Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 105
Татит, страхотно съм впечатлена от огромната разлика. Дори снимката ти "сега" не отразява точно как фантастично изглеждаш в действителност.Нали те видях миналата седмица - хубава и сияеща.Браво ,много ти се радвам  newsm51

Михаелка, радвам се да те видя отново сред нас. Ти си доказала,че си упорито момиче и бързо ще поправиш грешките.Успех  Hug

# 106
Аз ако си донеса от нас кутийки с храна ще ме гледат така #Crazy
Явно ще си ям пържоли от близката скара и салати от една пицария Tired Бъркам си само триците и пак ме гледат като извънземно Tired

# 107
 newsm51 чрд на музичка.да си ни жива и здрава,слаба и красива.влизам само да се запиша,защото съм се заринала в работа.трябва снимки скоро да кача,ама пусто време не остава.ако можеше това денонощие да е от 48 часа,грешка нямаше да има.Успехи на всички .

# 108
Аз съм сериозно претиснена от завръщането на толкова 3-то и 4-то фазнички newsm12
излиза, че ако не съм цял живот на диета , то няма да си запазя сегашните килограми newsm45 smile3511 newsm45
Не, няма да си цял живот на диета. Ще си цял живот на разумно хранене.

Трета фаза ясно, че е опасна и важна. А пък четвърта фаза не е да заврем главата в копанята и да се освинваме. Сега ще взимате поука от нас и няма да се надявате да дойде четвърта, та да хапвате от всичко по много. Опичайте си акъла, тъй да се каже.
Абсолютно подкрепям.
И поздравявам тези, които имат смелостта да излезнат и да кажат: "Да отпуснах се и качих килограми! Но пак ще ги сваля и не правете като мен!" Обица на ухото на всички да е това.

Поздрави на всички с минусчета и поводи да почерпят!   bouquet

# 109
  • София

Михаелка, радвам се да те видя отново сред нас. Ти си доказала,че си упорито момиче и бързо ще поправиш грешките.Успех  Hug

Даниа  Heart Eyes Hug, ти как си?

# 110

Мери, добре дошла при осмичките... айде сега на мен едно и като се премеря в края на седмицата да съм приятно изненадана...( не съм се теглила от 22 септември )

как издържаш бре, колко дни са това без да се теглиш..
аз съм по 10 пъти на ден на кантара(минимум Joy Joy) Crazy hahaha hahaha

# 111
Охоооооооо,Мише,добре дошла! Hug Hug
Даниа, Hug Hug Heart Eyes

# 112
  • София
Охоооооооо,Мише,добре дошла! Hug Hug
Даниа, Hug Hug Heart Eyes

Ооо, Перле  Hug Heart Eyes и ти си в поправителната,а?

# 113
  • София
Dark, не се притеснявай  и мен колегите ме гледаха така  #Crazy - чиста снобария, едва ли не "толкова ли го закъса, че чак храна от вкъщи си носиш!".  Да не говорим, че имаме и ресторант под офиса и като си поръчам пилешка пържола на скара без гарнитура и кола лайт и сервитьорите почват да гледат по същия начин. Ама вече свикнаха и даже, когато някой има повод да черпи, винаги има кола лайт и спряха да ме гледат лошо, когато отказвам наздравица или бонбон.

# 114
О! Микеле  Sunglasses

# 115
Здравейте от мен, аз нещо се позатрих, че бях отпуск и не бяхме в Сф.

Сменили са се вече две теми от последния ми пост...отивам да чета назад  Shocked!

Поздрави  Hug

# 116
Здравейте приятели! wavey
Включвам се само да попитам има ли друг като мен през периода на чисти протеини да задържа и леееко да качва,а през ПЗ да сваля сравнително задоволително?
Чудя се само защо винаги /по принцип/хората са на лице а аз на опъки! newsm78
Много минуси и утрепани кила пожелавам на всички независимо през П или ПЗ!  bouquet

# 117
Hug БЛАГОДАРЯ  на всички за пожеланията.    Дорчи,Деата,Monroe,Ванесса_йо, Biborana,Филюдка,Nelly#, aventura, rivela , cote, Goody, ivi4ka , krikri, luizi , etomira, merito , Tatitt, Ала-бала, zvezdopad, mi_di , Nyala, Zlati22, mimi-dessi, Mar4ela5, pilito, Геци 75, Nelsun , mmaTsvety, monnnn, mama_mia , Nelina , Vq1 , baby_doll, shushy80, svetlence, Denni, Karimma, Rubiq, Amidada, vani_nik, Lucie, baci, Ekaterinka, perlata, mery_79,  Scorpi, Tzvety_Roussimova, pepi1974     Hug   Момичета, толкова мили сте,че нямам думи! (извинявам се ако съм пропуснала някого от последните,че връзката ми в момента не бива)

Вещи , страхотен старт правим пак с новата темичка, благодаря!     bouquet
Аз да си кажа как си нося храна на работата. И аз ползвам кутийки и понякога дори 2 или 3 на брой.Отначало се криех,защото нямаме специална стая за отдих , но в момента Хич  не ми пука, защото ЦЕЛТА ми е по-важна от хорските приказки-да си говорят каквото щат!  ppp
И тъй като не мога да ви почерпя с режимна храна, ще ви нахраня с музичка  Flowers Rose
.........и с един готин батко , Simple Smile  ------      http://uk.youtube.com/watch?v=h3o1si3FICg

# 118
  • София
Ivon4e, споко и аз така свалям понякога  - в ПЗ. И аз се чудех защо при мен е наопаки, ама явно ми е от зодията  smile3503

# 119
здравейте Hug bowuu
ivon4e&nelsunи при мен така като вас Hug

Общи условия

Активация на акаунт