Юлчето се пробва вече да бърбори и с мама нещо спори

• 14 231
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ели,  Hug, на какъв антибиотик е?

# 61
Уф, да оздравяват болните Hug

Никсъна е тройно ударен- синя му е бузата от миналата седмица май още, и два пъти тресна челото днес. Направо почва да ми става съвестно.
И аз мисля, че имунитетът е различен при всички деца, лошото е че като са малки няма много начини да го стимулираме. По нататък със спорт става, но засега......

# 62
  • София
Вики каква е практиката при Вероника за закаляването?Сподели.
Боряна при кой хомеопат ходиш?
Искам да помоля тези които ходят при Масларски да попитат къде препоръчва като профилактика да се водят на планина и след това на море,то второто е ясно?
Ели  Hug
Рокси и Ники е така синина и от днес две цицини на челото + разбит нос

# 63
Ох успях да седна и да ви прочета ама то много болнички мъничета а това хич не е хубаво .
Сашо упорито се бори да не се разболее ама незнам дали ще успе сега е само леко хремав а аз в понеделник заминавам в командировка във Варна и ще съм тав цяла седмица и ми  е ужасно притиснено .
А инъче и Сашето и той се сдоби тази вечер със синина на челото нацели ръба на вратата .

# 64
Бубе, мерси за инфото за кивито, утре ще го сефтосаме  Grinning
Рокси, и на теб мерси за разясненията, грешката е моя, от анонса по новините разбрах, че търговските банки в ЕС свалят лихвите по ипотечни кредити
Уинкс, ще я прегледам тази тема, явно по света кризата се усеща и от обикновените хора, тук не е така
Ели, много целувки на малкото пате, бързо да преборва болестта  Hug
Ками, дано малката принцеса да плачка само на раздяла и след това да си играе, яде и спинка спокойно...и по-бързо да минава този първи месец, който се води за адаптация
През 1998 година ходих при доктор Михайлов, имах здравословен проблем и ми помогна с хомеопатия. Тогава всички ми се чудеха на акъла с какви глупости се занимавам. Впрочем той прави и ирисова диагностика. На мен ми направи тогава и ми каза, че на 10-11 години съм имала проблем със ставите и същият проблем ще се повори около 40 г. (това само разглеждайки ми ириса). 10-ят ми рожден ден го изкарах в болница, имах коксит (възпаление на тазобедрената става), оттогава вявам и в ирисовата диагнностика  Grinning
Яна, фруктозата я взимам от Била (при захарта) и Фантастико в мола. Тя е по-сладка от захарта и затова се слага по-малко количество от нея. Не е вредна като захарта, аз на Никола му подслаждам всички десерти  с фруктоза

# 65
Ох, в тая ирисова диагностика така и не можах да повярвам Thinking Но аз трудно приемам нетрадиционни неща.

А за лихвите иначе правилно си разбрала, просто става по бавно- първо централните банки свалят лихвите, а търговските по късно . След 6-7 месеца прогнозират и у нас да се случи.

# 66
Гледахте ли ''Шоколад'',тва за мене е много възлов филм и книга.Някак си се свързвам с героинята,а и от този филм си мечтая за дъщеря.
Ели,много неприятно.Дано се справи Коки с болестта бързо.  Praynig
Бооти,стреснах се като прочетох за Нелия.Особеноч,е може да е от водата влязла в ухото.Като знам мойте какви ги вършат в банята.Редовно ги хващам да пият вода от ваната.Пиши как сте.  Hug
За историята на S...(не си спомянм ника) думи нямам.Толкова бездушни станаха лекарите,да му причинят такава болка на детето...  Sad
Марти,защо Никола не го заведе при Михайлов?

# 67
Иве, аз ходя при една възрастна дерматоложка. Д-р Коева се казва. Прочетох за нея в нета. Тя лекува и с хомеопатия, но не основно. Кабинетът и се намира на Софроний Врачански. Доста е неугледен, но аз вече и имам огромно доверие, защото успя да се справи с проблема ми. Отделно не иска да ми взима пари, защото съм била по майчинство  Shocked, абе съвестен човек smile3501

# 68
  • Варна
Яна, добре е Нелия.Няма никакви изгледи на болна, но явно вече отминава , защото прочетох , че изтичането на гной от ушето е последващо след възпалението на ухото.А аз хич не съм разбрала.Не е имало никакви признаци за да разбера.Не знам от какво е.Тя беше хремава преди около седмица, не е била чак много продължителна хремата.Нормално около 10-ина дни.Можеби е от това.Т не е вдигала и затова не съм се усетила.Беше по-нервна от обичайно, но си мислех че са зъби.Най- ме е яд на тъпото педи защото ходихме на консултация и тя въобще не и погледна ушите, а е можело да не се стигне до тук.На тази детска консултация само теглят и мерят. Ами аз сантиметър и кантар си имам и вкъщи. #2gunfireСега е на Аугментин и капки макситрол за ушетата.

# 69
ее не тези болести ме побъркват.Ева все още има хрема,хърка й нослето ,нощем кашлюка отвреме навреме,отхрачва нещо ,но пак си го гълта,ей този процес е ужасен, само да можеше да разбере че трябва да го изплюе и ще й олекне........ Rolling Eyes
Ели, много ,много прегръдки на Коки, странно ,той нали беше с някакво разстройство,вирусно нещо,оттам ли е тръгнал бронхита??Милото ,като пишеш как хрипти и ми става толкова мъчно SadДано се оправя бързо  Heart Eyes
Боти , целувки и на Нелия, добре че не я е боляло много ,мен доста ме е страх от ушните инфекции, лично никога не ме е боляло ухо, но мой близък да и беше много неприятно. В тази връзка- нашата педиатърка досега един път не е погледнала ушите на Ева,дори подозирам че няма уред за тази цел, когато малката беше на 6 месец аи нещо я заведох ,защото често си дърпаше ушетата и плачкаше и си мислех че я боли , а тя ми каза не,не е от ухо ,то много боли ,няма да може да спре да реве детето без да му се сложат капки и аз  Shocked
Я кажете дали мога сега да сменя педито или трябва да чакам декември по общият ред???

# 70
  • USA
Айде и ние на хорото с болестите.  Confused Кристиан има Круп - вирусно подуване на гласните струни. За 1 нощ го повали - кънтяща кашлица, едва диша. Ей, ужас е това. За 3 седмици на детска беше болен 4 пъти  Crazy. Дано да свърши този период на адаптация по-бързо. Лекарката днес ми каза, че било много типично. Че децата като тръгват на детска градина си изкарвали доста болести (около 14 настинки в година  Shocked). Дано моето по-бързо да свикне. Успокои ме, че и по-голям да го дам пак ще мине през този период.
Рокси, изумяват ме някои хора с тези конспиративни теории. Аз дори не съм я чела тази Роза, защото като видя нещо такова и го пропускам. Основния лихвен процент тук го намалиха, но факт е, че никой не може да ми предложи рефинансиране на ипотеката на по-ниска лихва.
Сендкасъл, да я сменяте тази чевръста лекарка.  Twisted Evil

# 71
  • Canada
Здравейте,
Раян и той е в кюпа с болничките, но вече се оправя.
BOOTY, по повод възпаление на ушенце, което аз въобще и не подозирах, Раян сега пие първия в живота си антибиотик. Ние го водихме за кашлица (като на Крис), но лекарят каза, че едното ухо е леко зачервено и поиска да го види на следващия ден. И хоп - влошило се, антибиотик.

Winx, кажи какво лечение ви предписаха, любопитно ми е. Бързо оправяне желая! Това хриптене е ужасно направо.

Хайде, всички да се оправят бързо!
*
С кивито още изчаквам, педиатърът имаше едно на ум за този плод.
*
Ходя вече на работа, много промени има и една от тях е забраната за ползване на интернет.  #Cussing out Знаех си аз, че трябваше директно да я сменя, ама... Сега по трудния начин ще трябва да пробвам.

# 72
  • София
привет
благодаря ви за милитее думи и прегръдките- предадох ги на малкия ми болник. ние сега малко с черен хумор се майтапим че издава звук като назгулите от властелина, та сега е с прозвището малкото назгулче Heart Eyes надявам се да е до съвсем кратко време. Praynig
коки изглежда по-добре, но определено не е излекуван още. днес ще му е 3та доза антибиотик в 16 ч., направ ое приключение да му давам лекарства- както пиеше всичко преди, сега нито ги пие, бяга като ме види с лекарство и хапва като мишленце. слава Богу разстройство поне няма. Praynig
ками, имаше той за 2-3 дни някакво разстройство но то беше преди време и се оправи милия. а бронхита му е тръгнал от това дето кашляше толкоз време и не му помогнаха сиропите.
снощи ми вдигна Т в 11 ч. и падна една борба с кърпите с оцета и да му налея хексалгин- педиатърката каза над 39 изобщо да не се помайвам и да му давам. свалихме я слава Богу.
ками (герунди) как е малкото мишленце? с тия болежки май ще си изкараме известно време а? Rolling Eyes макар че не мога да обвиня яслата за коки- на практика той си бухаше и като отиде.
кати, как е давидче?
November Rain съжалявам за Раян- какво казаха за ушенцето?
Уинкс а този круп прости ми за невежеството, от какво се хваща- разбрах че е вирусен? милия крис, и на него му се събра Hug
буути, съжалявам за нелия, но щом гнойта е пробила сама, това е най-добре Hug

# 73
  • sf
Иве, нямам точна  рецепта за закаляване. Ние я водехме по два пъти на море, пролет и есен в Сандански или Велинград. Отделно всяка свободна минута на Витоша, на Панчарево сред природата. А и никога не е навличана с дрехи и е свикнала да е малко облечена, което също играе голяма роля. А откакто почна и плуване на 3г съвсем се подобриха нещата.
А брат й го действаме по същия начин, но него ще пробвам да го набутам на плуване още догодина.

# 74
BOOTY, много е неприятно това с ушите. При  нас се оказа, че няма гной, само спукала тъпанчето, за да провери.  ooooh!
Оказа се, че от зъбките му се появи хрема, а от хремата му се възпали ухото. Само катар, без гной, но антибиотик изписаха на 2рия преглед. Той обаче не го пие. Аз го слагам в устата, той плюе, аз пак събирам и муша в устата, той го държи без да го гълта и така докато му изтече от устата вече с лиги. Накрая го спрях, защото освен рев и мазало друго не постигнахме.
Върнахме си и нощното ядене. Той като бебе не ми се е будил през ноща за ядене, а сега яде към 1,30 и после към 5-6ч пак. Дано да  е период. С толкова течности през нощта, на сутринта е целия мокър. Взех по-голям размер на пампите, но пак същото тая сутрин.
Я кажете за градините как стоят нещата. От сега ли се записват или в годината в която ще тръгва на градине. Аз на ясла съм го записала от както е роден, но на градина още не съм. В София май беше в същата година, ама така ли е за цялата страна?!?

Общи условия

Активация на акаунт