Зима се задава, МАРТенчето издивява !

• 15 930
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Малкото свободно време /в парка, докато детето спи/  го запълвам с шиене на гоблена, който съм почнала доста отдавна и искам да го свърша...

Ох успокоих се Mr. Green Мислех, че само аз съм луда да  си нося гоблена по парковете ( а и народа странно ме гледа Embarassed) ама като нямам друго свободно време...а пък ми се шиеееее, такова спокойствие ме наляга като си бродирам Crazy
КикиНики - какво шиеш ако не е тайна? По време на бременностата уших "Коне в реката" и си взех "Испанско лято" ама 2-рия едва съм го преполовила Rolling Eyes

Хубав ден на всички Hug

# 106
Добро утро!
 Цвети,  много  си е добре Косьо.  Бързо ще пълзи  другия месец Wink Сега само загрява.

KikiNiki, откъде я вадиш толкова много кърма, че и за кисела да има  WinkПу-пу. Аз кърмя, но за изцеждане тц.

# 107
  • Тук и там
Привет на всички наспали се!
Няма да пропусна да поздравя и нашите бебоци, порастващи с по месец - мамите да ги нацелувате от нас  Hug
Цвети - много се смях без глас /малкото спи/, докато гледах сладура Косьо как вири дупе  Laughing. И ние сме така за пълзенето, да не кажа че вече и не искаме да стоим и 2 минути по коремче, за разлика от предишните месеци - бе що да се мъчи детето - направо ще става да ходи  Crazy
КикиНики - аз питах за кисела  Wink Не че не съм чела и аз, но от много глава не боли. Досега не съм правила, а ми се искаше малко разнообразие от време на време в менюто й - благодарско за споделената рецепта  Heart Eyes
За болките в ръцете - минах през такива на кръста, краката, главата от недоспиване е ясна, а и аз от известно време съм с почти постоянна болка в дясната ръка, защото тя ми е по-силната и доста разнасям Галя на нея. Дано все някога и тя ми се оправи, както /чукам на дърво/ ми се пооправи и кръста.  Rolling Eyes
Ех за гоблените...имам един шит-недошит, но нещо не ме обзема музата да го довършвам.  Confused Ще си го пазя за пенсия  Blush
Дано и днешния ден ни позволи да си направим дъъъъълга разходка  Peace

# 108
Добро утро дами! Честити месечинки!
Моето малко момиченце днес става на цели 7 месеца та по този повод да се почерпите за наше здраве

Гледах всички снимки и клипчета на нашите дечица и просто нямам думи-кога се поздравявахме за появата им,кога толкова бързо пораснаха и всички са ми толкова милички Heart Eyes не че са си нашите ама са си най!!!
Иначе нашата история с разстройството отшумя като с магическа пръчка в момента,в който зъбчето проби хубаво.Сега даже започнахме да се захранваме с мръвка. Дано с другите да не се повтори изпълнението.Имаше още една мама,която каза че така изкарват зъбчета,моля нека сподели дали и другите така са излезли Praynig
КикиНики от къде толкова кърма,че чак и за котлона #Crazy браво.Искренно се възхищавам на всички,които продължавате да кърмите.
Пожелавам хубав ден на всички и много разходки Hug

# 109
Здравейте  Simple Smile
galiushka, за ортопед, аз съм доволна от Драганов, във ВМА, тела му е 0898 503010.
KikiNiki, ITV доста ги плюят, така че проучи някакви други, по-добре http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336990.0

Хаха, много е сладък Косьо.
И ние имаме подобни опити  Mr. Green http://anetoo.multiply.com/video

# 110
  • Бургас
Добро утро на всички и от нас!
Честити месечинки на бебенцата ни!
При мен нищо ново,освен че живот и здрав в края на месеца ще ставам госпожа вече официално.А на 01.11.2008 г. ще е сватбеното ни тържество.Сега ми шият роклята.А докато си намеря обувки с този голям крак,не питайте.Блазе на всички,които имат малки крачета.Общо взето се занимавам с това и с бебето.
Косето е много хубавичък на това видео.
Цвети,благодаря за почерпката.
Кики,и ме ме болят и ръцете,и кръста,но се свиква.И като започне да натежава и още повече,положението става по-зле.
Лек ден на всички и се надвам скоро да напече,че да излезем.Сега е мъгличо и мрачничко.

# 111
Aaa , момичета, няма толкова кърма като за два кисела:) Тая дойде от фризера, имам едно отделение само с кърма и реших, че е крайно време да влезе в употреба, иначе ще трябва да я хвърля. Иначе сутрин изцеждам максимум 80 мл, то аз и нерви вече нямам да се боря с тая помпа за повече. И с тия 80мл разреждам пюретата за деня. Понякога е и по-малко, тогава следобяд давам млечна каша. Определено откак заменихме 2 кърмения кърмата много намаля, хем още си пия чая за кърмачки, но без активна стимулация явно кърма няма... А за кърмата на котлона- ми нищо й няма, не бях чувала, че не трябва, пък какво хубаво кремче стана Mr. Green

Чили, Иве, освен да вземем да се съберем с гоблените в някой парк да си боцкаме:) Да съберем очите на минаващите Shocked Мен вече не ми пука, имам един сив котак, дето седи без глава сума ти време и е крайно време да му я ушия:) Чили, не е тайна какво шия, обаче не е от традиционните гоблени. Братчедка ми работи в една чужда фирма за конци и гоблени, и тя ми беше дала каталог и аз си избрах. Обичам разни весели  модели, най-вече с животни. Отдавна се каня да снимам това, което съм ушила, явно е крайно време, за да ви покажа:) А имам започнати цели 3+ една покривка. Ама време-ц:(

Май няма да е ITV-партнера... кажете нещо друго??/

# 112
-Пипилота,ЧРД със закъснение.Много радост и здраве.
Честито на месечинковците вчера и днес.
Да се отчета от консултацията - 8кг.,72см./+400гр.,+2см./
Започваме жълтък,супи,но ми казаха първо бульон да давам.Ами вие как ги въведохте супите.Я дайте малко инфо по този въпрос.
Каза ми и веднъж в седмицата може кисело мляко,но аз я изнудих да ми позволи.Защото и без това ни е нисък хемоглобина и в този случай к.мляко не е подходящо.
Зеленчуковите пюрета си ги готвя,дори и тези с пилешкото.Но за телешко  - ами купувам готови.
След телешкото кое да дам - пуешко ли?
Я кажете тези млечни пюрета за сън с какво мляко са.Дали да пробвам и аз да дам?
Иначе като ни видя док.как крачим каза че ще проходи много бързо - до 1-2м.ще тича.
За зъби ни каза другия месец да ги чакаме - тръгнали са ,но по нейно виждане .........А пък аз й имам пълно доверие,базирам се на опита.
Сега да ви се оплача - Още сме с разкъртена баня.Снощи направиха подготовката и днес ,утре ще я довършат.Много гадно ви казвам.Тъкмо за раждането на Любо всичко оправихме и си направихме банята и сега - обратните тръби в плочата протекли и съседи им вали.
Много гадно.Ходим да се къпем у сестра ми,у кумовете.Кошмарно е без баня. Cry
За капак на всичко,ТВ-то в спалнята се развали.Добре че още е в гаранция.Сега и Тв нямам там,трябва да стоя в хола.Много криво,защото си бях свикнала като си легна и си гледам.Хем кръста да опъна.
Иначе и мен ме болят ръцете и кръста от мойто прасенце ,ноооо.
Опитите за пълзене са ни като на Косьо.Вирим дупе,бутаме с ръце,но в крайна сметка стига до там за където е тръгнал.
По - му е лесно да крачи.
Илиянче,сигурна съм че ще имаш страхотна сватба.Особено с такава шаферка до вас.
Айде стига че се олях.

# 113
  • София...........
Здравейте:)

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

# 114
Здравейте и от нас.

Честито на месечинковците.

ЧРД на Пипи на патерициа. Да си жива и здрава и да те съпътстват щастието и късмета.

Много сладък "пълзач" тоя Косьо, бе.  Grinning

Илиянче, много е вълнуващо да се подготвяш за свтаба. Ще чакаме снимков материал. Толкова обичам булки ... и сладки шаферки.

Момичета, имам въпрос към тези, които имат креватче "Аделина". Как, по дяволите, закрепвате обиколниците? Аз първоначално не си купих, защото реших, че не ми трябват. И добре си живях без такъв аксесоар допреди седмица. Но откакто Поли започна да сяда и да се мъчи да пълзи, стана страшно. Удря си главата в таблите на леглото, замества я краче, я ръчичка в решетката... И аз купих обиколници. Ама те се закрепват с едни връзки, които няма къде да вържа. Та вие как го решихте този проблем?

# 115
  • София
Добро утро!

Честита 8-ма месечинка на Карина- на мама Janett,Янес- на мама Myran!

Честита 7-ма месечинка на Дария -на мама Цвети,Теодор-на мама mishlence,Кристиян-на мама nonka26 ,Филип-на мама SRN !

ането
,много е сладка Али.Естествено иска да докопа се телефона, това е една от любимите играчки на Жори. Crazy

Илияна 24 ,много се радвам за вас!Пожелавам ви невероятна сватба!И аз имам такъв проблем и за сватбата си правих обувки по поръчка. Mr. Green

Весел ден! Hug

# 116
Здравейте и от нас HugЧестито на всички с поводи за празнуване  bouquetПролетна фея,ние сме с такова креватче "Аделина-лукс".Обиколника,които е от зад,кьдето няма решетка сьм го залепила сьс двоино залепящо тиксо.Малките от кьм главата и краката сьм ги вьрзала за задния(залепения)и от пред за решетката,а предния то ясно WinkМислех,че няма да издьржат на дьрпането,ама не са мрьднали за сега Peace

# 117
Честито на всички празнуващи!
Радостна съм и бързам да се похваля,днес открих ПЪРВОТО зъбче newsm44 много съм щастлива Popcornчерпим.
Връщам се да ви чета после ще се включа по темите.
Разгледах снимките,страхотни сладура са всички Hug Heart Eyes

# 118
  • около Варна
Привет, днес май ще си останем в къщи, вече нямам сили дори за разходки, вечно ми е отпаднало, писна ми да се чувствам като пенсионер Cry

Коцето и Али са много сладки в опитите си, Ева "пълзи" също като Коцето, но той е по-упорит, тя по някое време полягва и налапва пръста, така приключват опитите ни.

Вчера бяхме на консултация - качили сме 300 грама, ма тоя месец беше голям бойкот на манджата.

Имаме си наболо зъбче tooth остана да излезе цялотото.

# 119
Здравейте в този хубав слънчев ден и от нас!
Пролетната фея - май, май се прецакахме с това легло,а! Много си го харесвам, ама тези обиколници са ми кошмар. и аз ги бях залепила, но откакто Аси започна да виси на тях като Тарзан на някоя лиана, нищо не остана. Сега съм ги затиснала с таблата, върху която лежи дюшека, а горе съм забила по една игла, на която съм ги вързала и за сега се крепят (т.е. отзад на таблата откъм стената) Голямо обяснение дръпнах...
виви, и аз от няколко дни саъм акто парцал, дано минава по-бързо.

Честити зъбчета на Диана К и  виви ( на бебетата, де) Mr. Green

Честити месечинки на бебоците!

Общи условия

Активация на акаунт