Юлчето се пробва вече да бърбори и с мама нещо спори

• 14 230
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Марти, ето това копирах от темите за захранването. Писано е от Косе Босе. Аз много уважавам нейните мнения в нета.
Киви
- след 10-12 м.
- срещат се и някои препоръки около 8-10 м.
- при алергична обремененост след 12 м.
- не е цитрус, но тенденцията е към по-късно въвеждане (проучвания от последните 10 години отбелязват повече деца с проблемна консумация)
- не е силен алерген, но може да предизвика непоносимост (заради киселината)
- термично обработено не е подходящо (губи витамин С и е киселинно)
- семките не са проблем за стомахчето и небцето след 8 м.
- сравнително богато на фибри (разхлабващ ефект)

# 46
  • София
И аз щях да пиша за този хомеопат от часът на мама - д-р Михайлов. Няколко пъти го засичам в предаването и ми прави много добро впечатление, макар аз лично да нямам голям опит на ползване на хомеопатия - начинаещ съм. Днес много майки му благодаряха, имаше една, чието детенце е било много време на вентолин, май с астма беше,  и той им е помогнал. Дундурела, сетих се за честите боледувания на Вероничка - може да пробвате при него, може и да помогне. Той отговаря и на въпроси в сайта на предаването.

Никсъна ме разби с този нивелир!

Забравих - исках да попитам момичетата от Варна дали познавате или може да препоръчате детегледачка или агенция за детегледачки. Става въпрос за бебето на една моя приятелка, което е на две седмици, скоро ще прекарват доста време във Варна. Тя иска да наеме жена до 35 г., за три дни в седмицата по осем часа. От агенцията, с която са разговаряли, са им казали, че 500 лв. е малко като месечна заплата за толкова часове, на мен честно казано това доста странно ми звучи.

# 47
  • USA
Янче, прояде Кристиан, слава Богу. Пак не е особено ящен, но яде повече откакто тръгна на детска градина.

Марти, не ме боли за тази Весела (не знам коя е), след като е загубила 400 м, значи има още поне 2*толкова останали. Simple Smile Боли ме обаче, за хората които са работили цял живот, а не могат да имат достойни старини. Мерси за рецептата. Сетих се, че не ти отговорих за термометъра- нашият е около $20-30 - марката е на магазина от който е купен.

В Родители в чужбина има една тема за Световната ик. криза, в която всеки разказва какво става в неговата държава. Интересно е.

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 07:55 от Winx

# 48
Рокси, Уинкс, много ми харесва колко позитивно мислите   Hug
Рокси, много сладък Никсън  Hug

Вчера исках да купя Осцилококцинум, но нямаше, и аптекарят ми каза, че според представителя на Боарон, България била на второ място в света по консумацията му след Бахамите  Laughing

# 49
  • София

Вчера исках да купя Осцилококцинум, но нямаше, и аптекарят ми каза, че според представителя на Боарон, България била на второ място в света по консумацията му след Бахамите  Laughing
Това що`то нашите ходят там на почивка сигурно

Няма да пиша при нас какво е че на мен ми писна от мене си.

# 50
Месри за инфото моми4ета  Hug
То по принцип о4ните лекари в на6та поликлиника не се водят към нея,а си е 4астна лаборатория,просто ползват поме6тение там.Но,ако се окаже,4е има не6то сериозно 6те се обърна към тези лекари,които м и препоръ4ахте.А и мойта о4на лекарка ми каза,4е има много добър детски о4ен или в МА или в Александровска.Няма да оставя не6тата таака.И без това друия месец 6те ходя да си сменям ле6тите при нея и 6те я питам за проблема.
  откакто педито ми каза за това се загледах по-задълбо4ено по снимките и ми се струва,4е на някои лявото му о4е е по-навътре.6те отида първо тука,за6тото е в понеделник,а не ми се 4ака,4е се притеснявам.

# 51
Същия този доктор Михайлов ни беше на женската консултация на мен, Янамама и Томасе  Mr. Green Принципно си работи като гинеколог в трета градска. И само ме агитираше да ме лекува от псориазиса ми, че било безвредно през бременността. Само дето не мога да си експериментирам, докато съм бременна...

# 52
Рени, и аз имам псориазис, от дете още. Две малки петна на лактите, ту изчезват, тусе появяват, най дълго се бях отървала докато тренирах плуване в басейн с минерална вода. Миналата година ги мазах с Цитросепт+ бадемово масло ( такова имах под ръка, иначемай макадамията е по подходяща) и имаше чудесен ефект, почти изчезнаха. Тази зима мисля да продължа, чакам да захладнее още малко. Иначе като цяло не съм особен фен на хомеопатията, но мисля че  за алергични, имуностимулиращи и такива упорити кожни проблеми е добро решение.

Мариса, свалят лихвите на централните банки, а търговските ( тези, на които ни отпускат кредити) са съвсем друго нещо. Горе долу аналогично на искането на американците за освобождаване на част от петролния резерв когато цената за барел чукна 200 $.
Иначе темата в Чужбинския и аз я чета, даже доста се забавлявах с прозренията на Роза за световната конспирация:)

# 53
Привет и от нас с Гери  Hug

Попрочетох ви отгоре-отгоре, но другата седмица ще имаме нет в новия апартамент и няма да изоставам  Wink
Пожелавам бързо оздравяване на болничките; за съжаление и Гери до вчера беше в отбора на "разстроените", милото вече не иска и да помирише ориз  и беше само 2 дни на ясла Sad Благодаря ви за успокоителните думи за привикването в яслата. Положението е все още тежко, с много рев, и май в близко бъдеще все така ще си е, защото от понеделник тръгвам на работа и малкото ми момиченце ще бъде там от 7.30 до 18 часа. От притеснения последната седмица отслабнах с 3 кг...Нямам търпение по-бързо да минава времето и по-бързо да свикне Герито  Praynig  Спирам...
Ели, надявам се поне при вас положението да се подобрява  Hug  Praynig
Дундурелка, към края на месеца вече окончателно се местим в Студ.град и обезателно ще те потърся да запознем малките  Simple Smile

# 54
Привет отново.
Искам да ви попитам дали знаете къде то4но имало детски магазин на Хр. Бел4ев,за6тото съм ре6ила да вземем на Марти триколка на Смоби ,а в интернет има голяма разлика в цените.Или,ако някой знае друг магазин ,в който предлагат такива триколки.

# 55
Рени,не е същия д-р Михайлов.  Laughing Друг е,аз наскоро разбрах че нашия гинеколог също е хомеопад.То кой ли вече не е.Просто има хляб в това и сега е на мода.А въпросния Михайлов в Часът на мама доста ме обърква,много сложно ми е всичко ,което препоръчва особенно рецептите с билки и т.н.Тия отвари и методи ми звучат страшно сложно,а и аз също не съм по готвенето та може би затова.
Мартимерси за рецептата и Галена ми прати!  Hug А тая фруктоза как се продава и къде?
Ками,честно ти казвам,просто ми е жално за вас!Макар,че аз необичам съжалението.Не са чак толкова малки,но яслите в БГ  и персонала не са на ниво.И най е мъчно че нямаш избор като чета,друга алтернатива.Може майката да почне работа и да не е цял ден с детето,но поне трябва да е спокойна малко или много за него.Тя дори да свикне няма да спре да боледува скоро.Надина е голяма вече и си е честно казано здраво дете пък пак не е редовна.Незнам какво да ти кажа освен,че ви стискам палци.Пиши как вървят нещата.  Praynig  Hug
Като чета тия постове за яслата и виждам,че мойто положение не е чак толкоз лошо.Че съм си направо щастливка с възможността да си гледам децата и да съм им на разположение.Поне докато са малки.

# 56
  • sf
аз пък мисля,че си е до дете. Вероника не е ходила на ясла, но до 3годишна се скъсваше да боледува. Пиеше АБ почти всеки месец. Щом тръгна на градина и спря да боледува, просто явно организма си е бил изградил имунитет, а и ние бая закалка й хвърляхме с планини, плуване и т.н. За 4години в градината, боледуваниятя й се броят на едната ми ръка. Мисълта ми е,че е до организъм и закаляване, ане до яслата.
Герунди, кофти  е,че ще трябва толкова много часове да е там, не самото ходене на ясла.

# 57
  • София
привет
коки от 2 дни вечер към 18 ч. ми вдига 39.4 Т, според педиатърката прави бронхит, което е ужасно. след като го водих 2 пъти при нея и 1 път при масларски и гърдите му бяха чисти, явно не е успял да се пребори само със сиропите и сега пие антибиотик или по-скоро го боря да пие антибиотик, хрипти страшно и ми е много мъчно. Rolling Eyes
поздрави ви пращам и ще пиша/ чета когато мога Peace

# 58
А по принцип някой знае ли къде има свестни триколки до 200лв,примерно на Кетлер,Смоби и подобни  newsm78

# 59
Буболечка, хубави триколки има в магазини Спорт Депо. Не си спомням на коя марка, но бяха добри.
Аз в момента лекувам упорито кожно заболяване на лицето- розацея с хомеопатия. Започнах с различни мазила, сега почти изцяло съм само на хомеопатични лекарства и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт