Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 445
  • 958
  •   1
Отговори
# 825
Привет чаровници и чаровник  Hug .
На всички с поводи   bouquet .

Не съм писала доста време,но то и няма какво толкова да кажа.Карам си някаква си моя трета.Килограмите си стоят.Е,понякога има +/- половин-един кг,но не се впечатлявам,защото знам,че е нормално.Не съм включила някои храни (боб и леща),защото не ги обичам и не съм ги яла и преди.Хлябът е от време на време,сиренето ми е солено,кашкавалът ми е мазен.....  Joy  Joy  Joy , абе все нещо не ми е наред.Гала правя веднъж седмично,но пък понякога прескачам протеиновия ден.Общо взето съм си нагодила храненето така,че мога да продължа на него цял живот.Аз така съм и решила,де.Не ми трябва никакава четвърта фаза.Най-важното е,че съм озаптила глада си за сладко,което винаги си е бил най-големия проблем за мен.

За всички вас Heart Eyes .

П.П. Къде е Вещи  newsm78 ? От доста време не съм я "виждала" .Надявам се при нея всичко да е наред  Praynig .

# 826
  • Варна
На стр. 69 от зелената книга пише за "Пета категория - птиче месо" и там е казано: "без кожата и крайната част на крилото, която е неотделима от кожата. Отделните части се различават по съдържание на мазнини, като най-посната е бялото месо, следвано от кълката и крилцето." Който иска може да си го прочете цялото. bowuu

На стр. 127 има уточнение за белтъчния четвъртък - там вече се изключват кожата, крилата, горната част на кълката и трътката. "Тях ги оставете за другите дни от седмицата"

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 16:56 от k_savova

# 827
Здравейте на всички!!!
Нямам време да пиша, но днес реших, че е време и аз да се похваля- вече съм 67 кг. Свалих още 2 кг ,когато започнах трета фаза.Незнам защо така се получи, макар , че я карам точно по книгата.В началото се страхувах от тази захранваща  фаза , но ако си спазваш всичко ,както е по книгата проблем няма. На всички желая успех и много , много усмивки. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 828
Привет!
От 3 дни съм на ударната фаза и съм -3 килограма.
Пробвах различни режими и ефекта беше че с много лишения свалях 3 кила месечно а като се поотпусна си наваксвам набързо едното кило.
Отдавна имам книгата от 2 години, чета ви редовно и въпреки всичко бях си наумила че ми е много трудно да карам само на месо.
Стимула и решението да започна и да пробвам отново дойде от моята първа братовчетка, която цял живот е била дебела, а като я видях наскоро не можах да я позная - станала слаба и стройна само за 2 месеца - свалила е общо 13 кила.
Винаги тя ме питаше как отслабвам , а сега ... тя ми даде импулс. Ако знаете , на какво ли не се подложи това момиче, дебелариуми, глад, плуване, фитнес, редуктил, ксеникал и т.н.
Зарибих и една приятелка и сега взаимно се подкрепяме.
Благодаря и на вас момичета.
Разгледах и снимките - много ме впечатлиха ама много много. Браво на вас.
Прегръдки,
Светла

# 829
Искам да питам тъй като срещам някой от рецептите в ударния период в който се използват кисели краставички възможно ли е да се хапват през първия етап или не.

# 830
Уморих се докато ви изчета...  Grinning

Ни мога да разбера, що аз размахвам, размахвам камшици, а никой не дава отчет, а СлаБето дойде и съ строихте в редици! Не съм ли страшна?!  Mr. Green Crazy
Миии...  Blush Сложила си си едно бузесто бебе, мацката ти с камшика е секси, пърхаш с мигли... последното нещо, за което си мисля, е ред.  Mr. Green А овцата-глухарче си е друга работа. И тя пърха с мигли, ама хич не искам да я срещам на тъмно. И ветровито.  hahaha

Облачето хей, измерваш ли обиколките си редовно? А какъв ти е кантарът? Може да имаш намаление, но и кантар, който показва когато каквото си иска. Вечеряш ли най-късно 3 часа преди да си легнеш?
Настрой се за бавен резултат. Но все пак резултат. Траен.

Някой питаше за задържане - извинявам се, преуморена съм и не помня точно кой. Опитай да разместиш схемата, ходи пеша от 40 мин до 1 час всеки ден. Вечеряй рано. Ограничи десертите, както и колата. Спи много. Когато метаболизмът пак се размърда, върни схемата, десертите и колата. Но другото е задължително.

Искам да пиша на овцата-глухарче, Филюдка, Ори, Дори, Креми..., обаче пак ме пришпориха. Дано се класирам отново до петък. Хубава вечер на всички!   bouquet

# 831
  • Варна
Тази същата -  като че ли сама си даваш верния отговор - мини в трета, чака те важно събите, дано всичко е наред. Като родиш едно здраво бебе и свършите с кърменето - мини пак към режима, ако имаш нужда. Много жени с хормонални проблеми след раждане  и кърмене отслабват естествено.
Пък и като ти гледам снимките - много голяма промяна, направо като че ли си смъкнала 2х16.

Люси - действай! Продължавай така - по килограм на всяко мое включване. Майка ти как е след прегледа? Ще мине ли на твоя режим,а?

Цоци - как ще отслабнеш, като не спиш? Твоето тяло няма време да активира метаболизма. Спи 4 часа, но поне преди изгрев слънце и бързо, бързо ще влезеш в трета.

Тонито26 - винаги като видя твой пост, поглеждам първо линийката и много се радвам, като я мръднеш.

# 832
                   ТУНИ, нямаш нужда от линк, снимките са над линийката ми, само трябва да ги отвориш.
                   ЛУЧИ  Hug Hug Hug
                   ГУШКИ НА ВСИЧКИ по късно ще се включа, че имам още работа!

# 833
k_savova, baci, Zellena, Не съм мерси за идеите  Hug имам проблем обаче че имам само котлон и ако си взема скумрия например няма къде да я изпека, а сърцата много ми е трудно да ги чистя, все пак благодаря за идеите, ще се възползвам от някой от тях, може би ще се помъча да си направя омлет с извара, ако намеря по-сухичка извара, ще купя консерва риба тон и май това ще е... за другото нямам печка, а останалото не мога да го изчистя за да го изям (сърца и воденички)

някой ако може да каже как ги чисти, защото до сега с тази задача съм се проваляла и само майка ми го може това и плюс това ако правя дробчетата на тигам ми се раздробяват, само воденичките стават сполучливи... мерси предварително, разчитам да споделите вашият опит, защото сама трябва да се справя с това, а в случая воденичките са добра идея  Peace

откакто съм в трета ми липсват идеите за чисти протеинови дни... и като нямам идеи най-лесното ми е пилешкото филе, само дето сега никак не ме устройва..  Tired

# 834
Вещи, няма ме в табличката Sad ще ме добавиш ли?

Предварително благодаря!

Момичета хапва ми се нещо сладичко, а съм на работа и нямам как да се "гмурна" в кухнята и да си сътворя нещо Sad Пия трето кафе със подсладител (а принципно го пия чисто) - помагайте!

labello - направи си "чинийки" от фолио... или директно пакетчета от фолио и ги печи на котлона, като въртиш самите пакетчета периодично на едната и на другата страна..
Консерва риба тон в собствен сос + нарязани рулца от раци, овкусено с черен пипер, копър и лимонов сок = приятна вкусотия. Ако си в ПЗ дни добави краставица на кубчета (прясна или кисела, но ако е кисела внимавай с лимоновия сок) и-и-и-и Simple Smile

Дробчетата - задушени в тенджера като не ги "давиш" във вода, а от време на време наливаш по мъничко, да не се залепят (и изобщо не слагаш олио). Може и гъбки да има, и гъбено бульонче също. Преди сервиране клъцваш лук и кисела краставичка (количества - според това какъв ден е) и-и-и Simple Smile папу!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 835
  • софия
Здрасти Банда!!!!

много съм хепи - мога да се похваля - спазих зи искането , преборих се, днес си изкарах хубав първи ден на ударен режим.
Благодаря ви за прегръдките и вярата.Така и аз имам повече сила.

Хубава вечер на всички!!!!

П.П: само на мен ли ми работи смотано форума тази вечер, цял ден изобщо, голяма мъка докато изобщо се отвори някоя страничка!!!!!

# 836
  • Бургас
Здравейте момичета.
Да се обадя аз, че съм жива още.Все така съм си режимна и всичко при мен върви нормално.
Остана последната 10 от килограмите,но ще я карам по леко вече,сега се чуствам добре в кожата си.
Надявам се всички да сте добре,сега ще се опитам да ви прочета последните теми,че да видя кой какви ги върши.
Лека ви вечер.

# 837
  • New Zealand
здравейте Simple Smile не мога да ви изчета, толкова много сте писали...иначе днес се събудих със зверски апетит. тези дни чакам МЦ и вия на умряло за манджа Twisted Evil и докато ви чета, към сутрешното кафе си спретнах палачинки, които завих с бяло пилешко месо Crazy сега засега успокоих прасето, но до вечерта има много време Mr. Green

# 838

Luizi а как си със солта? Колко употребяваш и каква? Аз също съм от бавносвалящите-за първия месец свалих 4 кг. но имах задържане голямо поради употреба на сол. И не се отчайвай.Ще тръгнат нещата,гарантирам ти!   action032

Консумирам само LoSalt (уж диетична) и то в умерени количества

# 839
  • София
Здравейте  дами и Тунинг   love001
svetlence, Честит рожден ден, бъди все така усмихната и всичко най-хубаво ти пожелавам  newsm59
ФИЛЮТКА, както се казва  newsm09, разликата е страхотна, свалила си и няколко години, браво мила  smile3501  love001
pepi1974, браво супер си, продължавай все така   love001
denica17  newsm09 изглеждаш невероятно, много си се разхубавила  smile3501
Цоци, много се притеснявам за теб, много малко си почиваш  Tired
ЛориХю, Zellena, svetlence, Monroe честита ви месечинка
nelsun, успех с 3та, ще те следя изкъсо, че и аз почти съм стигнала крайната си цел  newsm48
cote, да оздравяваш бързо  Naughty
Добре Дошли на новичките, ако сте стриктни, успеха е гарантиран  smile3521

Днес имам голеем минус 0,400 гр  newsm68 newsm44 newsm08, види му се края (ох дано не ме чуе дявола  fingerscrossed)

Общи условия

Активация на акаунт