Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 453
  • 958
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Момичета, пускам ви една покана от Колибри, направена е на Орелия, като участникв дискусията по ТВ. Тя няма възможност да отиде, но не е зле да се намери някой да опонира на диетолога  Laughing Хайде помислете и преценете, който има възможност, да ни представи. Може и повече от един, естествено  Laughing

Здравейте!
Имаме удоволствието да ви поканим на събитие по случай излизането на новата книга на д-р Дюкан на българския и световния пазар.
За първи път в България ще се състои премиера за публиката на д-р Дюкан, където ще се обсъдят всичките му книги излезли на българския пазар, включително най-новата - „Чудото на овесените трици”.
Гостите ще имат възможност да споделят опит и впечатления и да зададат своите въпроси на диетолог, както и да дегустират специално приготвени продукти на базата на овесени трици.
21.10.2008, Книжарница Хеликон- Витоша, 18.00

# 796
  • София
Добър ден момиченца и Тунинг, Hug Hug Hug
писах, писах и всичко се изтри... Почвам отначало :

Филюдка  newsm51 newsm08 , баси мацката!!!
КВ08 - щом ме побутна вчера, и ето : минус още 1 килце днес, ураааа, сменям линийката!
Нелсън - честито в трета, карай я точно по устав!!! Даниа каза, че най-верния път е да подхванеш пак книгата като библия и да въведеш всичко предписано наведнаж. Успех!!!
Бачи  Hug
Луизи - и аз тръгнах много бавно в началото, но после като се засилих... Не сравнявай никога резултатите си с другите, за да не се демотивираш или възгордееш, просто всички отслабваме с различно темпо, но ОТСЛАБВАМЕ!!!
Лейди Фрост, добре дошла и успех! Hug
Татит, верно че с това аватарче нема да упУашиш никой!!! Ама и ти си си готина като аватарчето  newsm53
Светленце, Честит Рожден Ден!!  newsm67 Да си ни жива и здрава и много елегантна!
Коте,  Hugоздравявай по-бързо! Що не пробваш в сауната newsm78, на теб поне ти е лесно - намажи се обилно с пчелен мед и се бухвай вътре!
Цоциnewsm53а вие само за сметки ли си говорихте с колегата, а???

И нещо интересно : докторът, който ще прави днес гастроскопия на майка ми и препоръчал да отслабне малко с режима на Дюкан, той самият бил свалил 35 кг - а той е един от най-известните гастроентеролози в БГ, това по повод вредата от режима ... smile3533

Желая ви много усмивки в този хубав слънчев ден!!!

# 797
Добър ден и от мен Hug

|Честит Рожден ден на Светлето  bouquetс пожелания за много здраве,щастие и сбъднати мечти:)

Аз да се похваля че вече съм работарка след близо тригодишно отсъствие днес ми е първия работен ден.Обичам си работата щото НЕТ на корем имам Mr. Green и ще мога по честичко да се списвам:)
Промяна в килата нямам ,търпение имам така че рано или късно пак ще тръгнат на долу.
Колежката тук каза че много съм отслабнала
Имам приятна непроятност-\всички дрехи са ми огромни Mr. Greenще ми е нужна подмяна на гардероба ама още малко да посваля че после да не е нужана още една че финансовия министър в къщи ще ме изгони Mr. Green
Филюдка много голяма промяна Hugнаправо подмаладена значително,на всички тоя режим действа така дай Боже всеки му Hug
Лейди Фрост добре дошла в казанЯ  bouquet
Нелсън успех в трета,после ща даваш на нас наставления Wink

Лек и отслабващ ден ви желая

# 798
Здравейте кавалер и дами!   bouquet  bouquet  Hug Hug Hug

Днес имам месечинка - 1 месец с Дюкан!

Кантара показа 113,700 днес, но смятам да изчакам ден-два и ако се задържи тогава да местя линийката

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С ПОВОДИ !  smile3525 newsm51

Светленце, честит рожден ден!

Монро, Светленце, Лори Хю - с вас започнахме заедно - честити месечинкииии!!!  smile3525 smile3525 baloni baloni baloni

И да почерпя с нещо за пийване

и нещо за хапване

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 13:12 от Zellena

# 799
НЕЛСЪН,споко,бе!Отпред има примерни менюта за ІІІ-та на Крикри,Сън и Бъги.Аз специално ги гледах,гледах,но не посмях да ги ползвам/в смисъл такъв,че не исках гали вечери/абееее беше ме страх! SickНо от друга страна пише,че е за препоръчванеда се спазват галите,въглихидратите и т.н.Първите 1-2 седмици вкарах по 1 плод/по устав/по 1-2 фил.пълнозърнест хляб през ден,1 път 125 гр.картофи и 125 гр.ориз и два пъти макарони.Така мина І-вия месец,после гали не правя почти,но си наливам полов.чашка бяло вино/вместо гала/с вечерята,която е режимна.Сладко не обичам и не съм яла,само 1 път 2-3 ч.л.сладолед.И така вече 2 месеца в ІІІ-та,не само че грам не качих,ами и свалих още1,5 кг.За пълнозърнестите макарони/има и спагети/момичетата споделяха преди,че не са много вкусни,но ти имаш право по 200 гр.от нормалните 2 пъти в седмицата,така,че.....УСПЕХ ти желая! Peace

# 800
oblacheto hey да не си попрекалила с парафиновото масло- пише че то има такъв ефект.

# 801
Светли ЧРД
Филюдка smile3501 много си променена -поздравления Hug
denica17 чудесна визия   bouquet

# 802
БЛАГОДАРЯ ПАК ЗА МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
А АЗ КАКВА СЪМ ОТВЕЯНА  ooooh! ЗАБРАВИХ ЧЕ ДНЕС ИМАМ И МЕСЕЧИНКА(два празника)-1 МЕСЕЦ С РЕЖИМА И СЪС ВАС МИЛИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕ  Hug И СЪОТВЕТНО ДАВАМ ПЪЛНИ РЕЗУЛТАТИ  Simple Smile
Килограми -7
Талия         -9
Гръдна       -7
Ханш          -9
Ръце           -3
Бедра         -9
Прасци       -2
Глезени      -2

ПОЗДРАВЯВАМ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС    bouquet   bouquet   bouquet

# 803
До "ФИЛЮДКА" - Видях, че всички говорят за твойте снимки, но аз нещо не ги видях. Дай ми линкче..

До "nelsun" - Нямам идея защо ТИ излиза поста с червен цвят? Да не си в цикъл? А за 3-та фаза.. според мен ако се внимава с количествата на разрешените вече храни, не би трябвало да има проблем. Хайде сега - една крушка най-много 200 грама да тежи. Няма как да качиш 1 килограм от нея. Прочети пак всичко за 3-та фаза! Ако трябва 2 пъти.. И в крайна сметка - ако качиш едни излишни 500 грама, винаги можеш да ги свалиш с едно-часов секс smile3508

До "oblacheto hey" - Според мен вариантите са два.. или солта ТИ влияе (нищо, че уж може.. всеки организъм е различен) или тялото ТИ се съпротивлява и не иска да се раздели така лесно с килограмите. Бъди упорита и до седмица-две ще се предаде Simple Smile

# 804
  • Пловдив
Здравейте всички

Първо да изкажа възхищението си към Филюдка,Денито(мойта адашка),Пепи1974 и Рокипагане... искрено Ви се радвам   .Рени и Lady Frost, добре дошли  . svetlence, честит рожден ден !  . mar4ela5, айди от мен .. за да бягаш при шестичките,че аз да се нареждам на твойто място  . etomira, само за два месеца минус 61кг... ти ме разби  . Лепи, браво, много бързо сваляш  . Цоци, ти си страшна- умора нямаш и обикновено с коментарите си ме побъркваш от смях ...  . Туни, това към nelsun намек ли е  .
Сега и аз да се похваля,че си имам първата месечинка... също така svetlence,Zellena и Лори Хю.. да продължаваме все така...
И сега и аз да Ви почерпя,за да не кажете,че съм скръндза
Тъй като кафе не пия... пък никой не черпи с чайче.. ще го направя аз   .. една количка и нещо за хапване
хаха, ама сами ще си я сготвите, ще има за всичкии

П.С. ще ме извините,че стана малко дълго,ама аз и без това рядко пиша,че сега си наваксвам ....Гушвам Ви и Ви удрям по една целувка- мляс![/color][/b]

Поздрави,Монрое

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 13:01 от Monroe

# 805
Не се сдържах, сори:
Тунинг виждам хубави идеи даваш за топене на храната... ти помагаш ли в изпълнението и осъществяването на идеята или само акъл даваш на Нелсън?

# 806
  • Варна
Здравейте на всички
Честито на всички с поводи

.......  наливам полов.чашка бяло вино/вместо гала/с вечерята,която е режимна.

# 807
  • София
Vesito5, много благодаря  love001 ! Такива съвети имах предвид, а книгата и примерните менюта сигурно вече наизуст ги знам .................. Шубето е голЕм страх.

Тунинг, не, точно сега не съм ............... Ееееей, голям си калпазанин!!!!!!!!! На кака мушмурочестото сладурче!    love001

# 808
Здравейте!

Аз тази седмица реших да съм на поправка и влязох във втора отново и така започнах- понеделник- П, вторник- ПЗ, сряда- П и утре ПЗ. За съжаление няма да успея да изкарам на месо до края на седмицата по финансови причини, дори и да съм открила най-ефтиния вариант на пилешко филе с кост от фирмен магазин... както и да е. Смятам да се ограничавам петък, събота и неделя, но се чудя какво да ям... и сега съм потънала в размисли как да нагодя храната, за да се справя с оставащия седмичен бюджет.
Мисля, че ще импровизирам, тъй като друг начин няма, освен ако правих магии, тогава със смешните пари които имам сега щях да се оправя без много да му мисля.
И толкова за моите проблеми откъм храната, извинявам се за мрънкането... ама да измислиш какво да ядеш не е лесно.

Честито на всички с месечинки и на всички с минусчета.  Hug

За въпроса относно трета
- ако включиш всичко наведнъж, но в точните количетсва които е дал Дюкан, няма да имаш проблеми и няма за какво да се притесняваш. Ако почнеш да прекаляваш с галите или пък с други нережимни храни в режимни дни- тогава ще си търпиш последствията, така както търпя и аз сега.... и ето ме на във втора на поправка... Sad

Чао и по-късно пак ще мина да ви почета, сега отивам на чета, дано успея да се съсредоточа.

# 809
nelsun, tuningmania , благодаря   bouquet! Спирам солта и ще пия колкото мога вода!
Толкова удовлетворена се чувствам, като кантара ми покаже минусче... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт