Октомври е вече - към старта се запътва НОЕМВРИйското човече!

• 15 042
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Мами, относно хемороидите споко, аз по време на бременностите нямах, а след първото раждане, което беше нормално също не ми се появиха т.е не са нещо задължително, всичко е много индивидуално.

Мишле, неможеш ли да се разбереш с доктора за секцио, дори и да нямаш документ, който ти го препоръчва. Всичките ми приятелки които искаха да раждат така, просто се разбираха с докторите и нямаше никакъв проблем, говоря за държавни болници.Дори мисля че при секцио им плащат повече по здр. пътеки.Сигурна съм че ще измислите нещо.

Майче, намериха ли ти заместничка?

Мами колко стува престоя във ВИП стая и какви есктри получаваш, аз миналия път бях безплатно, защото фирмата в която работех беше спонсор на отделението и имаха такава уговорка.Стаята беше мн. хубава- с климатик, с самостоятелна баня и тоалетна, с кабелна и бебето е при майката, но нямаше никаква храна.

# 61
Lika, ЧРД и от мен!!!!

Hug на всички

# 62
  • София
Мишле, неможеш ли да се разбереш с доктора за секцио, дори и да нямаш документ, който ти го препоръчва. Всичките ми приятелки които искаха да раждат така, просто се разбираха с докторите и нямаше никакъв проблем, говоря за държавни болници.Дори мисля че при секцио им плащат повече по здр. пътеки.Сигурна съм че ще измислите нещо.
Охххх, не знам вече. На последната ЖК й казах, че съм с висок диоптър и тя ми каза да й занеса документ от офталмолог....не знам с това, което е написал- дали ще го признае, за да мине през ЗК newsm78 В момента премислям какво ли не....чудя се как да постъпя- дали да изчакам до сряда- 15-10-08, когато съм на ЖК и тогава да го обсъдим и да видя какво ще ми каже тя..не ми се ще и да избързвам и да ходя при тази, която е по ЗК, защото е голяма овца......

# 63
  • Бургас
Олее какво сте направили бе хора! Цели 4-ри страници! Отивам за ви чета и после ще пиша! Laughing
Тонеска - благодаря за темичката!  bouquet
Прочетох, ама запомних малко! Party Party Party
ИЛКА - Честит Рожден Ден! smile3525 newsm51 smile3525 nbirthday  cook  Gift  party023 Tada newsm59
Мишле - договори се с лекар!
За запис на тонове в МД - на мен ми правиха на 7-ми етаж! Говори с лекаря при който ще раждаш, да те упъти, ако нямаш уговорка с лекар просто иди при някой и му кажи за запис на тоновете! Струва към 10лв. май, но не съм сигурна!
Днес бях на последна ФМ - всичко ни е ОК - тежим 2,200, но главата ни върви 2 седмици напред, което не било проблем! Laughing В общи линии това е при нас интересното! Ще сме мъж категорично! smile3521

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 20:41 от DeeDee76

# 64
  • някъде там......
Е, ама вие и днес сте прекалили  Rolling Eyes. Едва ли ще мога да ви изчета, но поне ще опитам Mr. Green

# 65
Ало мами  Thinking днес не сте се спряли.Голямо писане е паднало.
Аз цял ден по задачки и най-вече по майстори с колата.Но поне я оправиха, че сега и дума не може да става за ходене пеш.Малко странно ме гледат като се измъкна от колата толкова бременна, но както и да е.
Днеска с Бубето пак по покупки.Такова одеалце му избарах на моя бебок, че не е истина.
Да споделя, че почти откакто се помня страдам от хемороиди.Сега малко повече се активизират, но мисля като родя да посетя проктолог и да видим какво ще ги правим.
Тонеска темичката е супер.
А Гогата и Теа бързо да се оправят, че трябва да са здравички.

# 66
  • Попово
Здравейте момичета  Hug
днес много напрегнат ден... имах параджии у дома , цапаха, пробиваха пак дупки УЖАСНЯ  Twisted Evil
ходих и на консултация, док иска да раждам, то и аз де вече че ми донатежава, та се разбрахме във вторник да се чуем и да ходя да ми сложи хапченце и да се почва, че се изчакахме вече, и това разбира се ако няма някоя изненада преди това Sunglasses ама аз преди това не искам, че имам уговорка с тези от газоснабдяването и параджията да пробваме инсталацията, така че във вторинк ще решим кога и как  за baby_neutral

# 67
Тонескееееееееееее, слагай ми заглавието, че тоя вторник ще валят бебоци
 Praynig и стискаме палци

# 68
Мая, за мен си заслужава ВИП стаята, чувствах се доста спокойна и с никого не се съобразавах.А и можеха да ме посещават по всяко време.
Вита, зависи от болницата, мила.В Шейново предимството беше, че ВИП стаите имаха обща, но отделена от другите стаи баня и тоалетна.Тоест 5 момичета ползват една обща, за разлика от другите стаи, където 25 ползват една.Иначе си сама, могат да те посещават свободно и по всяко време.Мъжът ми идваше по няколко пъти на ден, дори сме вечеряли заедно, а и можеше да вижда бебето.Абе най-големия плюс за мен беше, че можех да си почивам спокойно.
Ели, стига сте миткали по магазините,че да не изръсите бебоците някъде  Wink Шегувам се бе, хубаво правите, че ходите.
Пепенке, с тебе ще се гоним май душко.Стискам палци да нямаш изненадки, щом не искаш.Да кажа от сега, че ти стискам палци да мине бързо и леко раждането и вярвам, че ти и бебка ще сте ОК  Hug

Мерси за пожеланията за оздравяването на Теа, дават резултат  Hug Май ще се окажат зъби при нас  newsm78

# 69
  • Попово
 ooooh! lightblue, не че не искам, ами просто имам за довършване и все още е на вили и на могили у дома, освен това на съпружето сестра му в понеделинк влиза за операция и свеки ще е с нея, и всичко остава в/у мама, а като я знам каква е ще се ошашка и може да напрай някоя беля, така че по-добре да изчкама до вторник ако е рекъл  Господ и после газ за  baby_neutral пък аз ти отстъпвам вторник:) за мен може и сряда  Joy

# 70
  • София
И аз да дам отчет. Гледахме се днес с малкия мъж и лекарката и всичко е наред  Praynig.
Смених докторката при която ще раждам и днес тя ме преглежда. Малко ме пообърка, защото ми казва други неща, а не като досега в Токуда. За протокола - МБАЛ Света София, Мазнейкова.
Досега главата ни вървеше по-голяма с 2 седимици.
Сега пък всички мерки си отговарят на седмичката според babymed.com, но бебока тежи 3200!!! Confused А имам още близо месец до термина и май ще вървим към секцио. А аз не искам. Не знам  как става така, че хем да отговаря на размерите, хем да е толкова голям. Някой знае ли нещо повече за тези сметки?

# 71
  • Попово
mariana__m и за малкия ми син казваха , че главата му е голяма и не знам си какво и ще е едро бебе и т.н. в крайна сметка си  се роди 21 дни преди термин 3.200/47см, а главата си му беше нормална и съразмерна  Wink така че спокич, доктори различни и мненията им никога не си съвпадат

# 72
  • София
Марси за успокоението  Simple Smile Надявам се и при мен да е така
 Дано само не ме срежат заради едните кофти сметки Crazy

# 73
 Pęþ£ήã,lightblue ние сме с вас и стискама палци всичко да мине успешно.Ще ви чакаме да се включите,живот и здраве и леко раждане и на двете ви  Hug

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 22:18 от didipidi

# 74
Pęþ£ήã,lightblue  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт