Гоблени-31

• 50 103
  • 491
  •   1
Отговори
# 285
kita99, точно това търсех  Hug а по повод фирмата  Tired не съм и фен, с тея четвъртинки кръстчета  Crazy
pyypi, добре дошла  Hug натюрморти хич не любя  Simple Smile но гуди вече ти е дала линк
момичета, за поръчката. гоблена на бабъл и този на сисък, ги няма. другите са пристигнали, тези чак след месец ще ги има. какво да правим, ще си избирате нови гоблени или тези ще ви ги пусна с отделна поръчка като ги има  newsm78
другите всички ли си получихте гоблените?

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 21:05 от Дъмпер

# 286
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аууууууууууууууууууу  Whistling иде ми да вия като вълците на нестинарката  Mr. Green що ми трябваше да си топвам гагата в сайта, а? и любимите ми китки там, и пейзажчетата ми, че даже и йероглифите ми там  Crazy сега не втори чифт ръце, крила да ми изникнат все тая  Hug

нестинарче - нали не си забравила, че си наш разузнавач на китайския фронт  Mr. Green да докладваш ей, че представи си на комплектите на китайците всичко да им е  наред, а да са само 2-3 долара. ех, мечтииии  Rolling Eyes

# 287
  • Според сезона
аууууууууууууууууууу  Whistling иде ми да вия като вълците на нестинарката  Mr. Green що ми нестинарче - нали не си забравила, че си наш разузнавач на китайския фронт  Mr. Green да докладваш ей, че представи си на комплектите на китайците всичко да им е  наред, а да са само 2-3 долара. ех, мечтииии  Rolling Eyes
Ще докладвам разбира се. Плащане ,всичко мина , а сега съм в нисък старт.

# 288
гуди, яко си се размечтала  Crazy обаче и на мен ми е интересно, какво е китайски комплект

# 289
гуди, яко си размечтала  Crazy обаче и на мен ми е интересно, какво е китайски комплект

hahaha hahaha хич няма да ти казвам за какво друго мечтая  Wink

а китайския комплект съм го виждАла  Rolling Eyes нали китайчето ми е от там, но все си мисля, че и там, като навсякъде може и така, и така  Hug та затова  чакам, може пък ... знае ли се.... току виж ... Hug мечтите последни умират  Heart Eyes

# 290
Ми като има толкова китайски сайтове за бродерии, може и комплектите да са им добри

Ето натюрморти за най - новото попълнение -pyypi :
http://gallery.ru/search/?search=натюрморти&page=1

Нещо не става , но в търсачката писах натюрморт и те излизат много албуми с подалбуми.

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 21:45 от ina221

# 291
  • Съвсем в края на света
Ахххх Инаааа, това ли ти е истинското име, ако да, ясна работата. Големи сте бели вие Ините /имам си една в къщи/, и бой не ви оправя.
Дж да давам ли схемите??
Пропоуснала съм да сложа кавички и моето мнение е същото, избодах си пръстите.

# 292
Дъмпер-4е, ето тук е Йерусалимската света богородица на Солария, искам да е 1:1, ако ми из4исли6 колко на колко квадрат4ета да взема панама, незнам как ще ти се отплащам  newsm78   bouquet
http://picasaweb.google.com/MisKapriz70/NMyueG#

# 293
kita99, моля за схемичката  Praynig въпреки че шапката е готова  Wink пак ще ми трябва мечо пух
MisKapriz, 10 na 12,5 квадрата ти е схемата, значи ти трябва 14 на 17 квадрата панама. няма да ми се отплащаш, само показвай чат пат по нещо  Hug

# 294
  • в зоната на здрача
Здравейте.С pepi_r искаме да помолим Ketri за 3 метра панама за дрехи от 1.50 лв.Два метра (2 м) синя и един (1м) бяла.
Кате,ако шъ яде Асан баница,кажи да ти пратя адреса си и прички (къде,как и колко).Ясно е,че си поемаме доставката.
Включвам само себе си и Пепиту,защото никой друг не писа.
Нямате проблеми,към обяд вече ще съм ги купила,
само ми кажете защо синя и защо бяла,има ли значение.
Нали после така или иначе ще се махне,
питам за да знам и аз каква да си купя,де.. Thinking
Следобяд ще ви пиша на ЛС.. Hug

# 295
Здравейте.С pepi_r искаме да помолим Ketri за 3 метра панама за дрехи от 1.50 лв.Два метра (2 м) синя и един (1м) бяла.
Кате,ако шъ яде Асан баница,кажи да ти пратя адреса си и прички (къде,как и колко).Ясно е,че си поемаме доставката.
Включвам само себе си и Пепиту,защото никой друг не писа.
Нямате проблеми,към обяд вече ще съм ги купила,
само ми кажете защо синя и защо бяла,има ли значение.
Нали после така или иначе ще се махне,
питам за да знам и аз каква да си купя,де.. Thinking
Следобяд ще ви пиша на ЛС.. Hug

Blush може да е защото аз изказах мнение, че на бяла основа синята ще се вижда по-добре  Blush
 smile3518 и аз искам на пазар с Кетри, и при Здравка  искам, и на срещичка в МОЛа искаааааам  newsm45

# 296
  • в зоната на здрача
 Joy Joy Joy
Ми ела де,в 10 и половина те чакам на Мол-я.. Wink

# 297
Blush може да е защото аз изказах мнение, че на бяла основа синята ще се вижда по-добре  Blush
Да точно по това се водим и ние  Wink. В крайна сметка каквато има, важното е пазарлъка да стане  Hug

# 298
  • в зоната на здрача
Да точно по това се водим и ние  Wink. В крайна сметка каквато има, важното е пазарлъка да стане  Hug
Убаво ,ще купя и на мен си така ,кат на вас.. Wink ,да не се мина .. Joy

# 299
  • Бургас
ООО момичета прекрасни сте Hug
Благодаря за топлото посрещане и много благодаря на всички които  сте ми пуснали линкове за натюрморт newsm51
Аз обожавам да шия гоблени, но напоследък имам много малко време, защото моето малко диваненце не ме оставя на мира, но
въпреки това намирам време да бодна по някое друго подче...Макар да си призная с това дете и домакинството и маж ми е малко трудно, но пак успиавам да шия за сметка на някои задължения в къщи Embarassed
Ох тук сте обсъждали доста интересни теми но нямам време да се връщам на зад да чета.
Има едни холандски гоблени които също ме вълнууват но нямам сайт ако знаете нещо пишете  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт