Отговори
# 45
  • Асеновград
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

Много хубави снимки на Маринка  Heart Eyes Heart Eyes

Веси,тая нощ сънувах,че съм бременна в 3тия месец  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green - това по повод царевицата може би  Laughing Laughing Laughing

# 46
Честито на всички именници!   bouquet

Честит рожден ден на Поли на патерица!   bouquet Много здраве, щастие късмет и любов ти пожелавам!  Hug

Много е сладка Маринка! Heart Eyes

Браво на Анито, справя се отлично!  Hug
Аз не давам на Мишели да се храни сам, защото започва да маже навсякъде ooooh!, а и отдавна протестира на слагането на лигавник. Когато е в кошарата му давам хляб и бисквитки - да си троши на воля Simple Smile.

Браво на Алекс за уменията! Нашия бандит все още не може да се катери. Сега при нас е актуално качването на стълби. ooooh! Минимум 10/15 пъти се качваме и слизаме по стълбите на Театър София. Миналата седмица ми омекваха краката, но вече придобих тренинг Laughing

Кали, и аз потвърждавам за неделя. Peace Дано да сме здрави до тогава! Не знам само как ще нагодя режима, че следобедния му сън е към 3, най-късно 4.30. Ще пробвам да го държа буден до обед.  

Честито прохождане на Иринка и Дани!   bouquet

mirta, много е сладък Тошето на снимката на аватара ти! Heart Eyes Вече е голямо момченце! Hug

Страхотни снимки видях и на малката Радост! Heart Eyes

Всички болнички да оздравяват бързо! Praynig

Ето тук съм качила снимките от прощъпулника: http://picasaweb.google.bg/kbankov/ProshtapulnikIImenDen#5266939237425046178 и от разходката ни във ВИМ http://picasaweb.google.bg/kbankov/RazhodkaVavVIM02#5266946955633107874

Хубав и слънчев ден на всички!   bouquet

# 47
Маринка и Мишето са страхотни  Hug  Hug
Честит празник на имениците и другите с повод за празнуване   bouquet

# 48
  • морето и сините вълни :)
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ

ха,ха,Веси ти унуй нещо наречено кекс "обслужване "ли го наричаш hahaha hahaha hahaha
Еййй ще ме скъсаш ама.

И кви са тез бомбони дето ги ядете  ooooh!После да не сте се оплакали че ще слабеете Naughty

не че и аз не хапвам,тов  това студено време кво друго да прави човек освен да си похапва Embarassedи да трупа сланини да не му е студено hahaha hahaha

Може ли някой на лични д ами разясни с това Мултипи,как се борави и как се създава албум и лична страница,чИ не ми е ясно нещо там newsm78

# 49
  • София
Привет!
Аз се наработих, приспах мъника и хоп тук  Mr. Green !

Честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet !

Страхотни снимки на Маринка и Михаилчето! Всички септемврийчета са разкооошни - пълнят ми душата  Heart Eyes !

Анитке, ще ти пиша на лични и ще разясня  Peace !

# 50
Мишо и Маринка са големи сладури на снимките! Голяма красота - голямо нещо  Heart Eyes Hug

Честито на всички именици днес! Нека им носи здраве и късмет името!   bouquet

Куши, ако е такова каквото го мислят, т.е. вирус, може да сте го лепнали и от някой възрастен, който е бил само носител. Дано да се оправите скоро, пък и щом казваш, че нещата вървят към подобрение, дай Боже да е съвсем скоро!  Peace Hug

Веси, с тая царевица обра точките. Така ми се прияде и на мен...  ooooh! В тая връзка, Краси, чувала съм, че ако сънуваш, че си бременна, значело, че ще забременееш скоро. Ама не знам дали е вярно  Wink

Деси не я бяхме слагали в кош за кола никога, просто щото нямаме кола. Но лятото се наложи да вземем вече столче като ходихме до Ямбол. На нея даже много й хареса в столчето и не е имало никакви протести. Сега то стои на земята в едната стая, покрито с найлон и тя си умира от кеф да се катери и да седне на него  Grinning

# 51
Еййй, мнооого сладки Маринка и Мишето! Heart Eyes Мики, ако знаеш само каква носталгия ме обзе по това пусто Дряново... Мнооого го обичам това място, а и хубави години,студентски....
Честит имен ден на всички големи и малки именяци! Да са живи и здрави, и големи късметлии!
kali, за срещата ние сме на линия Ирина + мама и записвам Mishoka + Митето. Дано всичко да е наред, де...
На Ирина И растат 5 зъба наведнъж  #Crazy и не дава да И бръкна в устата, поне да намажа с гел... Няма да коментирам, как цяла нощ е спала на ц.ц.та... по-лошото е, че освен, че съм недоспала днес ме боли и ръката от неудобната поза... боли ме и гърло, и изобщооо...  Sick
Ама айде да не се оплаквам  Wink

# 52
  • морето и сините вълни :)
заповядайте малко снимки на моя http://anibani.multiply.com/photos бръмбъзък

Питката ни е малко келява ...но такава стана Embarassed EmbarassedИзложихме се с нея Whistling

# 53
Здравейте на всички Grinning
Не съм писала отдавна, но просто нямах никакво време. От вчера съм на работа и сега мога да ви чета и да се отчитам повече хихихихихи Embarassed
Много се радвам на уменията на малчовците ни. Алекс още не е проходил, иска постоянно да се държи за ръка. Не лази, не може да се изправя и ние по цял ден се приведени и се разхождаме, защото много иска да ходи. Без кръстове останахме всички вкъщи.
Много ми е мъчно, че трябваше да почвам работа, но нямаше как. Сега адаптацията е доста трудна, поне за мен, на Алекс не му прави впечатление засега, но той по принцип винаги е бил сред много хора и никога не е плакал за мен.
На болните - да оздравяват бързо.
На именниците - много много здраве и щастие.

# 54
Сънгърл, аз не виждам много файда от гелчетата за венци, защото никога не успявам да го намажа - още докато си пъхна пръста, моя вече го е захапал и съответно изсмукал гела  ooooh! та чат-пат давам от хомеопатичните Дентокинд, та си внушавам, че има ефект от тях   Grinning
Ани, келява-келява питката, ама си я изядохте, нали  Mr. Green
айде да ида да скивам и аз Влади и Михаилчето

# 55
Честито на всички именници  bouquet  bouquet  bouquet

Мишето, Маринка и Влади много сладки Heart Eyes Питка и ние ще правим в неделя, чудя  се дали да се пробвам да меся или за друг път да оставя експериментите, пък сега свекърва ми да я направи  chef
Още веднъж ви благодаря на всички за пожеланията, много мило ми беше докато си ги четях (нещо много чувствителна го раздавам напоследък newsm78). Дани го взе баба ми за през нощта сега още е там и вече  не ме свърта в къщи без него. Той пък ходи и ми гали сватбената снимка - дали вижда, че съм аз незнам, ама все там ходел.
Много често вехте да споменавате бременности разни, усещам,че предстои  някоя от нас да се запише в темата за породените дечица:lol: Laughing
Веси, много добре го каза за внушението - и аз така се само убеждавам, че са страшна работа тея хапчета....ама в криза никога не са помагали особено, пищи и вие докато не отмалее.

