Есента довтаса изведнъж, с нея - ОКТОМВРИЙСКИ бебедъжд!

• 13 179
  • 265
  •   1
Отговори
# 150
Вчера (10.10) около 19:15 мама Мариана (mylili) ни дари с една прекрасна малка принцеса. Елегантната госпожица се казва Михаела  и е с мерки 2,620 кг. и 46 см. Да са живи и здрави и много ги обичам.

# 151
Хе-хе бебедъжда започна  Grinning
Честита дъщеричка на Майлили и щастливия татко    bouquet
И тя си избра обаче щъркел дето ни изненада всички  Wink
Нека малката Михаела да расте здраво, красиво и послушно дете за радост на мама и тате.

# 152
  • Бургас
Гери и аз имах гадно и обилно течение преди да родея,но се оказа напълно безвредно.
Така че споко Hug

Мариелка честит ти Ангел smile3525
Да сте живи и здрави и бързо да се възстановиш,за да му се радваш на големият господинчо.
Направо отгледан си го родила-БРАВО.

Майлили кукличко честита Михаела newsm51Ма тя маникенка бре.
Направо ги събираме с Рая и Никол и ги записваме от сега в маникенското у-ще newsm03
Честито и на гордият татко  bouquet
Бързо да ги изписват ,за да си ги гледа и гушка в къщи.

# 153
  • София
Ееееее, не! Как започна деня само!

Честита принцеса Михаела на мама Mylili ! Да са живи и здрави мама и бебка и много да се слушкат!

Хи хи, стори ми се странно, че я няма, като родя, ще взема да се запиша в "Ясновидци"  Mr. Green

# 154
Ей изпревари ме таткото Simple Smile

Честита дъщеричка на Майлили. Много да ги слушка и да ги радва.

# 155
  • София
МАРИЕЛКА си има СИНЧЕ!!! Самичко е тръгнало - супеер готинооо!

Mylili, как се радвам за теб и за малкото слънчицееее! Браво!!! Бъдете живи и здрави!

# 156
  • София
Ехааа, Честито на Мариелка и Марианка!
Това си бяха чакани бебета.

Трикси, въобще не бързай с добавката, защото иначе ще се навлезнеш в кошмарния вид хранене - кърмене и после дохранване с АМ. Щом бебето е спокойно, значи така му е добре. Мойта Соня като малка беше същата злояда-ядеше точно киолкото иска, много под нормата за възрасттта й, и никога не успявахме да я насилим да хапнем в повече. Просто са си такива децата.
А и това е безумно д апредлагат АМ-щом бебето не иска повече кърма как така другото мляко ще подобри нещата... Луди хора.

Сиси
, стискам палци за предстоящо раждане. Peace

# 157
Честит Ангел на Мариелка!
Честита Михаела на Марианка!

Да ви радват, да слушкат, да папкат и да са винаги здрави!
Бързо възстановяване и чакаме разказите!

# 158
Честито на новите мами  bouquet Мариелка, Майлили и t1d1 !!!!!!!!!!

mylili, нали бяхме с еднакъв термин и щяхме да изчакаме до тогава?!?!?! Олелееееееееее smile3506, сега вече ми е страшно!!!!!

# 159
честити слънца на новите мами! newsm51 smile3525

# 160
Абе, къде офейкахте всички! Само с лиянка и гери тука си кукуваме! Crossing Arms
Как сте момичета, ще раждаме ли Joy hahaha Joy?
А, докато напиша постчето и са накацали още бели лястовички Peace Wink Sunglasses!

# 161
Ох аз стискам до термин защото ми е РД на термина поне у нас да го изкарам Joy hahaha
Вчера тръгнахме към парка с кумата и децата и аз почнах едни контракции (безболезнени де) викам ей сега от парка товара детето на едно такси и отиваме да раждаме JoyСигурно в Шейново ще им стане лошо ако се изтресем двамата и мама ражда hahaha

# 162
  • София
Радкакака, при теб как са нещата. Казваш, че секциото е сигурно?! Бебенцето не се е обърнало все още, така ли?!

# 163
Абе момичета как сте със секса EmbarassedАз имам чувството че ще родя ако  luvbed толкова ниско ме натиска бебето Laughing

# 164
  • Варна
Здравейте, вкъщи сме от вчера-малко сме шашнати, сякаш в болницата беше доста по-спокойно от вкъщи и поздравленията  Laughing, но айде да не се оплаквам
Нямам много време да пиша, честито на всички мами с бебенца   bouquet , да са живи и здравички и бързо да наддават
За раждането някой друг път ще пиша, доволна съм много от Окръжна и от акушерките, то и затова раждане мина толкова скорострелно, ама явно грахон е бил на края на шушулката и само е чакал старта...
Не съм чела темите назад, засега ми е много кътнато времето
Малко ми е трудно с кърменето, не можем още да си направим график с грахон
Успех на всички чакащи бебонките си  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт