Тайната на дългата и здрава коса - 46

• 26 631
  • 391
  •   1
Отговори
# 150

Присетих се снощи и да ви питам - колко често миете четките си за коса?

Моята е дървена. Мия я веднъж седмично с топла вода, в която съм капнала малко шампоан. Търкам самите зъбчета и между тях със стара четка за зъби. Луда работа. ooooh!

si-si използвай търсачката, с нея е много лесно. Също и Гугъл върши чудесна работа.  Sunglasses

П.С. А, тя Анелия вече обяснила.

# 151
  • София
косъма се "затапвал" и не цъфтял... ама чакам още инфо от мис арк...

съмнявам се, честно казано, освен, ако с нещо не се облицова самия косъм, както примерно косите дето ги слагат покрити със силикон......лъскави и прочие, но не съм убедена че не цъвтят никак..жива ли е косата, цъвти си...сестра ми е фризьор,та от нея знам някои неща..

# 152
Цъфтежът представлява слабо място по дължината на косъма, където плочиците не са една върху друга. Когато косата е здрава и обгрижвана- защо да цъфти? Високата температура наистина "запечатва" крайчето на косъма точно където е отрязано. Не си ли си горила коса без да искаш? Не остава ли топченце накрая от изгореното? Горещата ножица е същото, но без топченцето. Докосването на ножицата е за части от секундата. Египетската подстрижка е на същия принцип, но със свещ. Докосването на пламъка до косъма е за части от секундата. В оригинал де. Не знам дали още го правят със свещ или просто клъцкат с ножица.

По твоята логика моята коса не е жива... Joy

# 153
някой говореше за дължината на косата.в един от постовете си мис арк беше казала че ако искаш косата ти да е дълга просто трябва да спреш да я режеш.аз така и направих.съвсем откровенно казано косата ми видимо е доста по дълга.и сега мисля да запонча тази маска с виалитона или тривитаминола.разни други също просто за да я укрепя.на да тук със постригването

# 154
Аз си мия гребена рядко - на 2-3 седмици веднъж, защото си реша косата, само, докато е мокра, т. е. не е мръсна още.

# 155
Хайде на анкетата! Mr. Green
Да видим  какво е положението... Thinking

# 156
Моят отговор го няма. Няма да гласувам.

# 157
Гласувах с "ДА",защото от два месеца насам косата ми цъфти като за световно. Другата седмица се надявам вече положението да е по-различно  Wink

# 158
Анелия, давала ли си скорошна снимка на косата си? НЕ си спомням да съм я виждала някога.

# 159
...а той е?
Приемам предложения за отговори. Аз се сетих само за тези.

# 160
Виждам имаме анкета. Вторият отговор е моят,снощи не можах да си направя маската защото имахме гости за по едно кафе, а то като погленах станало време за лягане. Затова само купешка маска си сложих. Peace
Мис арк, поддържана коса. Hug

# 161
Гласувах с "ДА",защото от два месеца насам косата ми цъфти като за световно. Другата седмица се надявам вече положението да е по-различно  Wink

Това е от кичурите, 1000 % сигурна съм Naughty

# 162
На мен никога не ми е цъфтяла косата, но това е може би защото я подстригвам на 2 месеца и винаги ми е била до раменете. Ако я пусна по-дълга може и да цъфти, не знам  Thinking

# 163
Ами моята си цъфти по малко, от време на време, както до сега  newsm78  Нямам опция да отговоря  Crossing Arms
А гребена си го мия всеки път, когато си правя маска, понежа разресвам с него. С топла вода и шампоан. Това прави един - два пъти седмично  Outta Joint

# 164
Добавих две опции.
Ако някой се сеща за "своя" отговор, който го няма, да свирка! smile3503

Общи условия

Активация на акаунт