# 56
  • Бургас
Привет и от мен,
Честито на сладките ни именици!
Анитка, стоматолог ли ще си имате? Ама ти много му разрешаваш на Влади, как само ти бърка в чекмеджетата. У нас няма такъв рай.
Много е пораснал и още повече е заприличал на теб. Hug
Страхотни снимки на Маринка и Михайлчето! Направо са бонбони и двамата! Hug
Аз днес нямам желание за нищо, само ми се лежи и почива, но зверчето вече спи по 1ч и 10 мин сън и нямам време за нищо. Направо съм скапана.
Хайде бягам да простирам, че малкото ми виси на крака

# 57
  • София
Мики, забравих одеве да те питам каква марка и откъде сте купили тези синичките "прохождащите" връзки?

Съни, бързо да се оправяш  Hug !
Поли, никакви лоши настроения  Naughty ! Споделяй си тук ако те мъчи нещо! Знаеш, че винаги сме насреща  Hug !

Анитке, хА добре си дошла в Мултиплай  Hug ! Пуснах ти две покани за share , проверИ си пощата!
Много сладък тоз Влади беее  Heart Eyes Hug ! Голямо момченце си е вече. Гледам, че има голям стремеж да ти подрежда бельото  hahaha !
Позволих си да направя едно колажче, че видях една снимка досущ като една на Тони. Ето да видите Самуиловите войници  Laughing :

jiji_mHug Hug Hug Hug !!!
Неприятен е този период на адаптация като се връщаш на работа. Пожелавам ти да свикнеш бързичко.
Много се радвам, че писа. Липсват ми разходките заедно, а сега като и двете работим, ще е още по-сложно  Sad !
Заповядай на общия септемврийски рожден ден тази неделя! Кажи дали ще можете да дойдете с Алекс.
Ето инфото от Кали:

Покана! Всички мами и бебета септемврийчета и техните каки и батковци от София, а и не само, са поканени на среща на 16 Ноември 2008 /Неделя/ в детски клуб Таласъмчета http://www.talasamcheta.com/contact.htm от 15 часа . Клубът се намира в кв. Изток.

За гелчето за зъби - изгубени сме без него. При Тони действа перфектно, а и той знае кога го мажа и не хапе. Дентокинд-а също много му помага (не при големите кризи, когато "играе" Панадола), но отдавна не се е налагало да му давам, дано и не се налага  Praynig !

Отивам да гладя, че пак нещо времето ми е кът!
Бай  bouquet !

# 58
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Привет!
ние дняс бяхме при доки да ни види обрива, ама той още снощи позачезна, та сме ОК. и тая вечер мажем с микстурата и край. камък ми падна, че не е някаква шарка, та ще ги караме по-натам явно  Peace

и Валентин до годинка си го държах в мен в колата, но нашето всекидневно "пътуване" е има няма един километър. на дълги разстояние беше в кошницата, като не съм имала проблем да не иска да седи в нея. за рождения ден му взехме по-голямо столче, и оттогава няма късо, няма дълго. всеки път го слагам в стола, вярно досадно е да го закопчавам и разкопчавам, особено сега като е с 3 ката дрехи, но няма мърдане. онзи ден седнах в колата с него отпред да чакаме мъжо пред блока и той направо откачи, като се хвана за волана, за лоста, почна да пуска аварийни, чистачки, не знаех от къде да почна да оправям след него. предтсвям си всичко това в движение  #Crazy ooooh! така че отзад където му е мястото  Mr. Green
този месец трябва да идем до сф при ортопеда, и ми е интересно ще седи ли сам отзад или пак трябва да седя с него  newsm78  ще видим  Whistling
за гелчето за зъби, дали един път съм го ползвала, но при нас няма и ексцесии по време на никнене на зъби де. аз докато си вкарам пръста в устата и съм го размазала по устните и предните му зъби  Blush

и да се похваля, че новото бюро за компютъра ми е готово и утре ще си го вземем  и нааааааай-после ще си взема компа при мен след едногодишно кумене и въртене и отлагане  Blush Mr. Green

# 59
Кали, ако може "копи пейст" на ЛС, дето си пратила на ани-бани за Мултиплея, че и аз да се регистрирам Embarassed Embarassed Embarassed Много ме е срам, като имаш време обаче! Naughty
Много са ни Убани всички дребосъци Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт