Кое умалително ползвате?

• 35 100
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
Обръщението ни и на двамата е "мило" колкото и да е банално за някои хора,а също така го наричам и по име.

# 31
Никога не съм употребила умалително име. Единствено на име. Само едно има /разновидност на името му/ - Ижо - идва от Иво - веднъж се обърках с клавиатурата. Той към мен също само по име. Аз не обичам тези миловидни обръщения.

# 32
На име и умалителното на името.

# 33
И двамата се обръщаме един към друг на фамилни имена.

# 34
А някой като каже "моичкият" и чак ми се доповръща.

Аз такива чувства питая към "мъжо".

# 35
Цецо или Мацо Laughing

# 36
  • Варна
Love но си  звучи  "лове"  Laughing или съвсем умилителното "ловиния"  Joy Joy Joy

# 37
  • София

иии, чак пък, не се втелясвайте Laughing

# 38
  • Варна
По име и чочо, чочко, чочи...най - различни лигавни.

# 39

иии, чак пък, не се втелясвайте Laughing

Права си. Laughing Сигурно и  хората така мислят, като му кажа райхсмаршал. Simple Smile

# 40
Аз тва мъжО тук във форума за пръв път го срещнах, сериозна съм.

# 41
Мило. Това е най-честото. Но така се обръщам понякога и към брат си и сестра си.
Преди беше често бебчо. Понякога е и съкровище. Май трябва да си измисля нещо по-оригинално. newsm78

# 42
  • София
"Слънце", но рядко го ползвам, при това само напоследък. Поначало на име му говоря.

# 43
На мен ми се е превърнало в паразит думата 'мило' ! Вие как наричате съпруга, гаджето, приятеля?
По име. Това с умалителните винаги ми е било супер лигаво и отвратително. Като чуя хората да си говорят така и направо ми се доповръща...

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 20:44 от TheFireGoddess

# 44
 Не употребявам умалителни като обръщение към мъжа ми.Всякакви котета, писета, чочковци, муцета и т.н. са ми хипер противни и според мен пасват идеално само на гей двойки.

Общи условия

Активация на акаунт