Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 765
Добро утро и от мен на всички момичета и момче!
Svetlence, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много щастие и сбъднати мечти. bdbaloni
Лек ден на всички! Hug    

# 766
Добро утро на всички
Svetlence честито да ти се стовари всичко хубаво на главата!!
Филюдкеееееее много си юбава така и си те представях, усмихнта и сладурска  Hug Hug Hug
Цоци я марш у леглото бърже, имаш нужда от почивка, то така не може
Аз да се оплача- още съм болна. дано ми мине в най скоро време че тия хапчета .... имат малко захар
кантара не мърда застопорен е на едно място ма това е нормално
Любя вЪ силно и страстно!

# 767
Добро утро, дружинка!

Честит Рожден Ден, svetlence! Пожелавам ти много, много щастие, любов и здраве!

Добре дошли на ентусиазираните новобранци! Успех!

Поздравления за всички празнуващи месечинки, минусчета и прочие, както и за всички останали за волята и желанието да продължат до постигане на целта!  smile3525

Pepi1971, чудесни резултати - Респект!  smile3525
Момичета и момче, наистина свалям шапка на "маратонците" (свалящите по 20кг и повече) - това за мене е почти като геройство!  smile3501 smile3525
Не искам в никакъв случай да омаловажавам усилията и на останалите (и аз съм от тях), но маратонците наистина стават нови хора! И за мене няма по-голяма мотивация от това да видя техните снимки преди и сега!

Лек и успешен ден на всички!

P.S. Тази сутрин съм в някакво странно настроение - дали не съм вампирясала от пълнолунието!?

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 08:50 от blumchen_fee

# 768
  Добро утро и от мен!
   Pepi 1974,адмирации!!!Страхотни  резултати и визия!Пожелавам ти от все сърце да свалиш и останалите кг.и дълги години да ги задържиш!!! newsm10 smile3501 newsm1
  Svetlence, newsm59  party023Много радост,щастие и късмет в живота ти желая!!!
   На всички новички - ДоБРЕ ДОШЛИ!!!

# 769
  • софия
Добрютру!!! sun
Светленце,честит рожден ден,мила!Бъди щастлива!
Танчеееее,щот съм УФСЪ-стръвница.Обаче гледам от дъртите начинаещи само Деатка държи фронта.Другите къде се затриха? newsm78 Mr. Green
ЛориХю,честито тиииииииии!!! HugИ без йо-йо,че хич не искам и да си помислям за тази опция. Whistling
Таняманя,честита ти прическа.Моята коса и тя се оправи,а доста капеше.Взимах "Фитовал" и съм много доволна.А колкото до проклетата 3 фаза,мииии....бутам я някак си. TiredКилата варират +-2.На мерки обаче продължавам да свалям. Wink
Котаранче,ай оздравявай вече.
Абииииии,душо моя кукурузена. Heart EyesСлизай долу,че те няма повече и от мен.
Едно поздравче от Славка,да ви е хубав денят.
http://www.vbox7.com/play:f44d4ff4

# 770
Добро утро, СлаБе! Хъм... сменилЪ си авЪтарЪ.......... Rolling Eyes
Добро утро и на всички, само още не съм прогледнала добре  morning

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 09:28 от baci

# 771
Добро утро ! Hug

Тази сутрин разхождах кантара из цялата къща,ама моя явно е инат не даде и грам отклонение,където и да го слагах! Heart Eyes

[color=orangered]Svetlence,Честит Рожден Ден,много сбъднати желания и весел празник![/color]

Пепи1974,супер си,браво за постижението! newsm51

Усмихнат ден на всички! Two Hearts

# 772
Добро утро и от мен! Simple Smile
Светленце честит рожден ден!!!!   bouquet
Много здраве, щастие, късмет и да си минус 2 кила! Simple Smile

Аз май нямам с какво да се похваля освен че имам малко проблеми с тоалетната и ще се наложи да ходя на лекар, а държавните наближават ли наближават и по този случай ще ходя при застрахователя си днес да си... завеждам щетите на колата Simple Smile обичам да си губя времето когато нямам такова  #Crazy Rolling Eyes

# 773
Привет момичета.  bouquet
Luizi а как си със солта? Колко употребяваш и каква? Аз също съм от бавносвалящите-за първия месец свалих 4 кг. но имах задържане голямо поради употреба на сол. И не се отчайвай.Ще тръгнат нещата,гарантирам ти!   action032
Svetlence честит рожден ден везничке  Simple Smile Много здраве и късметче и доволни резултати от режима!  newsm51
Цоцинка, наистина мисля че имаш нужда от повече сън,защото тогава работят хормоните,да оставим настрана че организма ти има нужда от възстановяване.  Simple Smile Хубав ден на всички.

# 774
Добро Утро на Всички!
Черпя ви с едно кафенце, който не е пил   food010
Светленце, Честит Рожден Ден!  nbirthday
Честито и на всички празнуващи днес и всички, които имат месечинки!  smile3525
Да чи се пооплача малко, аз пак си задържам...Днес се пробвах да си направя Дунапренен кекс за микровълнова, ама стана много горчив, явно трябва да се слага по-малко подсладител...ама иначе не е лош Simple Smile
Пожелавам ви режимен, усмихнат и слънчев ден !
Целувки   Hug

# 775
Добро утро и от мен!
Светленце, Честит Рожден Ден! smile3510  newsm51

Де ви се похваля - вече имам книгата и сега започвам да чета  book . От понеделник и аз се присъединявам към отбора!  newsm44

# 776
  • Бургас
Здравейте ! newsm51
Светленце,да си жива и здрава,много щаслива и обичана! newsm59 newsm67
Приятен ден на всички!  Hug

# 777
Добро утро .
Светле-честит рожден ден пожелавам ти здраве,и  всичко да ти се сбъдне  smile3525 newsm59 newsm38 Gift

Искам да ви се похвалям днеска сам точно 56 кг. горе доло 2 килограма сам свалила за 4 дни много сам доволна много се радвам че успявам с вас добре че ве има.    bouquet

# 778
  • Варна
Здравейте  Hug
Светле,  newsm59
И на всички, които имат повод за празнуване днес  smile3525
Аз да се похваля - вече съм твърдо -7кг. newsm44 Приближавам към пейката на шестичките, така че красиви дами, които сте там, моля размърдайте се, че до края на седмицата трябва да се настаня и аз.  Laughing
Успешен и отслабващ ден на всички!   love001

# 779
Добро утро момичета и Тунинг,
Днес пак имам малък минус от към 100 гр., ако продължава така в края на месеца, когато правя 6 месеца от началото на режима ще вляза в ІІІ-та.  Laughing

Svetlence Честит рожден ден.

mar4ela5   Grinning хайде заповядай, аз седнах последна на пейката на шестичките, ще се посбутам малко да ти направя място.

Lady Frost добре дошла. Виждам на лентичката ти , че започваш от 102 кг. и целта ти е 68  Laughing. От такива килограми започнах и аз и крайната ми цел е същата. При мен останаха  само да свалям 1,200 кг.. Така,, че давай смело напред и не се отчайвай. Аз постигнах този резултат до тук за 5 месеца и половина, дано и ти се справиш бързо Laughing

Усмихнат и весел ден, с многооо минуси ви желая на всички.   bouquet

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 10:18 от Denni

Общи условия

Активация на акаунт