Тайната на дългата и здрава коса - 46

• 26 630
  • 391
  •   1
Отговори
# 165
Гласувах с "ДА",защото от два месеца насам косата ми цъфти като за световно. Другата седмица се надявам вече положението да е по-различно  Wink

Това е от кичурите, 1000 % сигурна съм Naughty
Peace Не би трябвало да е от тях. Анелия си направи тънки кичури, малко на брой - какво общо има с тях останалата коса? Друго щеше да е , ако цялата й коса беше на кичури.

# 166
 reverance reverance reverance

Четвърта опция, пу за мен!

# 167
Шушулче, имам снимки, даже ако не се лъжа са в албума.

chukun4e, цъфтежът лично аз го отдавам морето. Всяка година ми се случва и го очаквам, както се казва. Сега като отида да ми оберат всички цъфтежи, мисля че ще си чувствам далеч по-добре косичката  Peace

# 168
Шушулче, имам снимки, даже ако не се лъжа са в албума.

Не се лъжеш. Даже последната, с кичурите,  е на първа страница  Sunglasses

# 169
За да е здрава и да не цъфти използвам редовно подхранващи маски. Много съм доволна от тях.

# 170
За да е здрава и да не цъфти използвам редовно подхранващи маски. Много съм доволна от тях.

...и те са ...?  Hug

мис арк, това ти ли си на новия ти аватар?   Flutter

# 171
Оформлението на първата страница е много хубаво  Flutter
мис арк,много хубав нов цвят!Жалко,че ще е за кратко,аз мноого харесвам тъмни коси  pletka Ама кога ще се наканя да потъмня моята...XS,Индола имат ли безамонячни тъмно кафяви(без червени отенъци!) бои  Thinking А блясък,нещо...  Mr. Green Щом боята издържа доста-супер,но значи ли това,че е агресивна  newsm78
Относно цъвтежите-истина е,че който иска дълга коса не трябва да я подстригва,определено!Преди доста време реших,че искам дълга коса.Но краищата ми все не ми се виждаха с достатъчно добър вид.И така всеки месец-през месец подстрижки и накрая косата ми беше малко под раменете...Тогава реших,че докато косата ми не стигне до кръста на фризьор  няма да стъпя  Mr. Green И днес,след около 2,6г имам коса под кръста yesyes Косата ми е нацъвтяла и в близко бъдеще май ще се престраша да отида на фризьор....Само да си измисля формата на косата  Thinking
Извинявайте,ако има нещо,но много бързам  ooooh!

# 172
Принципно безамонячните са с цифра 2, което ще рече не много трайни. Тройката са най-трайни, но са с амоняк. А безамонячните също изтощават, не се заблуждавайте. Tired
Цифрите се намират горе на капачето. Обикновено са оградени в кръгче.

# 173
Ох,аз с боите хич не съм наясно...Ако има някоя друга особеност ще се радвам да науча...Относно самото боядисване-има ли някаква особена техника,ще се справя ли сама или трябва да карам някой?А някакъв шанс да станат петна  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 21:55 от Lexи

# 174
Ако не си се боядисвала сама ще ти е трудно. Шансът, или по-скоро рискът да станат петна, е голям. Те се получават от неравномерно нанасяне на боята. Най-често са отзад на тила. По-добре е да те боядиса някоя приятелка, която има опит. Или поне да те намаца отзад, където ти самата не можеш да се видиш- на тила. За по дължината смятам, че ще се справиш. Аз например се боядисвам сама, но го правя от 14 години и съм свикнала.  Grinning

# 175
И аз сама се боядисвам и не ми е трудно. В началото обаче ме питай.  ooooh!  Но мис арк е права. Напълно подкрепям мнението й.

# 176
Мерси и на двете  Peace

# 177
Мис арк -   bouquet , благодаря

Спите ли момичета... аз утре цял ден съм на лекции... ще стана в 6.30 и вероятно ще се прибера в 21 ч.  Crazy
Мисля една диадема да сложа утре, за разкош  Flutter

# 178
Какво съвпадение, аз също съм на лекции, но по обяд отивам на курс по английски, за разнообразие.
След днешната баня не съм си третирала косата с нищо, сресах я мокра, сложих й малко балсам и я оставих да изсъхне. Не ми се занимаваше да я укротявам.

# 179
  • София
анелийка, да снимка с разкоша де  Mr. Green

аз се мацнах с авокадово снощи, да не повярва човек колко добре и жива седи косата, хем не е за коса специално......

ще взема с кокос да опитам, мързелива съм за домашни бъркочи  Embarassed Rolling Eyes Laughing

някой само на масла? и от кои сте най-доволни?

ps ей тук нищо не съм й правила, изглежда може би малко вяла:

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 11:15 от ва ни ла

Общи условия

Активация на акаунт