76 тема на българските майки, майки в перспектива и просто бърборани в САЩ

• 15 969
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Е, Бенсън, страхотно удоволствие е да гледам A.J.! Да ти е жив и здрав, сладкиш вкусен такъв!
И мерси на теб, Провокатор и Кейси, че оставихте снимките за повече от 5 минути, че да им се наслади човек и да ги види на спокойствие. Laughing Страхотни деца, да са ви здрави и щастливи!

# 91
Джи  Hug

Кой ще сподели допадна ли му "Зохан" -

http://www.imdb.com/title/tt0960144/

- или аз нещо съм се извратила. Нецензурираната версия е съпоставима с Борат, а понеже пуснахме бг субтитри заради свекървата се радвах и на такъв убийствено сочен превод от някакъв фен, че веднага бих го направила културтрегер на "24 часа"  Grinning

Много сладко филмче, пълно с етнически стереотипи, американски мечти, С & Л и няколко стари истини. Плюс 2ч. як смях!

# 92
миз, златна да си че смени темата. Изскубаните вежди, очертани с молив, са в състояние да ме откажат от храна за 3 дни.  Sick

Clairette, и аз имам пиърсинг!  Wink

Бенсън, много ти е сладко детето. Най-ме радваше снимката с телефона.  Peace
За цигарите - на различни мнения сме очевидно. Не понасям цигарен дим или някой да ми осмърди дрехите, но съм абсолютно толерантна към всякакъв вид пушачи, стига да не ме карат аз да пуша.  Wink Няма да коментирам нищо повече.  Peace

И двата филма не съм гледала. Биз-иният артист е малко слаб за моите предпочитания. Като понаддаде някое и друго кило, пак ще говорим.  Flutter

Зора, и аз ще правя баница днес.  Peace Рецептата ми е като Моренината, все така я правя.   chef

# 93
Иве, ЕйДжей е сладък, та сладък!!
По актьорите коментари нямам.

# 94
Последно по медицинската тема - сайт за оценка на лекари и обслужването в практиките им, попаднах случайно:
http://www.drscore.com/

Който е (не)доволен и иска да нададе глас в полза или срещу някого, може там. Може да се пишат и коментари.
Пише кой лекар къде е завършил и карал резидентура.
Повечето лекари нямат все още оценка. От тези, на които аз съм виждала физиономиите за повече или по-малко, има оценени двама, и мнението ми съвпада, но може това да е случайно.

# 95
Последно по медицинската тема - сайт за оценка на лекари и обслужването в практиките им, попаднах случайно:

блажка, на път съм да те идОлизирам, базирано на всичкото инфор - ПОЛЕЗНО, което ни предоставяш периодично. Grinning Благодаря ти!

# 96

блажка, на път съм да те идОлизирам, базирано на всичкото инфор - ПОЛЕЗНО, което ни предоставяш периодично. Grinning Благодаря ти!
Джи ... Embarassed Embarassed Embarassed не ми отнемай правото на проклетийка, моля.

# 97
Джи ... Embarassed Embarassed Embarassed не ми отнемай правото на проклетийка, моля.

Е, че то едното не изключва другото, щом те влече. Laughing (но не го вярвам, все пак Wink)

# 98
Зохан е на път към нас, та ще се изкажа като го гледаме (което с нашата бързина ще е след 2 седмици)  Laughing. Борат не ми беше шокиращ, а откровено тъп  Tired

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 20:58 от Juturna

# 99

блажка, на път съм да те идОлизирам, базирано на всичкото инфор - ПОЛЕЗНО, което ни предоставяш периодично. Grinning

Ти още ли не си го направила!?! Аз - отдавна!  Grinning

# 100
  • Чикаго / София
Пак изпуснах снимките! Всички снимки изпускам! Искам и аз да видя Ей Джей пък! Crossing Arms

# 101
Бенс, AJ e страхотен малък мъж, да го нацелуваш от мен
Филми не гледам много Embarassed, Борат го гледах до средата и толкова / простотия до шия/
Днес ходихме да гледаме къщи в съседния град, дори си харесахме една Peace

# 102
МВК -  я разкажи за къщата Simple Smile За колко, къде, колко голяма?

# 103
Благодаря на всички за милите думи  Hug

ирка, ще ти изпратя на лични линка Peace

МВК, и аз филми не гледам много, да не казвам откога не съм била на кино Embarassed, но повечето могат да чакат за ДВД Wink...

# 104
  • Чикаго / София
benson10, мерси! Сега и аз да кажа/пиша - голям сладур е малкия. И много е пораснал!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт