Октомври е вече - към старта се запътва НОЕМВРИйското човече!

• 15 038
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
  • русе
mimi_74,честито!  bouquet  А какво количество са водите? Thinking

# 241
Темичка  не им се давай  newsm47

# 242
  • София
Мими, честит ти син. Да е жив и здрав и много да те слушка - теб и тате Hug!

# 243
Тинка как е вашето бебче? Кога ще Ви изписват племенника Hug
didipidi  newsm10 newsm03 Аз съм съгласна с Гоемият Пух
Иве, все се каня да те питам, докъде стигнахте с преместването в новата къщурка Hug Ще смогнете ли преди да се изненадате  newsm78

# 244
Здравеите момичета Grinning
Вече си имаме бебчета   bouquet супер да са живи и здрави да ви носят само щастливи мигове и много да им се радвате А на маиките героини бързо възстановяване и скоро да си гушкат дечицата у дома
Отдавна не съм писала но инъче редовно ви чета когато успея да се вредя на компа
Аз съм с планово секцио другата седмица дано няма изненади до тогава че бебо е доста  голям поне така казват но надявам се да мирува още малко
Успех на всички които ги очаква среща с бебонковците тази седмица стискаме палци newsm10 newsm17

# 245
  • София
temi4ka, да не съм чула приказки за изненадки! Все още не се е отмирисала боята, иначе по-голямата част от багажа е там. Да не забравяме, че теб сме те нарочили за следващата мама  smile3521
Аз утре съм при доки и да видим той какво ще каже. Имам някакви странни болчици ниско долу и бебо нещо рови упорито. Забравих да се оплача - не съм преборила гадните гъби  Twisted Evil Сто пъти ги лекувах, нося само памучни бабешки гащи, секс не правя и 10 дни след като се излекувам пак гъбясвам. Писна ми! Сега ми е притеснено как ще се ражда бебо като може да се зарази с някоя гадост.

# 246
Добре де и аз за това си мислех newsm78 И аз съм с гъби, ще видим в петък съм на док дали съм ги излекувала. Ако пък не съм и си тръгна да раждам с тях, какво следва  newsm78 Секцио или само после лекарства за мен и бебо  smile3506
Пък и аз упорито ще Ви се дърпам и запъвам като магаре на мост  smile3534 да не бъда следващата  newsm47

# 247
Душички и аз утре ще взема резултатите и ще видя дали имам гъби,ама като гледам почти всички се борите с тези гадинки.Дано нямам,чеееее ще полудея  Close

# 248
Лелеееее, какъв дъжд от бебоци.
На мамите обебили се ЧЕСТИТА РАДОСТ и бързо възтановяване!!!

Мацки вчера и аз реших да отидя в Джъмбото и да заведа мъжлето. Отивайки на мъжа ми му викам "сега ще те заведа в Метрото на бебешките неща", а на излизане той ми казва "абсолютен магазин за 1 лев, е само че по големичък"  Joy

# 249
Иве, и аз съм така с гъбите, както ти описваш. Мисля все пак, че те не са най-опасното, лекувайте ги пак, хигиена, не си давайте зор и да устискаме до денят. Доколкото знам, опасността е от млечница в устичката на бебето и проблеми с кърменето... което никак не искам, но самите гъби май за друго не са много опасни. Виж ако има бактерийки...  Thinking

# 250
  • София

Мацки вчера и аз реших да отидя в Джъмбото и да заведа мъжлето. Отивайки на мъжа ми му викам "сега ще те заведа в Метрото на бебешките неща", а на излизане той ми казва "абсолютен магазин за 1 лев, е само че по големичък"  Joy

Veri4   прав е до някаква степен мъжа ти  Mr. Green

# 251
  • София
Аз ще си лягам вече момичета, че днес ставах рано ( в 8:45ч) и нещо ми се приспа яко  newsm46  Откакто съм си вкъщи пада яко спане - всеки ден до към 10.30-11.00ч  Joy Голям кеф!!!

Хайде, лека нощ на всички мами и малки бебоци  smile3524

# 252
elleee лека нощ и да спинкаш сладко!Аз ще се ориентирам да гледам тв и дано заспя,днес не съм спала следобяд и ми се спеше до привечер,а сега се  Shocked .Желая ви на всички мацки спокойна нощ и успешна нова седмицаа-да сте живи и здрави и само добри резултати  Hug

# 253
И аз утре съм на доки за изследвания и да си взема микробиологията. Моля ви мами стискайте ми палци всичко да е наред.

Лека и спокойна вечер на всички ви.

# 254
Честито и от мен на мама МИМИ. Да ти е живо и здраво синето, много да ви радва и да бъде добро и послушно бебче.
 Ох да ви кажа аз днес се потроших да чистя и да подреждам ooooh!. Викам си брееееи, дали не съм взела да гнездя Laughing, ама пък бая рано е за мене newsm78. Често казано незнам какво да си мисля, малко съм объркана, тъи като всеки казва вторите бебета идват по-рано и аз доста се притеснявам да не ме изненада малкия Мук Joy. Дано поне да устискаме до 1-ви че да идва мамчето, после да става каквото ще. Ама бая се преуморих. Малко като седна да подвия крак и се почва една лудница в корема ми Shocked. И мене доста ме притиска долу ниско и все се гледам паднал ли е или не този мои корем, но не мога да предценя.
 А относно гъбите, да ви кажа тука изобщо не преглеждат за такива "екстри", дори не питат имаш ли някакво течение, нямаш ли. И първия път с малката не са ме преглеждали и не са ме лекували. А виждам че имам сериозно течение. Дъщеря ми се роди нормално и не е имало никакви последици. Да се надяваме че и сега така. Но аз от форума разбрах, че в БГ тези гъби се лекуват. Тук не ги лекуват.
 А сега, пожелавам на тези мамчета които от утре ще са в очакване, леко раждане, всичко да мине по живо по здраво, и здрави бебечета да гушкате. Очакваме ви с нетърпение Hug.
Лека нощ милички  love001.

Общи условия

Активация на акаунт