Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 468
  • 958
  •   1
Отговори
# 780
  • София
pepi 1974 браво мацка
Светлинце newsm59
 кантара пак ми хвърли оче  Hug
-0.500кг

# 781
  • София
Добро утро, девойките!

Аз спрях да пиша, но докато изчета всичко и денят минал...

Светле, Честит празник! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!

Да се отчета: вчера направих два месеца с режима. Кг - 61. Още 3 кг до целта, но съм зациклила много здраво. въпреки това не се отказвам!

Филюдка, изглеждаш страхотно. продължавай така.

Супер е когато пускате снимки, защото са ми страхотен стимул.  Hug

Прегръщам ви всички и ви желая хубав и слънчев ден!

# 782
Здравейте, момичета! Нямах нет 2 седмици и не можах прилежно да следя темите. Сега ги изчетох. Пък моя кантар не ще да ми хвърли оче - от 10 дни не мърда......... Мъкна си прилежно манджите и на работа  ( добре, че не е много далече ), обаче се избистри един лееек проблем. Нещо взе да ми затормозява бюджета моя ражим, че домашните не щат да ядат от моите творения. При вас как е ?

# 783
Светле всичко по по най....  ura newsm59  party023 Gift

# 784
            Момичета изглеждате страхотно ! Когато гледам снимките ви преди и сега се нахъсвам още повече.Бях решила да скачам в трета преди да съм стигнала кг по калкулатора,обаче като ви видя на снимките искам и аз.
            Не си сменям линийката,защото кантарът се колебае м/у 70-71,когато се застопори тогава ще я сменя.
            Татит с този сладурския аватар и да размахваш камшици,все тая. А на Славето с тези пърхащи очички как да не дадеш отчет.
             На всички които празнуват днес весел празник !
             На всички останали приятен и отслабващ ден!
             Да ви кажа подстригах се и моята коса спря да пада.  love001

# 785
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesНАПРАВО СЕ ПРОСЪЛЗИХ ,СТРАХОТНИ СТЕ И МНОГО МНОГО ВИ ОБИЧАМ ВСИЧКИТЕ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes СЕГА И АЗ ДА ВИ ПОЧЕРПЯ  Hug

И ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ   Hug Hug Hug Hug Hug

# 786
Честит празник на празнуващите!

Влизам да се похваля - при РИстарта на Дюкан за 2 дни свалих 2 от 4-те качени килца. Но целта е още 9!

# 787
           ДОБРО УТРО, КУКЛИ И КУКЛИО, как е настроението днес, времето вън е хубаво, при мен настроението е на шест, след вчерашните хвалебствени ваши слова. Мацки, безкрайно съм ви благодарна, чувствам се като ученичка, настроението  върховно, днес се изтъпвам с един бял панталон и ще си извадя снимки, за да ви пусна. ОБИЧАМ ВИ: Весито5, Татит, Дени, Нели, Дорчестер, Нелсън, Блутхен фее, Лепи, Хала, Наблюдателката, Ала Бала, Амели, КВ08, Таняманя, Зелена, Деница17, Катяджин, Музичка, Слабе, Светленце, Пилиока, Цоци, Мама миа, Сивлето, Малака Маймунка, Коте, Ети  и всички други, ако съм пропуснала някоя ще ме извините, в такава еуфория съм че ДВЕ НЕ ВИДЯ!  love001 newsm51  love001 smile3534.
           ДОБРЕ ДОШЛИ на новичките, успех ви пожелавам и да отслабвате, да станете кукли!
           ЛОРИ ХЮ - пусни някоя снимчица.
           КОТЕ - хайде милинко, оздравявай!,
           СВЕТЛЕНЦЕ -  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН пожелавам ти крепко здраве, много емоции, много любов, много късмет - АБЕ ОТ ВСИЧКО ПО МНОГО! Един хубав ден, изпълнен с емоции от мен! newsm59  party023 newsm59  bigdance2
           Изперках съвсем, видях едни снимки сутринта, нямам време да се върна да видя името, че се омотах, но мацката с папагала - браво, разликата е ОЧИВАДНА, карай напред, апък милото нека да се смее за поничката!
           ТУНИ, ти не видя ли снимките - отчаквах да кажеш нещо! Апък аз искам да ти кажа, че на втората снимка мацето, което се вижда е моята щерка - аде бре, търся за зет!
           ЦОЦИ не се къхари, глей си работата (тя твоята работа край няма) , приключвай, па като дойдеш  ШЪ ГЛЕДАМЕ кво ще правим.
            ФИЛЮДКИ НА ВСИЧКИ МАЦКИ И ТУНИ И ЛЕК ДЕН   love001  love001 smile3534  love001  love001  love001  love001  love001  love001

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 10:58 от ФИЛЮДКА

# 788
Абеее,СВЕТЛЕНЦЕ,страхотни постижения!!! smile3501 smile3501 smile3501Изумителна визия и излъчване.Гледай ти,само 7 кг.и каква огромна разлика.Да си жива и здрава!!!  love001

# 789
  • София
Здравейте и от мееееен!

Sletlence, да си жива и здрава. Пожелавам ти всичкото щастие на този свят!
  newsm51
Tatianka, благодаря!

Sanny 3, и на теб благодаря!

Тунинг, офффф - надявам се да я спазвам по устав, въпреки, че направо не знам откъде да я подхвана тая трета  newsm78 ........ Вчера си бях приготвила една круша - гледах я, гледах я ......... и накрая не я изядох. За гали, въобще не ми се и помисля, защото ме е СТРАХ  Sick -  вчера докато пазарувах, забелязах, че храни, на които от 3 мес. не съм обръщала никакво внимание -  сега погледа ми като магнит им се лепи ........  #Crazy Преди си мислех "само да додрапам до тая трета...........", а сега .................... като едно Буриданово магаре се оглеждам.......................  Rolling Eyes  оффф и аз съм едно мрънкало ................

Надявам се някой, който се е пекъл на тоя огън, да вземе да сподели някакъв практически опит  - с менюто примерно ............... Ееееееей, третофазничкитееееее  - плийййййййййз   newsm17  newsm17  newsm17

Вчера видях едни пълнозърнести спагети - доста са по- тъмнички от обикновените - почудих им се, ама не посмях да си ги взема - някой опитвал ли ги е?

ПП: Що ми се получи всичко в червено - и аз не знам  newsm78 ?! Пет пъти се опитвах да го редактирам - пак си е червено ..........

# 790
[b]СВЕТЛЕНЦЕ.......... ДА СИ ЖИВА ЗДРАВА И СЛАБА !!!!!!!!!   [/b] bouquet

момичета много сте мили ...наистина ви чувствам страшно близки .... колко сте загрижени за мен .... да рапортувам ...
 СПАХ от 7:45 до 10:15 ....това си е много....
и стъпих на кантара ...той показа от 70,6 до 71,1 кг ..... ще го сборя аз туй килооо ....нема да мръдне
ФИЛЮТКА .... как се надъхвам ... ако знаеш ...казвам си ...дай Наде още малко пара иии ....после голям купон ще му ударите с Филютиевна ....

Да ви разкажа момичета ... "среднощна история на едни луди хора " .... от снощи се захванах с един проект и количествено стойностни сметки който колегата ми от варна беше подготвил ...коригирах аз сметките до към 3 часа нощес ...и както вече си копая по бюджетите ..и изведнъж колегата хоп ми се явява на скайпа .... казвам му аз че имам корекции и още какви промени трябва ада направим ...и за за сме по експедитивни нахлупваме слушалките и почваме в ТРИ ЧАСА НОЩЕС да работим паралелено аз в софия той във варна .... към 6:30 .... неговата жена се събуди и ни излови ...как "мъжа и се измъкнал от семейната спална и си бачка с мен ...15 мин по късно ...и моя мъж се яви в хола при мен до компютъра ми .... станал човека потърсил ме .... доближил хола ...чул че говоря ...и решил "ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ ЖЕНАТА ВЕЧЕ ОТКАЧИ ГОВОРИ СИ САМА " ....като разбра че по скайпа бачкаме с колегата ...обяви "ЛУДИТЕ УМОРА НЯМАТ знаех че моята жена е МНОГО ЛУДА но сега разбрах че не е сама " ....

# 791
Добро утро на всички, и само минусчета да има днес!

bouquet Моля ви за помощ и съвет, не знам какво става с мен, но качих 2 кг за два дни!
Бях 67, на следващия ден станах 66. Но на другия върнах 67, а на следващия - днес - съм 68  Cry.
2:2 редувам. Ям само режимни неща поне по 4 пъти на ден, даже 5. Не соля, само последните дни малко вечерята с LoSalt, защото една приятелка, която отдавна е на режима ми каза, че може с нея да се соли.
Не съм пред цикъл.
Вода - преди пиех по 2,5 литра на ден + кола лайт. През последните дни обаче пия само по 1,5, защото ми е лошо и се разболях и не мога да пия много разтройство по-точно.  Embarassed
Защо става така, какво да променя и къде греша.

Помощ!!!
Praynig

Hug

# 792
  • ул. "Мечтание"
Tatitt, благодаря за инфото! Ще се огледам по-внимателно!
Denni,  Hug! От твоите уста в чиито трябва уши!

Лек и отслабващ ден на всички! Честит празник на всички с повод!  bouquet

# 793
момичета търсих да прочета дали когато се спазва режима и се ходи редовно на фитнес може да се приема L-картинит или такива L-карнитин фитнес дринк тонизираща спортна напитка

# 794
  • София
Облаче, не съм специалист, но си мисля, че при такъв проблем /разстройство/ по принцип трябва да се пие повече вода от обикновено, защото тялото ти се бори с обезводняване. При хора, които не са на режима се препоръчва обезсолено сирене, сухари, варени картофи и чай от джоджен, които без чая /който можеш спокойно да си пиеш/ може да ги замениш с тричави хлебчета и извара.

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 12:04 от nelsun

Общи условия

Активация на акаунт