Октомври е вече - към старта се запътва НОЕМВРИйското човече!

• 15 044
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
ЛОРА-мерси за инфото.незнам докога ще издържа,чувствам се като някой малоумник!!! Всички лекари ли обясняват толкова сложно илим просто аз немога да разбера какво ми говорят.
 #Sniper

# 226
denica_ah - не се шашкай мила и аз съм така .Ми те си мислят ,че ние като сме бременни сме в час колкото и те ??? Или просто не ти казват тъй като така или иначе нищо няма да разбереш ...(и двата варианта са доста дразнещи за нас )

# 227
имам чувството че от незнание ще си родя в къщи Joy Joy Joy

# 228
Деница, спокойно. Като гледам как октомврийките до последно седят пред компютъра, все ще има кой да те подсети, че си почнала да раждаш Mr. Green Mr. Green
Малее, ама и при другия отбор какво раждане му падна днес.... Нали е прекрасна и слънчева неделя, чуден ден за раждане. Grinning

# 229
Бубке, как сте мили дами днес.Ние с бебока тая сутрин посрещахме изгрева.Бяхме в Балчик на гости и ни настаниха в апартамент с божествен изглед към морето.И така 2в1 се наслаждавахме на изгрева.Ама такова въртене му удари бебо и така си натискаше главата, че имах чувството, че ще излезе през ребрата ( нали сме си седнали).Беше много сладко.

# 230
  • Пирдоп
Честито на новите мами -  mimi_74, lightblue, mila_78, да са живи и здрави малките звездички. Да са радост на мама и тати, да растат щастливи и безгрижни.

# 231
Мери а вие как сте, малкия как се справя?

# 232
  • София
Момичета, досега шпионирах при октомврийки. Сигурно половината родиха днес  Shocked Да не стане и при нас така?
Четох някъде из нета, че родените в неделя са големи късметлии. То както и да го планираш - секцио, нормално, накрая човечето излиза когато само си реши. 

# 233
Еличкее, мислех да ти звъня да те преслушвам, че изпаднах в стрес от толкова бебета Grinning. Викам на Ники 'остава и тя да е родила...' Направо се ошашавих #Crazy #Crazy
Ние нещо се побоцваме ниско долу, но не му разбирам на екстрите на това дете. Взех да не мога да ходя много. Старост нерадост Mr. Green
Няма страшно, ще устискам. Майка ми изчисли, че действителният ми термин бил на 18.11 и успокои сама себе си. Ама си и вярва Grinning

# 234
  • София
Феъри, тук съм  Hug. Вече съм си вкъщи. Но имах доста задачки за приключване в работата, а и гледах да поизчистя основно нашата спалня, че я пребоядисвахме. Затова последните дни не успях да влизам редовно и четох отгоре-отгоре, но естествено нямаше как да пропусна страхотните новини.

Честито на нашите мами Лайтблу, Мила и Мими! Честито и на мама Мимозиня!
Пожелавам им бързо възстановяване  bouquet Да са им живи и здрави слънцата, много радост да им носят и да имат безоблачно и щастливо детство и късмет в живота!

Ей, направо вчера ревах като магаре. И без това съм си доста ревлива, а сега от хормоните е някакъв ужас. В петък вечер не успях да пожелая успех на Лайтблу, а и уж имаше време, а той юнакът решил да се появи Hug.

Чакаме разкази от мами, когато се приберат и намерят малко време Heart Eyes.

Направо вече съм доста притеснена, че няма да мога да свърша всичко навреме. Имам да правя основно чистене в хола, да купя комплектче за изписване и да извадя и да прегледам дрешките от малката. Естествено чака ме и едно последно изпиране на всичко със Сано Максима. Не е фатално, ако гладенето го оставя на майка ми, ако бебето ни изненада. Освен това другата седмица ме чака посрещане на гости, че малката има рожден ден. Изобщо бебчо трябва да изчака поне 3 седмици. То всъщност тогава ще си му дойде и времето.

За съжаление бебето все още не се е обърнало Sad. Моята доки смята, че още има време. Във вторник съм при нея и ще докрадвам. Само много ме е страх да не ми предложи да го раждам седалищно. Май предпочитам секциото в този случай newsm78, струва ми се по-безопасно за бебето. Но много силно се надявам да се обърне Praynig Praynig Praynig. Не ми се иска да ме режат. Остана ли още някой, чието бебе не ще да се врътне в правилна позиция?

Хайде целувки на всички и стискайте краци преди 36-37 г.с. Успех на мамите, на които им предстои обебване следващата седмица. Между другото аз също си мислех, че Пепенка ще открие сезона, но нейната бебка май си знае работата Hug.

# 235
  • София
МИМИ_74, ЧЕСТИТ СИН!!!! baby ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ Hug

# 236
МИМИ_74 честита рожбичка миличка,да ви е жив,здрав,корав и много щастлив!

Чакаме другите мами да се приберат и да ни разкажат как е минало раждането на сладките бебоци.
Аз днес изпрах на бебка одеалцето за изписването и едни халатчета.Утре може да запера още някоя дрешка.Не знам защо,но аз си имам предчувствие,че ще родя ноември,може да не е на термин,но месеца ще е ноември.Днес беше страхотно времето,излизахме с моя сладур,мъжа ми на разходка и утре ще идем да видим за креватче.
Вие как сте тая вечер мамчета?

# 237
Хей, я стига сте  ме орисвали аз да съм следващата Crossing Arms. (иначе съм записала телефоните на вестителките ни Heart Eyes, така за всеки сл.) Чела съм, че тапата може да падне доста по-рано и това изобщо да не означава, че ще се ражда скоро. Пък и аз не съм се разбързала за никъде. Нито съм си взела от док тава си там за раждане нито нищо. Пък и ме е налегнало едно спокойствие и никак не се трогвам от факта. Просто си почивам, пия си магнето и говоря на бубата, че може да устиска още поне седмица две. Пък и при мен не се наблюдава никакво гнездене  Mr. Green а само мързелуване.
Мари, какви са новините от Алекс?

# 238
Хахахах Темичка стига си се дърпала  hahaha ние имаме план за тебе  newsm62

# 239
smile3534 smile3533 и аз за Вас  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт