баба ми за през нощта сега още е там и вече не ме свърта в къщи без него. Той пък ходи и ми гали сватбената снимка - дали вижда, че съм аз незнам, ама все там ходел.

!
! Споделяй си тук ако те мъчи нещо! Знаеш, че винаги сме насреща
!
! Пуснах ти две покани за share , проверИ си пощата!
! Голямо момченце си е вече. Гледам, че има голям стремеж да ти подрежда бельото
!
!!!
!
!
! 
така че отзад където му е мястото
ще видим