Есента довтаса изведнъж, с нея - ОКТОМВРИЙСКИ бебедъжд!

• 13 186
  • 265
  •   1
Отговори
# 195
Много се радвам, че ще бъда щъркелче и във вашата тема, но разълнувания татко на мама mimozinq е объркал форумчетата Wink

Аз съм щастливия татко !!!
Днес на обяд stork-boy MIMOZINQ роди момче: 2700 гр. и 46 см. със секцио!!!
И двамата са добре!!!
Да са ми живи и здрави!!! 
  stork-boy stork-boy

Да ви е живо и здраво новото попълнение както и всички бебоци, а на останалите да пожелая леко и безпроблемно раждане Hug

# 196
Здравейте мацки   bouquet Hug Heart Eyes
много ми липсвахте тази седмица и нещо Sad
Ние с малката се гледаме и сме добре Simple Smile
да ви разкажа и аз за моето раждане Simple Smile
Та започна се на 30-ти Simple Smile с регулярни контракции от към 20 часа, а към 23 започнах да ги засичам... бяха на 5 мин. с продължителност 1 мин.... Към 2 часа сутринта реших, че е хубаво да отдем към болницата... там доки ме прегледа, беше ми паднала тапата но разкритие нъцки Sad апарата така и не засече контракции (оказа се в последствие, че апарата е развален и го изпратиха на поправка  Crazy )  Та изпратиха ме по живо по здраво да се прибирам... до сутринта бях във форума и реших да отида при доки от ЖК да ме погледне преди да отида пак в болницата... Та след тзяла нощ регулярни контракции бях само с 3 см. разкритие... отидоох при майка ми да не съм сама... и се разхождахме с нея из апартамента, понеже адски много ме болеше... докато не стигнахме до контракции на 3 мин. а аз се стреснах, защото бях доста болезнени и продължителни...
в 11 бяхме в болницата, при прегледа за разкритие, което все още беше 3 см. ми се спукаха водите в 12 без 10... приеха ме... доки ми дойде малко по-късно и се почнахме... много съм доволна че не ми сложиха веднага окситоцин... малката беше високо и въреки хубавите контракции не можеше да направи хубаво разкритие Sad имах само система глюкоза, защото не бях яла нищо от към 5-6 предната вечер... така изкарахме доста време... даже едната доки взе да препира да ме режат, но добре че беше моята доки, за да я спре... та тушираха ме няколко пути и малката набра сили, но аз малко изнемогвах и чак тогава ми пуснаха окситоцин бавни капки... като направих нужото разкритие отидохме на магарето и в 16.30 се роди малката Алекс... толкова красиво и изчистено бебе... на секундата забравих болките... а като ми я сложиха на гърдите бях готова да родя пак на секундата...
Родих плацентата , а тя се разкъса Sadоказа се че е била възпалена и затова малката беше на антибиотици и ни изписаха по-късно...
Имам малко шевове, но всичко се забравя и болката и всичко... нищо не може да сравни с усешането когато гушнеш малкото същество!
Вече сме си у дома, малката има доста колики и се чувствам адски безсилна като се разплаче... гушкаме се, давам чайче, а от утре и капки... Имали сме много широка пъпна връв и все още сме с непаднало пъпче Sad Педиатърката каза, че можело и до 20-тия ден да не ни падне Sad Важното е малката да е ОК Simple Smile
След малко ще сложа снимчици в албумчето, за да ни видите!
Благодаря на всички за подкрепата по време и за поздравленията след раждането!  Hug
На всички родили мами по време на отсъствието ми... ЧЕСТИТО!!!!

# 197
Честито момченце на Мимозиня   bouquet!!! Оняден й честитхме рожден ден, сега бебче  Laughing. Честито и на развълнувания татко!!!

# 198
  • Варна
Честито на Мимозиня.   bouquet
На таткото му е простено за грешката.В такъв момент едва ли осъзнава много къде се намира. hahaha

Еличка, радвам се, че отново си сред нас и намери време да ни разкажеш за раждането си.  Heart Eyes

Фиил Ю ако не се разпише до довечера, я пиша родила. Laughing
Гери, и ти ни дръж в течение как си.
Друг от редовните липсва ли? newsm78

# 199
Здравейте и от мен!Верно оредява форума ама всички използват хубавото време за разходки и да правят разкритие  Mr. Green
Ние ходихме до Хиподрума да разходим малката и да язди пони,беше много забавно.

Аз понеже съм от невежите за тия поръчки от ЛАРЕДУТ искам да питам,ПУКИ, тия тричките бодита са на тая цена? newsm78 Embarassedпонеже и френски не панимая та затова ми стана интересно.Май и ДЕНИМ  искаше от там да поръчва ,та викам да се комбинираме ако е такава цената Peace

Честити бебчета на всички нови майчета!да са им живи ,здрави и много да ги радват  bouquet
Мен взе яко да ме тресе треската обаче,понеже бебо неще да излиза,а термина наближава.Нито тапа ми пада нито води изтичат,контракции от време на време,а казват,че вторите бебета избързвали.Избързват чушки,моето голям мързел ще излезе Crazy

# 200
Шарийз не се нервирай. И аз съм същия случай. Обаче се успокоявам, че нали ще е везна и всичко на кантар - да излизам, да не излизам  Mr. Green Ама все някога ще реши, ако ли пък не ще трябва друг да решава вместо него  Grinning

# 201
Верно ФИЙЛ я няма newsm78 Май май ще имаме още един варненски щъркел.Тя от страх как да откаже на съседката да ражда при ОНЯ   доктор се е покрила за няколко дни  hahaha
А да знаете как се разчекнах във банятааааааа hahaha,хлъзнаха ми се джапанките и безмалко да направя шпагат.Както  ме боли срамната кост(в чатала)сега ОЩЕ  повече .Дали не съм направила разкритие вече hahaha hahaha hahaha
manana,ей от това друг да решава вместо него ме е страх най-много.Не че щом се налага ще се дърпам ама нали знаеш -шубето голям страх. Hug

# 202
Трикси, ей за тия случаи със сънливковците, дето се изморяват и заспиват много бързо докато сучат ми беше мисълта, че бих си купила скъпа двустранна, мощна електрическа помпа... Ще спестиш много време и нерви с нея. Когато вече не ти трябва- може да успееш да я продадеш на старо, или да си я пазиш за бебе номер две Simple Smile....

