Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 449
  • 958
  •   1
Отговори
# 810
labello той тунинг май прави намеци на нелсън че за това и обеснява за това как се сваляли килца
а за най евтина храна мисля че е яйцата , може да неблегнеш на тях
успех в четенето и хапването

# 811
коте и аз така мисля, че някакви намеци се размятат тук, но не е лошо де...

а мерси за идеята с яйцата- но прекаля ли с тях ме боли корема..  Crazy

# 812
  • Варна
labello , по-добре пил. дробчета и крилца, отколкото цели яйца  Peace

# 813
Добро утро  smile3507 tooth
Наспах се като първия човек  Mr. Green

Светле ЧРД  hbday

cote   Heart Eyes    merito Heart Eyes  Nyala Heart Eyes    ros4enka  Heart Eyes  Nelly#   Heart Eyes  nelsun  Heart Eyes СлаБе Heart Eyes  pilito  Heart Eyes 

zvezdopad  denica17   Monroe Честити месечинки  Hug

Татит  Heart Eyes Изглеждаш страхотно  Hug

Филюдка  Адмирациии  smile3501 newsm09  love001 Страхотна си  Hug

pepi1974  smile3501

И сегааааааааа....дайте бързо бузки да ви БАЦНАААААА   kiss Kissing Heart Цун мун по моцун  Heart Eyes

Бе нещо щях да кажа ама....  newsm78

П.П. АААААААААА сетих се....Да ви кажа ква я свърших днес  Blush тази сутрин се прибирам от работа и мъжО става.вика направи ми кафе.Пускам кафемашината,правя едно хубаво кафе,слагам му 3-4лъжички захар и му го сервирам пред компа.През това време,отивам да правя за малкия закуска и по едно време чувам мъжО как плюе ,пъшка,охка ...отивам да видя от какво ше се гътне,а той вика....Ти май искаш да ме убиеш....натъпкала си ми кафето със сол  bowuu  chef Викам аз ако искам да те убия,няма да разбереш  hahaha Леле още се смея като се сетя....по принцип съм супер концентрирана,идеалист съм и до сега такова нещо не ми се е случвало  hahaha  Тъй,че мисля да кандидатствам за пречисляване към "Изкуфелите Дюканки"  smile3532 smile3532

# 814
labello ... ИЗВАРА...

# 815
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аз като остана без пари карам на воденички. В общи линии почти цялата втора изкарах на тях. Подходяща е и замразената цаца, ама трябва добре да се мие, че обикновено е въз солена.

# 816
Може ли съвет от по-опитните дюканки,моля ThinkingАми аз задържам вече повече от 1 месец.Имам си и някои мои прегрешения като обърквам малко П/ПЗ, ама то пък баш нищо да не се сваля.Чесно да ви кажа малко съм изморена. Дали ще е резумно да вляза в трета фаза за няколко месеца. Само да ви кажа,че аз се чуствам много удобно в тези килограми.Отдавна не съм била по лека от 90 килограма и сега ми е леко, изглеждам много добре. Аз трябва и да се съобразявам и с моите хормонални проблеми.Преди години така бях се прецакала с една диета,че нямах цикъл повече от 9 месеца.Знам,че ще кажете този режим не е като другите и т.н.Но аз просто искам да включа плодовете и сиренето с храненето си. Мисля,че ще ми се отрази добре и физически и психически малко ще разпусна.А това ми е необходимо сега,тъй като този месец ще правя първата си стимулация на овулация с Клостилбегит и трябва да съм спокойна и уравновесена и ако е дал господ и се получи, трябва да се храня  и здравословно.

# 817
П.П. АААААААААА сетих се....Да ви кажа ква я свърших днес  Blush тази сутрин се прибирам от работа и мъжО става.вика направи ми кафе.Пускам кафемашината,правя едно хубаво кафе,слагам му 3-4лъжички захар и му го сервирам пред компа.През това време,отивам да правя за малкия закуска и по едно време чувам мъжО как плюе ,пъшка,охка ...отивам да видя от какво ше се гътне,а той вика....Ти май искаш да ме убиеш....натъпкала си ми кафето със сол  bowuu  chef Викам аз ако искам да те убия,няма да разбереш  hahaha Леле още се смея като се сетя....по принцип съм супер концентрирана,идеалист съм и до сега такова нещо не ми се е случвало  hahaha  Тъй,че мисля да кандидатствам за пречисляване към "Изкуфелите Дюканки"  smile3532 smile3532

Joy Joy Joy Разсмя ме.
Добре, че мъжо пие кафето си без захар, че при мен такива фалове не могат да стават. А и той си прави сам кафето......   SunglassesGrinning така, че сам да си се оправя.

Абе нещо ми се върти в главата, че Дюкан изключва яденето на кожата и крилата на пилето, ама съм на работа и немога да проверя сега книгата. Я кажете вие момичета?

# 818
labello - пилешките дробчета варират между 2,50 до 3,60 за килограм в Плевен. Още виж рулцата от раци, риба тон консерви в собствен сос.. В Била погледни как вървят замразените филета бяла риба, също виж скумрията как върви като цени, аз като закъсам предзаплатно така се справям Simple Smile

Точно така Denni - никаква кожа и никакви крилца

# 819
Крилцата не са режимни Naughty
Може ли съвет от по-опитните дюканки,моля ThinkingАми аз задържам вече повече от 1 месец.Имам си и някои мои прегрешения като обърквам малко П/ПЗ, ама то пък баш нищо да не се сваля.Чесно да ви кажа малко съм изморена. Дали ще е резумно да вляза в трета фаза за няколко месеца. Само да ви кажа,че аз се чуствам много удобно в тези килограми.Отдавна не съм била по лека от 90 килограма и сега ми е леко, изглеждам много добре. Аз трябва и да се съобразявам и с моите хормонални проблеми.Преди години така бях се прецакала с една диета,че нямах цикъл повече от 9 месеца.Знам,че ще кажете този режим не е като другите и т.н.Но аз просто искам да включа плодовете и сиренето с храненето си. Мисля,че ще ми се отрази добре и физически и психически малко ще разпусна.А това ми е необходимо сега,тъй като този месец ще правя първата си стимулация на овулация с Клостилбегит и трябва да съм спокойна и уравновесена и ако е дал господ и се получи, трябва да се храня  и здравословно.

Според мене трябва да сложиш процедурата на първо място. Мини в трета фаза, успокой се и мисли положително spoko

# 820
Aз само да кажа че в книгата пише че може печено пиле но се маха кожата и крилата,така че крилата не са режимни де  Peace

# 821
Момичета, пускам ви една покана от Колибри, направена е на Орелия, като участникв дискусията по ТВ. Тя няма възможност да отиде, но не е зле да се намери някой да опонира на диетолога  Laughing Хайде помислете и преценете, който има възможност, да ни представи. Може и повече от един, естествено  Laughing

Здравейте!
Имаме удоволствието да ви поканим на събитие по случай излизането на новата книга на д-р Дюкан на българския и световния пазар.
За първи път в България ще се състои премиера за публиката на д-р Дюкан, където ще се обсъдят всичките му книги излезли на българския пазар, включително най-новата - „Чудото на овесените трици”.
Гостите ще имат възможност да споделят опит и впечатления и да зададат своите въпроси на диетолог, както и да дегустират специално приготвени продукти на базата на овесени трици.
21.10.2008, Книжарница Хеликон- Витоша, 18.00

Ади бре Laughing
Толкова ли не искате да сръфаме някой като онзи брадатко от предаването по К1,  дето си привлича пациенти за дебелариума.
Шегувам се, в случая няма да има момент на спор, защото ще се обсъждат триците и всички са единомислещи с убеждението си в полезността им Laughing
На вътрешната задна корица на книгата има рекламка на триците на Фортунате /които лично аз мисля, че са смлени овесени ядки Laughing, но ме убедиха, че не било така.  Grinning  Все тая, сигурно за палачинки и кексове са по-подходящи от едрите/, и  те май ще са направили някакви тричави лакомства.

Хайде някой/и/ да се престраши и да отиде, може да се направи набор с въпроси относно триците и т.н.

# 822
  • Варна
Хора, ако не ме лъже паметта, в ЗЕЛЕНАТА книга има рецепти с крила...  newsm78

# 823
Здравейте дюканки. Днес вече съм една от вас  bowuu. Имам за сваляне 4 кг. Надявам се заедно с вас да съм по сериозна, тъй като воля нещо в последно време ми липсва. Успех на всички

# 824
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Имам спомен, че се обсъждаше, че са нережимни само крайчетата на крилата и кожата. Ако те се махат, може.

Общи условия

Активация на акаунт