Есента довтаса изведнъж, с нея - ОКТОМВРИЙСКИ бебедъжд!

• 13 184
  • 265
  •   1
Отговори
# 180
Честити бебчета на родилите снощи и днес мами !

Трикси, много добре те разбирам. И аз се депресирам покрай храненето. Сияна също много трудно хваща гърдата - все не успяваме да се нагласим. Сега се цедя на 2 часа, будя я и я храня. Тя също е много сънлива - ако я оставя ще спи 5-6 часа без да се събуди.
От цялата работа ставам неспокойна и се упреквам, а знам колко е вредна подобна нагласа.
Стискам палци да не се стига до АМ при вас и малкото създание бързо да наддаде.

# 181
Честито на Марианка и Мариела,да са живи и здрави малките бебенца,много да ги радват и да загърбват бързо трудните моменти Hug Hug Hug

# 182
Тъкмо да се поправя, че не се изразих точно, всъщност първите 2 гестационни седмици не сме бременни, но Пуки по-точно го е казала.
Абе хора, няма ли  диагноза гестационна склероза, толкова съм изкукала на моменти че...... Whistling

# 183
  • Варна
Тъкмо да се поправя, че не се изразих точно, всъщност първите 2 гестационни седмици не сме бременни, но Пуки по-точно го е казала.
Абе хора, няма ли  диагноза гестационна склероза, толкова съм изкукала на моменти че...... Whistling

Има, има. И казват че може и година след раждането да държи. Mr. Green

# 184
Честити бебета на родилите снощи и днес мамаи. Да са живи и здрави бебчетата и мноого да ги радват! Милили с теб бяхме на един и същи термин направо и мен ме затресе / в положителен смисъл де /. Лек и слънчев ден на всички.

# 185
Здравейте мамчета.

ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ МОМИЧЕТА.   bouquet
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ МУШМОРОЦИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ

Аз не пиша често, но се опитвам да Ви чета редовно.
Моя бебо явно не иска да се напъва сам да излезе и вече си имам дата за секцио - 15.10.
Както повечето момичета и аз исках нормално раждане, но какво да се прави.
Иначе вече сме готови за срещата с малкия мъж. Е това е от мен.

На всички, стискам палци раждането им (нормално или секцио) да
мине леко и бързо да се възстановявате.  Hug

# 186
  • Варна
r_adi , какво означава че бебето ти не иска само да излезе? Гледам че термина ти е чак на 22ри. Има ли медицинска причина за секциото?

# 187
Пуки, доктота ми обясни, че трябвало досега да си позиционира главичката,
а неговата все още е подвижна. Явно и вътрешния ми таз е по-малък. Освен това му е и голяма, и затова.
Аз все още не съм изгубила надежда, все пак до сряда има още време,
а си имам и контракции, та ще видим.

# 188

Има, има. И казват че може и година след раждането да държи. Mr. Green
УжасТ  #Crazy. Само да не реша да забравям бебето по паркове и градини, другото са бели кахъри  Crazy

# 189
  • Велико Търново
Честити бебчета на Мариелка, t1d1 и  Майлили  newsm51 Дано ви носят само усмивки и положителни емоции  smile3504

Днес ми изписаха Тотема, че хемоглобина ми е паднал от 118 на 103 за един месец. Аз си мислех, че не е много нисък, но щом докито казва, ще го пия. Ама как се опулих в аптеката като видях ампулите  Shocked Понеже терминът ми е след 1 седмица и 1 ден, ми каза четвъртък-петък да отида пак да ме погледне. И аз с целия си акъл го попитах: "Другата седмица ли?" и той почна да се смее и ми вика "Ама ти на колко си години?!  Laughing Че за коя седмица мислиш?" Аз и картона си бях забравила вкъщи, абе въобще...

Госпойце, добре завърнала се  Hug

# 190
Здравейте, сладурки!  Heart Eyes

Първо искам да честитя на новите ни мами - и за двете много се развълнувах! Първо Марианка преноси и й беше тежко, а Майлили пък доста се измъчи цялата бременност и направо се разплаках като прочетох за тях двечките!  Hug

МАРИАНКА, ЧЕСТИТО СИНЧЕ АНГЕЛ! ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

МАЙЛИЛИ, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА И ОТ ТУК НАТАТЪК САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ВИ СЕ СЛУЧВАТ!

Трикси
, да ти кажа точно за теб си мислех, че сама се справяш, без чужда помощ. Направо си ми пример за подражание - така бързо се възстанови след операцията, кърмиш си детенцето и се справяш сама със задълженията, просто си супер   bouquet относно това, което ти е казала педиатърката и аз мисля, че не трябва да се притесняваш. Първо ти си доста фина и ако бебка е като теб, тообщ няма как по тегло да е като другите бебета, просто ще си върви по слабичка в сравнение с така наречените норми, ама всъщост ще си е супер за нейните си гени. Освен това четох, че стомахчето на новороденото е голямо колкото юмручето му, т.е. може да побере много малко кърма. Също и аз съм на мение, че щом редовно си пълни памерсите всичко е наред. Така, че не се притеснявай, въобще не си лоша майка!   bouquet

Не знам защо мислите, че опустява форума, аз не мога да ви изчета, пък да не говорим, че не мога да отговоря после на всички  ooooh!

Искам да благодаря отново на всички за отговорите, аз днес съм спокойна и чакам с нетърпение да се срещем с бебка! Радва ме също и факта, че другата седмица ще се съберем 3-4 форумски мами във Втора градска и ще ни е по-приятен престоя там  Hug

За термина вече съм сигурна, че при мен е най-най-рано 08.10., а по това, което е написала Пуки може и да е и по-късно, т.е. може и въобще да не преносвам още.

# 191
Честито на Майлили и Енигма!!! Да са живи и здрави бебечетата!!!

Колкото и трудно да е било раждането, поне си заслужава, важното е че всичко е минало и е свършило добре.  Като си помисля, че и аз съм с термин 28.10, а вече взеха да се раждат и с по- късен термин бебчета...Само да сме живи и здрави пък каквото дойде...
liqnka, и аз съм така, по цели нощи сънувам раждания, болници, не че спя много, ама когато спя все това сънувам. Иначе не ме страх, напротив, все едно че някой др.  ще ходи да ражда вместо мен, така се чувствам. Някак си избягвам да мисля за самото раждане, за да не изпадам в паника.
От опит мога да кажа, че свестни педиатри няма, аз поне не съм попадала досега на такива. Сега мисля да запиша бебето при нова пък да видим какво ще излезе. Дано имам повече късмет. Има много информация в нета, затова не се доверявам на 100% само на педиатъра. Човек сам може да прецени, когато се интересува и чете, дали нещата са такива каквито ни ги представят.
Не бързайте да се отказвате да кърмите, тя и наща на 2-я ден ме посъветва да дохранвам, аз не я послушах и си кърмих почти 10 месеца. Даже ми беше казала нещо от рода, че не ми била хранителна кърмата, а след първия месец когато премери бебето се опули, че е наддал 1.600. Понеже ревеше незнайно защо, аз го кърмех по- често и това беше резултата. Само кърменето го успокояваше. Не лишавайте мъниците от това което им се полага. Не е лесно, но си струва усилията.

# 192
Току що чух, че днес по народния календар било имен ден на Филип. Някой ако гласи момченце, да си има едно на ум  Laughing
Моят хемоглобин е вече 123, тръгнах от 99 преди 6 месеца  newsm44

# 193
Мимисофия, кажи ако знаеш нещо повече за Майлили, ми тя вчера до 14 ч. беше пред компа и нищо не каза освен че й падна тапата (тя моята падна преди 100 год.). Какво е станало, че е родила набързо, нормално ли или все пак са я резнали?

И аз не знам нищо повече. Вчера по едно време ми писа че и паднала тапата и изчезна. Тази сутрин като станах имах смс от нея, че вече е родила. Мисля че са я резнали, понеже пише че е в реанимация.

Пуки датата на зачеване е тази на която са се срещнали яйцеклетката и сперматозоида Wink

Малкия нещо много го боли коремчето:( През деня е спокоен, но вечер има газове и плаче. Давам му инфакол и чакам да почне да му помага. Днес като го преобувах забелязах и малк слуз в изпражненията му. Някоя от мамите с бебечета забелязвала ли е нещо подобно?

# 194
Момичета, някоя от вас ми беше звъняла Hug
Вчера трябваше да се видим, ама моят телефон понякога изкуква, та се изключва и после не ми дава неприетите повиквания...
Моля да ме извините! Hug Чакам обаждания днес след 17 часа, ако някой има въпроси Grinning
А бяхме уговорили виждане с момичето Rolling Eyes Хайде - звънкайте, ако има проблеми Grinning

Общи условия

Активация на акаунт