Парите които би излязла (в САЩ около $300), ще се изплатят много бързо сравнявайки с цените на АМ... а ползата от кърмата в сравнение с АМ е безспорна... за справка, дори хищните производители на АМ го признават и го пише на кутиите им- "световната здравна организация препоръчва като най- полезна майчината кърма" .

Виж Асенцето какво ще ти каже... Wink...

За поддържането будна, бих добавила- гъделичкане под брадичката и над ушетата докато суче... говори и, бъзикайте я...

Много държаха при нас с баткото, още докато бяхме в болницата- да го будя за кърмене, ако спи повече от 4 часа, както и поне половин час да го държа буден и да суче на всяко ядене. Наскоро си гледах един лист от болницата- по малко от 20 минути на гърда (а му давах и от двете на всяко ядене) не съм го държала... Докато са на няколко седмици повечето бебоци, наистина са много изморени и предпочитат да спят май...  newsm78

Бъди настойчива...

И пак да си кажа личното мнение, като ще е от шише- по добре кърма да е, особено ако си достатъчно силна и мотивирана да го правиш. В момента в който позаякнете, ще ви е много, ама много- много лесно!!! Wink

# 203
  • Варна
shareez , да, цената е за комплекта от трите. Затова си идва адски изгодно, а са много красиви и не са за изтърване.  
Сега погледнах, явно грабенето е почнало, защото вече са останали само размери 45 и 86 за съжаление, ама така става с хубавите и ефтини неща там . Затова се следи постоянно и се купува моментално, без разтакаване. 45 размер е за недоносени бебчета, а 86 за бебета около годинка. Цената от 9 евро е за размер 45, а за 86 размер става 13 евро.

# 204
Момичета здравейте видях на първа страничка че при вас е sweetheart_bg,нощес в 4 часа  е родила момиченце на име Христина 3,250кг и 50см. да са живи и здрави  bouquet

# 205
  • Lovech
Здравейте от мен. Ние преди малко се върнахме от първата семейна разходка навън с количката. Малкият се наяде и вече спи, а аз реших да ви прочета, и какво да видя - отново бебевалеж! Браво!
Честити синове на Енигма и Мимозиня! Честита щерка на Майлили!
Да са ви живи и здрави слънчицата, много да ви слушат и радват!
На мамите - бързо възстановяване и скоро да са отново при нас!

# 206
shareez , да, цената е за комплекта от трите. Затова си идва адски изгодно, а са много красиви и не са за изтърване. 
Сега погледнах, явно грабенето е почнало, защото вече са останали само размери 45 и 86 за съжаление, ама така става с хубавите и ефтини неща там . Затова се следи постоянно и се купува моментално, без разтакаване. 45 размер е за недоносени бебчета, а 86 за бебета около годинка. Цената от 9 евро е за размер 45, а за 86 размер става 13 евро.
Ееееееееееее жалко наистина,ама тия двата ръста не ме устройват хич,понеже дъщеря ми е в момента ръст 86,а е на 2 години,а 45 ще ни е много малко май .Нищо здраве да е  Hug

# 207
  • Бургас
Честито момченце на Мимозиня    smile3525

Elichka_mama нашто пъпче падна чак днес-демек на 12 ден.
Така че не се шашкай Hug

sweetheart_bg честита ти Хриси newsm51

# 208
MIMOZINQ-честито момченце и бързо възстановявяне и от нас  Hug-ноемврийките
таткото е бил толкова развълнуван,че е писал в нашта тема  Laughing

# 209
Честити сладки принцове на Енигма и Мимозия  smile3525  smile3501 да са много здрави силни усмихнати щастливи и много да са послушни сладките юнаци   stork-boy  smile3504
Майлили честита сладка принцеса  smile3522 толкова чакана толкова обичана да е много здравичка веселка добричка обичана радост на мама и тати  newsm20  newsm03 бързо възстановеване
sweethart честита сладка дъщеричка Хриси  newsm51
Фийл наистина я няма и .................. мисля че скоро може да започнем залози кога ще ни изненада приятно  smile3501 стискам палци всичко да е наред  newsm10
Госпожице много се радвам че се завърнахте с грахон  newsm44 надявам се лесно и бързо да се адаптирате един към друг  newsm17
еха много се развълнувах от новините за сладкия бебевалеж   love001 много е приятно  newsm51  smile3525
ами аз от вчера започвам атака по двата фланга разходки и гушканици с мъжа  luvbed ами така де малко да отпуснем напрежението и да изгоним притесненията  newsm76 така дори и бебо ще дойде по спокоен със спокойни родители и с любов
Мацки всички сте страхотни майки за пример направо невероятни  newsm51 тези доктори трябва малко да се замислят ми се струва  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
ех а това за пъпчето да питам  Blush слагате ли му спирт или някаква пудра че чета различни становища  newsm78 айде пак почнах с интелигентните въпроси  Flutter но мацки блондинка съм си с пълния набор от тази диагноза еле пък бременнааааааааа
хаххааааааааааа
целувки и слънчеви усмивки   Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт