Тайната на дългата и здрава коса - 46

• 26 632
  • 391
  •   1
Отговори
# 135
мис арк викаш, че от тая гореща ножица от май месец не ти е цъфтяла косата?  #Crazy

newsm53
Когато обаче не се полагат грижи за дължината, косъмът може да се скъса и от точица.

Само да поясня, че в началото цената на горещата ножица беше 20 лв. После я смъкнаха и я оставиха 8 лв и досега.

И аз не съм съгласна, че типът на косата не може да се промени. Crossing Arms Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 11:59 от мис арк

# 136
На мен пък никога досега не ми е цъфтяла косата /за щастие/, винаги съм се чудела   каква е причината да цъфти

# 137
На мен пък никога досега не ми е цъфтяла косата /за щастие/, винаги съм се чудела   каква е причината да цъфти
късметлийка си  Grinning
вчера се загледах в моята коса, направо е страшно - много цъфти  ooooh!

# 138
В това отношение - да, но пък е адски суха

# 139
На мен косата не ми цъвти само в периода, в който правя домашни маски. Като ги спра и веднага започва... Имам позната фризЮрка и ще я питам дали подсригва с гореща ножица и каква е цената. Тя скоро си направи самостоятелен салон, а аз се подсригвам само при нея от 7 години, освен в периодите, когато ме хващат лудите и се подстригвам сама...
По въпроса за маската с лук не знам, но съм правила маска със сок от чесън и зехтин. Спомням си, че не можах да се нарадвам на хубавата ми коса, но вонята беше  Sick и не намаля в продължение на 2 седмици. Милото каза, че му смърдя на яхния...  ooooh!

# 140
Заговорихте за цъфтеж и веднага се намествам в групата  Mr. Green

Моята коса започна да цъфти вднага, след като се върнах от морето.. ясно защо. Преди това и бяха обрали всички цъфтежи и просто беше един бонбон, много свежа и игрива. Другата седмица си отделям час и половина за "египетската подстрижка" и пак ще влезна в ритъм  Peace

Присетих се снощи и да ви питам - колко често миете четките си за коса?

# 141
Anelia85 , какво е това "египетската подстрижка"??? newsm78
Аз ползвам дървен гребен с по-широки "зъбци" и го мия веднъж седмично, например в неделя със сапун и вода !

# 142
Аз не се реша често.  Blush
Имам дървена четка и гребен, но много рядко ги ползвам.  Blush

# 143
Наистина, има много нови момичета, които сега за първи път чуват за "египетска подстрижка". Ще обясня  Mr. Green
Косата се разделя на кичури, всеки кичур се усуква и се обират цъфтежите по цялата му дължина. Отнема известно време, но пък поне според мен резултатът си заслужава. А се нарича "египетска", защото след като приключи цялата процедура, косата си остава за малко на такива усукани кичури и наподобява прическите на някогашните фараони  Laughing До момента съм си правила 3 такива подстрижки и съм доволна. Косата просто става жива. Препоръчвам го обаче само на тези, които имат търпение за целта. Фризьорката, при която ходя казва "само ти и твоята приятелка имате търпение за това, никой друг не се навива"  Joy

Аз лично като си правя подстрижката, винаги искам и да ми я изравни (говоря максимум няколко милиметра) отдолу. Успех!  Peace

# 144
Присетих се снощи и да ви питам - колко често миете четките си за коса?

Оффф...... 2-3 пъти в годината...  Whistling smile3555 smile3538

# 145
Кафе, направо си за бой! Смени "година" със "седмица"  Wink

# 146
Аз пък си мия гребена само когато съм си намазала косата с масла и съм я разресала.

Четка не ползвам, тъй като много ми се скубе косата и се накъсва. Откакто ползвам гребен е много по-добре.

# 147
Кафе, направо си за бой! Смени "година" със "седмица"  Wink

Мързи ме толкова често да го правя.... Ще каже човек, че изисква два часа физически усилия....  smile3555

# 148
Аз ползвам 2 четки и 1 гребен. Почти всяка седмица напълвам един голям буркан с гореща вода и шампоан и ги слагам да поседят там поне 2 часа. Не знам дали е правилно, но после като ги изплакна и са като нови...   bouquet

# 149
Имам позната фризЮрка и ще я питам дали подсригва с гореща ножица и каква е цената.
Това ме подсеща, че мога да звънна в салона, в който работи Урсула  Mr. Green и да попитам дали имат от въпросното подстригване много се запалих сега ако да ще ви дам координати за салона Wink

Общи условия

Активация на акаунт