Зима се задава, МАРТенчето издивява !

• 15 920
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
Пипилота, честит рожден ден на патерици! Да си здрава и много обичана!
Ники, и Булстатком, и ITV не могат да достигнат качеството на кабелните оператори. Всичките ми познати се оплакват. Защо не се включиш към Евроком или някои подобни?

# 121
  • София
Някой ми е изтрил предишния пост, където честитих вчерашните месечинки и рождения ден на Пипилота. Така че, сега го правя! Да не забравя да честитя и днешните месечинки на бебенцата!
 Кики Ники, и аз четох някъде из Кърмаческия, че кърмата не трябва да достига точката на кипене. Май защото и се губят полезните вещества, не помня точно. Учудих се, че вашето педи ви е препоръчало овчето сирене като по- нисък алерген. Thinking Покрай одисеята с алергията на Любчо доста изчетох и навсякъде пишеше, че овчето сирене е твърде тежко за бебетата и не може да бъде заместител на кравето. Обикновено на алергичните деца им се препоръчва козе сирене. Но Бела ако няма такива проблеми си я захрани с краве Peace
А за кабелната- ние сме при Софийска кабелна компания- СКК. Доволна съм, а и пакетната цена на кабелна и интернет е 32лв, което ме устройва идеално.

# 122
Благодаря на ive7aaa и tanzen за бързите отговори.    bouquet  
Явно здравото закрепване на пустите му обиколници си е мисия невъзможна. Аз съм ги закачила с кукички за пердета за баня (едни такива пластмасови, с форма на буквата "С"). Стават като скоби и задържат на първо четене, ама Поли като се хване за обиколника и смъква всичко. Идеята с двойнозалепващата лента ми хареса - ще опитам, дано е по-добре.

Честити зъбчета на сладурите на Диана К и wiwi.
Ей, мами на озъбени бебоци, миете ли им вече зъчетата?
 Laughing

# 123
Момичета,да ви питам,давате ли на бебоците нещо от вашата храна?Имам предвид за малко количество,само да си кусат.Денис като ме види,че ям нещо и като ме зазяпа с една отворена уста,чак гузно ми става.Вече нищо не ям пред него.

# 124
  • София
Аз му давам да опитва. Той милия чак почва да стенка ако не му дадем. Ако ли пък е пържено или нещо което въобще не е подходящо му давам бисквитка или малко хлебче. Слава богу още не разбират разликата.
Ние за обиколниците пробихме дупки и ги вързахме с въженцата. Аз не знам тези обиколници не трябва ли вече да се махат? Четох, че може да се набере или да стъпи на него и да се обърне през леглото.
НИе сме на ITV и сме доволни.

# 125
   Здравейте. Тези дни доста изоставам с четенето. Все набързо го правя.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПИПИЛОТА СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ.

ЧЕСТИТО НА БЕБЕТАТА С МЕСЕЧИНКИ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС.

И ние имаме същия проблем с обиколниците. А знаете ли как може да се направи така, че леглото да не се люлее, защото Лили като тръгне да се изправя и то почва да се люшка и е трудно да пази равновесие.

Кикиники, прочетох книгата на един дъх както се казва, но със сигурност ще я прочета още веднъж. Вчера бяхме в книжарницата с малката, за да й взема книжки от плат или с дебел картон. Аз си взех две на Спок (мисля, че тези от мъжа ти също са от него), но след като видях цените на детските книжки ги върнах и се примирих, че ще се сдобия с тях след седмица-две. Двете книжки на Лили ми излезнаха 13лв. За първи път й взимам и останах шокирана от цените.

Щях да пиша и друго, но Лили е твърдо решена да не спира да мрънка, докато не я изведа навън. Оставям ви.

# 126
А знаете ли как може да се направи така, че леглото да не се люлее, защото Лили като тръгне да се изправя и то почва да се люшка и е трудно да пази равновесие.

Тинче, в инструкцията за сглобяването на леглото имаше показано как да се направи да се люлее и как да се застопори. Нещо май трябва да се махне. Ако не сте изхвърлили инструкциите, там имаше схема. Ако ги нямаш, ще потръся при мен - аз обикновено пазя такива неща.

# 127
  • BG
Привет,

Честито на месечинките и на озъбилите се бебета.

# 128
Честити 7-ми и 8-ми месечинки!
За обиколниците - и нашите страничните са залепени, а предните са вързани, но той не стои много в леглото си. Там не му е интересно, а когато все пак е там му махам предния, за да гледа я телевизия, я нас или пък да играе с играчките.
Тинче, сега гледах на нашето легло -  предните две,те са едни черни, на които се държи кошчето (не знам дали го обясних разбираемо), та там по средата нашият татко е сложил някакъв болт ли е, не мога да го видя много добре, но с това го е застопорил и повече не мърда. Явно тези неща са били в комплекта. Сложил е само на предните две. Ох, дано го обясних добре, ако не пак ще обяснявам, ако не .....  newsm78 да снимам, ама там е едно тясно и няма да се вижда нищо
Имам един въпрос към Зори, ако е удобно разбира се - имам ампули витамин C, мога ли да капна по една капка в ноздричките на малчо, че му тече нослето. Този Стеримар само му мия нолети и полза никаква. А четох някъде, че ннякои майки така правят - капват по една капчица в носле и другото го дават да го изли детенцето.

# 129
Ето ни пак.
За обиколниците - ами пробихме малки дупчици само горе,а долния край го захванах под дюшека.
Той дърпа от горе на долу,така че  не е проблем.
Иначе по средата на леглото ниско долу трябва да се захване с болт - от едната страна за скрина,от другата за таблата и така се застопорява.
Но иначе му слагам възглавници когато е вътре и си играе,защото като пада със засилка,обиколника нищо не върши.Но като започне да се изправя ще махна и обиколници и възглавници.

# 130
  • София...........
Имам един въпрос към Зори, ако е удобно разбира се - имам ампули витамин C, мога ли да капна по една капка в ноздричките на малчо, че му тече нослето. Този Стеримар само му мия нолети и полза никаква. А четох някъде, че ннякои майки така правят - капват по една капчица в носле и другото го дават да го изли детенцето.

ДА, може. Аз съм правила така на баткото, а на бебко капя физиологичен р-р.

# 131
  • София...........
Помагайте бързичко, реших да сменя АМ на бебо(сега сме на FRISO HA) и се чудя кое. И заради прословутия меламин и защото , когато давам АМ пие по-малко отколкото ако давам кърма (може да открием по-вкусно). Дилемата ми е между Милупа(незнам дали Милумил или Аптамил) и Лактана Био  Thinking

# 132
divna_ ползвай лактаната, по-хубава е,а и моя позната кърми до 7-мият месец и каза че е доволна поне не се пени, като фризолака Peace

честити месечинки, днес и ние сме на 7

# 133
Само обиколника на решетката съм вързала, другите са подпрени .... и съответно всяка сутрин кошарата е на мармалад CrazyГоляма борба им хвърля и много се забавлява...не мисля да ги връзвам Peace

# 134
  • София
Ninka_pav ,може да,аз давах на Жори по цяла малка ампулка като беше хремав.

divna_,аз и за двете съм чувала много добри отзиви - взимай по-евтиното. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт