Октомври е вече - към старта се запътва НОЕМВРИйското човече!

• 15 029
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Извинявай, че те форсирах на лични Sad

# 46
интересно ми е задължително ли се появяват хемороиди след раждането !! newsm78

# 47
# 48
относно хемороидите - аз нямах по време на пълвата бременност, няколко дни след раждането ми се беше възпалило д-то, но мина  Grinning и съм нямала повече проблеми. Дано пак да е така  Praynig

# 49
А бе аз се чудя дали имам или нямам  newsm78 , ама то и аз не знам  Joy
Не ме боли, не ме сърби, кръв няма, ама се е подуло малко на едно място но само на пипане се усеща  Embarassed

# 50
Привет отново!

Днес ходих да запазя клубчето за рожденния ден на Теа, поръчах клоун на децата и тортата естествено.Преди това обаче, ще трябва да й родя братчето за подарък  Wink

Не е задължително да се появят хемороиди след раждането, но е мнооооого вероятно.Получават се от самото напъване, не е шега работа.  Sick
Аз през първата бременност нямах, но от раждането получих, гадно е, но след няколко дена изчезнаха.Мазах ги с едно кремче, ама не помня как се казваше, личната ми го беше изписала.
Не е толкова страшно, момичета, всичко се изтърпява, само да са живи и здрави бебоците, а и ние де.

Един бабешки, но ефикасен трик при хемороиди...кубче лед на мястото на хемороида, много е неприятно, но облекчава.

Не помня кой питаше за ВИП стаите в Шейново...аз бях в такава и сега пак искам.Аз лично казах на лекаря, който ме изражда, че искам и ми запази.

# 51
  • Sofia
Здравейте момичета
ето и мен пак. вече съм решила категорично НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА от понеделник няма да стъпя в офиса. Писна ми от работа.Кога ще почивам. Naughty
тонеска-много се зарадвах , че на Гого резултатите са добри и ще му намалят лекарствата.Дано наистина всичкое зад гърба ви. Темата е страхотна. Hug
Илка -Честит Рожден ден и от мен. Много щастие и здраве на теб и цялото ти семейство  bouquet
 lightblue-наистина ли си заслужават стаите ВИП?
да се отчета от прегледа в сряда. Сладура е станал 2 600гр. и върви малко напред според моята докторка.На 17.10 съм за секрет дано и този път да е чист.Да не се излагаме на финала.
 Hug

# 52
Илка, честит рожден ден  Hug

Мамчета, за хемороиди има специално кремче, прозрачно, не знам името, но баща ми го ползва и е много доволен. Питайте лекарите или по аптеките.

Аз и днес бях на системи, след два дни - пак и док казва, че положението ще бъде овладяно. После само тонове ще записваме за всеки случай...
Нашата дъщеря на 22 октомври е рожденничка и се надявам първо да празнуваме а после да раждам  Simple Smile

Тонеска, мерси за поредната приятна темичка  Hug

# 53
 Малеееее НОВА ТЕМА Embarassed а аз докато смогна да седна и вие..... Hug

Lightblue Flowers Four Leaf Clover newsm32   Hug

Илка  newsm59

Аз вчера бях на запис на тоновете и после доки гледа бебчо на видеозон -всичко е наред ,той расте ,мама също.И най-важното -за протокола -секциото ще бъде на 04.11. доки каза да се подготвя.Мартуша ,май ти също беше писала че ще раждаш  в МД по това време?
Ако е така можем компания да си правим?

С удоволствие,той моят док спомена нещо за 6.11. но на 23ти ще се доразберем,така че....май май ще има lalalala  Ти видя ли ВИП стаите, ако си решила да си в такава де и казаха ли ти какво да си носиш,че аз само за това питам напоследък Embarassed newsm78  и ти при кой доктор си?

# 54
 newsm44 и аз си тръгвам и няма вече работааааааааааа...........
много се радвам че издържах до края  newsm44
В началото ми се виждаше много недостижима цел.

# 55
аз пак да се върна на темата за хемороидите Laughing
ясно,разбрах че се появяват от самото напъване, ами ако раждането е със секцио пак ли се появяват!!!!!!!

# 56
аз пак да се върна на темата за хемороидите Laughing
ясно,разбрах че се появяват от самото напъване, ами ако раждането е със секцио пак ли се появяват!!!!!!!

Мисля, че няма абсолютно никаква логика да се появяват при секцио, пък камо ли след това..
Може би някой с повече опит ще се включи.

# 57
  • София
Лайтблу, прегръщам те силно миличка - всичко ще е ок с теб и бебо Hug!
Илка, честит рожден ден newsm59!
Ние с бебо сме добре, само дето започна доста да ме опъва. Днес пак правихме запис на тоновете - добре е бебчо Simple Smile!
Целувки на всички Hug!

# 58
  • София
Здравейте, коремчета.  Hug
Днес почти целия ден си го изкарах в поликлиниката и сега главата ми ще се пръсне от напрежение, нерви и стрес #Crazy
Първо ходих на кожен лекар, защото от близо 4 седмици имах много мъничка пъпка, като фистула,  на главата, отзад на тила, която аз все разчопквах и в един момент тя взе, че започна да расте и да се пълни с кръв. В момента е колкото голямо грахово зърно. Та кожния първо ми се накара, че съм чакала толкова време и след това я обгори с течен азот. Каза, че това е всичко, което може да направи, защото иначе трябва да се махне оперативно, което в сегашното ми състояние е невъзможно. Та в понеделник пак ще ходя да я гори. Много се бях притеснила какво ли ще ми каже и как ли ще процедира, но не усещах абсол. нищо и каза, че течн. азот е безвреден.
След това отидох при офталмолог за документ за секцио, защото съм с висок диоптър; той ми разшири зениците с едни капки, след това установи, че лявата изобщо не се е разширила, но нищо- прегледа ме и така #Crazy След което каза, че очните ми дъна са добре, в добро състояние и не вижда приичина за секцио, освен ако аз не съм настоявала за това. В документа, който ми издаде писа
Преден сегмент - ДО б.о   ЛО- б.о
Очни дъна - ДО - Ст. тяло - б.о.; ДЗН- витален, съдове- б.о.; макула- б.о; периферна ретина- без рискови участъци
Същото е и за ЛО - при условие, че каза че не е разширена  #Crazy #Crazy newsm78 #Crazy

Не разбирам много от лекарски бележки, но с това, написано по този начин, според мен не посочва, че трябва да се направи секцио по мед. показания, т.е това абсол. никъде не е упоменто newsm78 И сега ми се притеснено, не знам как да постъпя, ако моята док каже, че това не е нужния документ- аз какво правя? С друга офталмоложка съм се консултирала преди и тя ми каза, че при над 5 диоптъра, независимо от съст. на очните дъна е препоръчително секцио. А този - не вижда основат. причина за това.  #Cussing out #2gunfire #Crazy  От одеве го мисля и премислям и не знам как да постъпя.
Имам два варианта - понеже имам друг документ за секцио от офталмолог, но той е при гинек., която ме следи по ЗК, но при нея не съм ходила от 04-08-08 и засега нямам намерение да се връщам, защото е супер груба и на 3-те прегледа, които съм имала при нея не ми дава абсол. никаква инфо за бебока, само мълчи и си пише нещо. Но при нея пък имам док-т за секцио......та варианта е да отида утре или др. седмица и да си поискам докум. за раждане и така ще си взема въпросния документ.....
Др. вариант е да занеса документа от днес на моята си гинеколожка, при която ще раждам, живот и здраве, и тя да ми каже дали този док-т, в този си му вид и с това написано е основание за секцио, т.е да се поеме от ЗК....Но ако ми каже, че не става? Какво правя? Трябва да се върна на вариант 1........

Извинявам се за дългия постинг, но в момента ми е страхотна каша, объркана съм и не знам как да постъпя newsm78
Има ли други мами със секцио по мед. пказания, т.е - висок диоптър, проблем с очите  и какво пише на документа?
Предварително благодаря за отделеното време и съвети Hug

# 59
  • София
Мишле и аз съм като теб, с диоптър на едното 3,5 на другото 4,5. Сега като ходих миналата седмица при докторката, тя мери диоптъра и се оказа леко качен, но няма да правим корекция сега, защото най вероятно е от бременността. И на мен ми разширяваха зениците, за да огледат дъната. Като дясното е ок, но на лявото забеляза някаква пигментация и каза, че тъй като до раждането има още време, и ако усетя някаква промяна пак да отида. Иначе аз й казах, че искам да раждам нормално и тя каза, че може, но написа на листчето "със съкращаване периода на изгонване". Сега ще го нося на док следваща седмица и вече той да преценява. Мисля, че трябва да си искаш документите от другата лекарка, за да си вземеш документа за секциото.

Общи условия

Активация на акаунт