Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ - 9

• 37 551
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
При нас цари застой. Мъжът ми го няма и не може да се подадат документите за времянката.

Исках да ви питам: скоро ще има ли някакви строителни изложения, освен Стройко в НДК? Пловдивчани!?  newsm78

# 151
AlexaS , вие вече ще започвате да строите ли ?  ooooh! Леле ,че сте бързи !

Аз за строително изложение в Пловдив не съм чувала , но това не гаранция , че няма нещо подобно !  Mr. Green Малко съм извън социалния живот !
Аз може и да съм пропуснала , но колко кв.м. беше парцелът , който купихте и би ли споделила цената , ако не е тайна ?

Аз сутринта си говорих с техн. р-л , конструкторката ме направила проект за моята площадка и разбира се си направила устата и за пари , нищо че тая площадка я говорех нон-стоп с тях.Мъжа говори и с арх за този покрив , оня се дърпа - да видим !
  Rolling Eyes

# 152
  • Пловдив
Диди, какъв строеж!? Документи за времянка още не са подадени. Ток мога да черпя от съседите, но аз не ги харесвам тези методи. Треволяците не са почистени.  ooooh!  Баща ми смята първо нещо като барака, склад да стегне, ограда има, материалите да са на сигурно. Всъщност мен това изобщо не ме вълнува. Парцела е 600 кв.м. Цената е както си я намериш. Тази бе приемлива за мен.  Simple Smile 

Интересувах се, между другото за изложенията, че и аз исках да ги пообиколя.

# 153
Аз си помислих , че като ще пускате времянка и започвате.Ние си караме без ток , но то и не трябва още и аз затова се почудих.
Аз тази пролет ходих на Стройко с две приятелки , но не знам дали ,защото не исках да ги ангажирам с обикаляне или защото беше много натъпкано и разхвърляно по етажите , но много набързо го минах.Останах доволна , че си намерих мебелите , но пък кой знае - тях може би щях да ги открия така или иначе !  Grinning

Разбрах за цената !
  Wink

# 154
  • Пловдив
Нищо не си разбрала за цената, защото никой не знае на каква точно съм  купувала. И с любознателна да сте си клюкили, и с Ваня все тая. И двете имат откъслечно инфо. Реалити цена съм си я пазарила до дупка.  Дето се вика и мъжа ми не знае реалната цена. Исках си го това местенце, получих си го. На много висока цена. Признавам. Но пък ми е мечтано такова. И пак не е  на цена, колкото в полето.

# 155
Нищо не си разбрала за цената, защото никой не знае на каква точно съм  купувала. И с любознателна да сте си клюкили, и с Ваня все тая. И двете имат откъслечно инфо. Реалити цена съм си я пазарила до дупка.  Дето се вика и мъжа ми не знае реалната цена. Исках си го това местенце, получих си го. На много висока цена. Признавам. Но пък ми е мечтано такова. И пак не е  на цена, колкото в полето.

AlexaS , не съм очаквала от теб такова нещо ! Направо не можах да повярвам четейки написаното ! С никого не съм " клюкила " , а Ваня дори не знам коя е ! С последното изречение имах предвид , че разбрах , че не искаш да я споделиш !

# 156
  • Пловдив
Ще отговоря само с  Wink Laughing Щото и аз не съм очаквала да си пробутваш парцелите, дето съвсем не струват на баснословни цени, но твоя си работа, нали!? И на всичкото отгоре ги подрита няколко пъти в текущите теми.

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 02:15 от AlexaS

# 157
Нямам какво да кажа ! Не съм си пробутвала парцелите , а съм отговаряла на въпроси и обяснявала ! Изумена съм от острия ти тон !

# 158
  • Пловдив
Добро утро!

Тона ми да се възприема като шеговит.  Simple Smile  Офертите могат да се преброят, но не ми се рови.

Успешен ден строителки!   bouquet

# 159
freia, само да вметна и аз за документацията. Решихме да си спестим 2000-3000лв и аз се занимавам с нея. Не е нищо сложно, но трябва все пак малко помощ от техническо лице. За строежи от V-та категория не е задължителен надзор, а само Технически ръководител. .............

Така е за V-та категория. В този случай протоколите се изготвят и подписват от техническия ръководител на обекта.
Вие наехте ли такъв или само ще сложите данните му?

# 160
Аз не познавам никого камо ли да седна да обсъждам нещо и то точно кой колко е платил.
AlexaS наистина ти  е хубаво местенцето, за този район се очаква да стане много хубав, съжалявам че ние не упяхме. За мен е много важно парцела да ми "грабне сърцето" и дори и да  изплащам кредит доста време след това да знам че съм искала точно това.
Е май няма да ми се случи щото мъжо днес ще плаща аванс за парцел дето не ми е 100 % на сърце макар че горе долу ми харесва, така че сагата с парцела е на път да приключи. Има лице на асфалтиран път, тока и водата минават покрай него, нека днес да го капарираме и ще пусна снимки.Ядосвам се защото тази седмица на два от парцелите които харесвахме паднаха цените но той иска този с най-високата, дано да не сгреши.Иначе парцела е на пътя Марково-Пъвенец в началото.
Темата е безкрайно полезна и дано всички си имаме хубави къщи с дворчета.

Лек ден  bouquet

# 161
  • густо майна Филибето
Темата нещо е загрубяла Rolling Eyes AlexaS, не клюкарствам с никого, още повече че никого от темата не познавам лично. Дискретна съм повече, отколкото е нужно понякога, също и не любопитствам, научих, че си купила в Марково от темата и това ми е достатъчно, неприятно ми е да ме намесваш в някакви измислени интриги. Шеговития тон не го усетих, ама никак, от написаното си правя някакви други изводи.

# 162
И аз си правя разни изводи,като това,че вече явно сме достатъчно близки,а емоциите ни понякога рефлектират върху най близките не зависимо щастливи,тъжни и т.н.
Всеки си има настроенията,не е станало кой знае какво,важното е да се запази добрият тон,а не да се правиме на ощипани гуспоици.
Приемете го с намигване,готин ден.

# 163
  • густо майна Филибето
Аз сутринта си говорих с техн. р-л , конструкторката ме направила проект за моята площадка и разбира се си направила устата и за пари , нищо че тая площадка я говорех нон-стоп с тях.Мъжа говори и с арх за този покрив , оня се дърпа - да видим ![/b]  Rolling Eyes

*•●  Диди  ●•*, няма нищо чудно, че ти е поискала пари Simple Smile Защо не си я направите тази площадка след акт 16, там даже философия никаква няма, защото освен покрив друго не носи, обикновен армировчик може да я армира, защото от опит знае какви са конструктивните железа (което ще рече минимума, който се залага).
Vania P, ще чакаме снимки!

# 164
ljuboznatelna , техн р- л м обясни , че по принцип в момента за съществуващата площадка и козирка е включена арматура , която е от двете плочи - горна и долна - и затова сега трябва да се прави.Но заради удължаването напред трябва да има колони и така , преизчислява се , работа за 30 мин , но си има цена.

Вълничка
, ето нещо специално за теб  Grinning - не е джакузи , няма да се хабиш да надуваш , после да го спадаш и прибираш , направо със ставането правиш една освежаваща дължина и си готова за работния ден ! 
Grinning

Общи условия

Активация на акаунт