Отговори
# 30
Сънгърл, мерси за информацията, наистина си супер и ми реши огромен проблем по прекрасен и при това много евтин начин!  Hug  Hug  Hug

Краси, аз просто нямам думи за уменията на Анито!  Party Peace  Браво на детенцето!  Peace Алекс е на светлинни години от това да яде сам, а и изобщо не проявява никакви подобни мераци. И да прояви, надали ще му се вържа, защото той най обича за маже и после да се бърше в мен или в мебелите.
За катеренето, при нас много отдавна е "на мода" и дребното стига навсякъде. Откак започна да пълзи стабилно, се и катери, така че за мен разлика след прохождането няма. След като вече се качва на перваза (висок е около 60-70 см) и си отваря прозорците в хола и може да спуска/вдига щорите (външни ролетни) смятайте за какво става въпрос!  #Crazy  Катеренето по столчето за хранене отдавна е факт и в момента най-голямата му мечта е да го пусна да лази по масата в трапезарията, която е доста височка. Какви ли не стълби си реди, за да се покатери, а аз само пренареждам мебели и крия разни неща, за да не успява да си изпълни той намеренията.  Crazy

# 31
Е Анито максимално ме изкефи Mr. Green

Косето най-обича сам да яде кора хляб,държи и с 2те ръце по едно парче,и с лакета натъпква
 Mr. Green
Купихме му боти най-сетне и хубави пантофки и съм много доволна,само дето се метна върху играчките в магазина,включително и върхупостроена писта,че после таткото и магазинерките сглобяваха...

# 32
  • София
Краси, останах възхитена от Анито  Heart Eyes ! Браво за самостоятелното хранене!
При Тони това е абсолютно невъзможно. Когато го храня, му давам да държи една лъжичка, но освен да я размахва наляво-надясно, за друго не се сеща. Бисквитки, коричка хляб или парченца плод си джвака самичък, обаче. Също сме далече още от катеренето (за моя радост  Laughing ) , още не може и да се навежда да си вземе играчка без да тупне по дупе, както и да се изправи сам също не може, без да се подпре на нещо. Но при положение, че не е лазил, тези не-умения са нормални.

r kdtrs ie fmrjld od ie n,dkr id;qd;d e hf.s;d ;d[dkr[d r dp ke odld;=Fijdls; mfi.e i m,dpkdjd uwmr'ud r.r i soekejf ;w kfis uwmr'ud r .cgr'ud pd od e mc.kf[ekek Mr. Green
Деси, а какво всъщност искаше да кажеш? newsm78

Това го е писал Деян  Hug ! Деска, дай превод, плийз!

# 33
Хекси, моля, моля! За нищо! Hug

# 34
Браво на Анито! Heart Eyes Hug Peace
На Лизи й давам само с виличката да хапва и се справя,без дори да е тренирала! WinkС лъжичка не ми се ще да й давам,щото и без това прави мазало като яде,представям си пък сама....  Crazy Laughing
Тя също не се катери,даже днес не иска да се изправя сама! ooooh! Иска някой да я вдигне или се добира до някой мебел и става!Не знам защо така. ThinkingСлед 1000 изправяния сега -не! newsm78 Иначе е станала много гальовна и ми хваща ръката и се гали по главицата с нея. Heart Eyes А на "забранените" неща им вика "Ааане"! Laughing Посяга да вземе дистанционното и вика "Аане"! Joy Направо ме съсипва от смях! hahaha
Веси,и ние преди нямахме проблеми със столчето,но сега сме все наоколо,за кратко,а пък сме с джип с 2 врати и качването и слизането са....  Crazy Та все си я държа и май направих грешка,ама...  Tired

# 35
Не е грешка, Пебсче, за в бъдеще спри да я взимаш, дори и за кратки разстояния  Peace - е в началото малко ще се "сърди", ама ще свикне  Peace и на теб ще ти е досадно да я закопчаваш и откопчаваш за две пресечки, ама по-добре сега да свикват, че като пораснат още малко и съвсем ще е мисията невъзможна /на братовчед ми детето е на почти 3 години и е така, те не го слагаха в кошница и сега е абсурд в столче/  ooooh!

ееех, живот, много ми е гот на душицата - изкъпахме детенце, приспах го, мъжо отиде да люска биричка, пък аз имам цяла кутия с шоколадови бисквити и 3 царевици  bowuu  Mr. Green

# 36
  • Асеновград

ееех, живот, много ми е гот на душицата - изкъпахме детенце, приспах го, мъжо отиде да люска биричка, пък аз имам цяла кутия с шоколадови бисквити и 3 царевици  bowuu  Mr. Green

Ммммммммммм,Весиии , аз днес цял ден ям шоколад ,бонбони,бисквити,и сега много много не ми се яде,ама тая царевица дето я споменаа  Flutter Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes ще я сънувам   chef

Хекси, аз пък се изумих от уменията на Алекс, и как само постига целта си,  bouquetPeace Peace Hug Hug

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 22:56 от Красииии

# 37
  • гр.Варна
Пебсче, Веси е права,че трябва да оставяш Лизи на столчето дори и за кратки разстояния. Naughty С Валя направих тази грешка и беше "мисия невъзможна" да я поставя на столчето, викове, рев, гърчене-абе страшна работа. #Crazy Сега с Мимо не се трогвам толкова лесно, а и той свикна и не протестира много. В краен случай му давам една солетка и има мир и любов. Heart Eyes

А после след тази кутия шоколадови изкушения ще спиш или ще чакаш мъжо? luvbed

Хекси, как мина интервенцията? Добре ли е крака ти? (дано не бъркам, ама не беше ли и ти за днес?)
Браво на Алекс за уменията!  Peace Може да не са в най-вярната посока (за ужас на мама), ама все пак може правилно да ги прави детенцето. Hug

Сега смятам да се паркирам,че утре пак в 6.30 ще сме кукувици. ooooh!

Лека и спокойна нощ на всички! Hug

# 38

А после след тази кутия шоколадови изкушения ще спиш или ще чакаш мъжо? luvbed

ааа, хич не ща да ми Фунти на каца бира  Naughty но нали съм много добра  Flutter - запазила съм му специалното място за спане - на дивана в кухнята  Joy и тъй като съм още по-добра - може и на дивана в хола  Joy

Краси, добре че не си бременна, та може да почака царевицата до утре  Mr. Green

/наплюсках се здравата - попското чедо на Задушница нищо не е  ooooh!/

# 39
Честит Рожден Ден на Поли! Да си жива и здрава!

Краси, Ани се справя чудесно с приборите! Скритичко си мечтая и Маринка някой ден да посегне да се храни сама. Но като си помисля, че ако й оставя на нея да се храни - няма да изяде и трошичка. Злоядството й край няма! Вече няма нещо, което да обича май.... Confused Confused

Ние сме още с бебешкия кошник, още не съм си избрала точния модел столче - пък нали са всички от 9 кг нагоре - не виждам скоро нашата клечка да стане 9, та го отлагах досега. Люси, опитът ти с каката ме кара да побързам със столчето, че в последно време все в мене иска да седи и май ще я науча зле.

Кали, потвърждавам за неделя, ако сме здрави до тогава. Маринка + Мама

Мирта, малко снимки от нас, чакаме и на Тошето Heart Eyes  Hug Hug

Аня, Съни - честито прохождане на Дани и Иринка! Нямам търпение да видя колко са порасли всички  Hug Hug

Щях да забравя - Хекси, благодаря че сподели за магазинчето за обувки - възползвахме се от информацията  Laughing. Почти се бях отчаяла с тия обувки...

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 23:07 от ДаниМакс

# 40
  • София
ДобрЮтро!

Сега смятам да се паркирам,че утре пак в 6.30 ще сме кукувици.

Някаи и от 5:00ч.  Wink , затова ви черпя кафенце и закуска, (за който обича)

Снощи пак имаше танцуваща фиеста вкъщи на "Dancing Stars". Тони заспа чак към 22:00ч., като обикновено заспива към 19:30-20:00ч. Много ми е сладък, такива писъци на радост и ръкопляскане + танци  Heart Eyes !
Трябва да ви кача някое клипче да го видите.

Изчезвам сега! Много хубав и усмихнат ден ви желая   bouquet !

П.С. Кали, и аз подтвърждавам за неделята - с Тони сме на линия  Peace !

# 41
  • гр.Варна
Честит имен ден на Виктория на Евчок и Виктория на Макомако, Виктор на Бенич и разбира се на Дон Вито на Майчезайче! newsm51
Да растат здрави, щастливи и винаги усмихнати деца! newsm51

Кали Мей, благодаря за закуската!  bouquet
Точно това закусвах и аз. Hug
На Тони явно музиката ще му е в кръвта, а и танците също. Peace Peace Peace

Веси, ама си и ти добра съпруга! newsm78
Добре го тренираш мъжо. Дано да не протестира много. hahaha hahaha hahaha

Дани Макс, много хубави снимки на Маринка. Hug Адашчето ни изглежда прекрасна и много щастлива (нищо,че имаше една снимка с тъжни очички). Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Прекрасен ден на всички!  bouquet

# 42
Честито на имениците

Виктория на Евчок и Виктория на Макомако, Виктор на Бенич и разбира се на Дон Вито на Майчезайче!

Много сладка Маринка Heart Eyes

# 43
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ.

Е,Маринка много е хубава-таково мило и нежно момиченце е.Само да го гушкаш.
Куши,тази диагнози ми се вижда малко изсмукана от пръстите.Дано всичко да мине скоро и без да ви притеснява много
Аня,и нашето столче се използва със същата цел,затова засега е прибрано Whistling
Ески,и ние си имаме пързалка вече от 3 години.Но само веднъж съм ходила-да водя каката.Умряхме от глад,чакане и студ.Накрая се отказахме.А после не намерих време да повторим.Само,че при нас е само 3 лв.А за кмета ни нямам думи-преобрази града ни и го направи много хубав.Ако някога имате път насам няма да съжалявата ,ако спрете да го разгледате
Ани,как ме разсмя с този Робокоп.И нашия Добромир изглеждаше по същия начин когато му сложихме ботушите за първи път.Неможеше да си свие краката и падаше като талпа. Laughing
А  Косето-милото то-все на него се случват такива неща.Нищо да е жив и здрав.А пък тати ще оправя нещата. Peace
При нас днес ту вали,ту спре-не е много за разходка.Какво ще се правим незнам #Crazy

# 44
Веси, ама си и ти добра съпруга! newsm78
Добре го тренираш мъжо. Дано да не протестира много. hahaha hahaha hahaha

ха, прибра се в 1.30 ч. няма да го чакам да го обслужвам, я  Naughty Crossing Arms  Mr. Green

Много е красива Марина!!! ДаниМакс - страхотна прическа си й направила на една от снимките  Peace

Общи условия

Активация на акаунт