Зима се задава, МАРТенчето издивява !

• 15 924
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Ама много хубави снимки Hug.На LeAn,Зори,Амарилис и Пролетната фея и на останалите които на първо четене съм забравила Embarassed .Разглеждам ги винаги с голямо удоволствие. Худави дечица имаме   Heart Eyes да са ни живи и здрави и да им се радваме мнооооого години.
Ето и от нас от този weekend -
http://sunnynes.multiply.com/photos/album/1/oct._2008

Имам въпросче.По колко АМ или вода слагате за следобедната каша? newsm78
Нашия режим е така:
7 - кърма(ставане от сън)
9 - 45 мин сън
11 - 190гр. Зеленчуково пюре. Днес му дадох за първи път пиле на ХИПП и не го яде въобще.
13 - 2ч сън
15- 100 АМ за Каша + 1/2 бурканче плодове
19 - кърма
21 приспиване .Уча го да заспива сам.Не винаги се получава. Whistling
23 - все по-рядко 5 мин кърмене.
Но ми се иска в 19ч са си хапне поне малко АМ.Преди го правише,но от месец НЕ  ooooh! и се буди после  Сега като види шише стиска усни и върти глава. Rolling EyesНе опитва въобще.Пробвах 4 вида АМ,2 бида чай, вода,кърма ,три вида биберони имам.Не и НЕ.Направо сум се видяла в чудо. ooooh! Все на кърма не може . Та затова питам, дали да му правя и каша вечер. Няма ли да му стане много 2*на ден 
Моля споделете вашето мнение  , че вече незнам кое е ОК и кое не.

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 15:07 от Sunny...

# 91
Съни, големи сте сладури.

Аз давам на Поли вечер млечна каша от типа "Лека нощ" на Ганчев. Давала съм 2 вида - млечна каша с ванилия и млечна каша с бисквити. Страшно вкусни са. В дните, когато си хапва вечер от тях, се буди само веднъж за ядене сред нощ - някъде към 3.30 - 4.30 ч. Иначе се буди и към 1 часа. Обаче тя е капризна и не винаги иска да яде каша или пюре. Държи да си получи кърмата и това си е.
Най-много се притеснявам от това, че заспива само с ц*цата в уста. По никакъв друг начин не ще. Как ще я отуча - идея си нямам.

# 92
  • Бургас
Здравейте и от нас!
Аз си мислех,че съм писала днес,но не-само съм чела.
Честити месечинки и бели зъбки на бебенцата ни!
Честит рожден ден,Пипилота!Бъди жива,здрава,весела и много щастлива майка и съпруга!Весело изкарване на празника!
И моята дунда заспива вечер само на гърда и аз се чудя как ще отвикваме.От 2 седмици или 3 взе да се буди нощем към 2-3 часа и аз се изнервям много,защото си търси биберона.Аз също й давам от кашите на Ганчев и тя много ги харесва,а и мама си опитва всеки път.
Ангелче,на много хубави места ходите.
Олимпия вие сте много красиво /буквално/ семейство.
Успех на тези,които ще въвеждат риба,моята мома не искаше.А ако съм изпържила и й дам да яде-си хапва.
Лек ден на всички!

# 93
  • София...........
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН PipiLota* !

# 94
  • Тук и там
Честито на месечинковците ни!
Честит рожден ден и на мама PipiLota*!
Всички да са много щастливи и обичани от близките си!
Днес не се отчетохме, но пък доста време бяхме навън и хич не ни се прибираше и на двете вкъщи.
Този ден така напомни на вече свършилото лято, че чак носталгия ме обзе както си ходех в парка с количката и чувах шумоленето на листата под краката ми  Confused Иначе се забавлявахме страхотно и двете, защото открихме люлеенето както е седнала самичка и аз я държа и я люлея - голямо зяпане с уста беше и цвърчене от кеф  Crazy
Дивна, честито ви първо зъбче - значи идва и нашият ред  Party
galiushka, за Алексиев от Горна Баня се пише из форума и можеш да прочетеш, като аз специално имам добри впечатления от него Wink

# 95
  • София
Бебинщайн,те са задължителни за диетата.Тук има навсякъде,все пак диетата е френска. Mr. GreenВ отчетните по държави ,не пишеш ли с някои българи - питай ги тях,все някой може да е на тази диета.
Като стана дума,да се похваля,че още 500гр. и ще съм - 15кг. Mr. Green

Съни,аз слагам 150мл. вода и 5 л. АМ за кашата.Много сте сладки! Heart Eyes

# 96
влизам набързо само да благодаря за честитките за нашата месечинка и да ви почерпя виртуално:

хайде, науката ме зове, ще се отчета след изпита Crazy

# 97
LeAn, много е забавен клипа.  Heart Eyes А таткото какво работи? Да не е народен артист, браво на него, как забавлява малката! Peace

# 98
Dобра вечер!

Да се отчетем след консултацията- достигнахме 6 кила и половина, сантиметрите са 67:) Като чета за 9 килограмови наборчета и направо се чудя как са ви ръцете. Аз от няколко дни съм много зле, не е силна болка, една такава тъпа, но ме болят и двете Rolling Eyes Много ми е странно, до сега не беше ми се случвало, аз уж съм яка. Явно имам нужда от малко почивка и отмяна, ама знам,ч е няма да се случи. Дано ми мине, така и така няма кой да ми носи бебето. Има ли други с такива болки?
 Ще почвам да давам мръвка, каза ми първо да въведа месото и тогава да почна попара. А за попарата ме посъветва да започна с овче сирене, защото към овчите продукти имало по-малко алергии, отколкото към кравите.

Вчера ми резнаха кабелната телевизия. Край на дългогодишната аванта Cry Сега трябва да се включа към някой. Ако някой може да ми препоръча към кой да се включа, споделете мнение. Някой има ли впечатление от тези дет ги рекламират ITV партнер?

# 99
Ето и нашите жалки опити да пълзим, много ми е смешен милият  Laughing

http://hrisikosjo.multiply.com/video/item/11

# 100
  • София
Ники,ние сме с тях тук в Белгия,ма не сме свръхдоволна.Като вали редовно имаме проблем.
Цвете,много е сладък Коко.

# 101
добър вечер!
честито на месечинковците ни! честито на рожденниците и именниците...
разгледах всички снимки и  клипчета..много са забавни и децата и  бащите Hug
може ли някой да ме светне как се слагат тия пусти картинки  че....нещо не мога да се оправя..
пожелавам ви спокойна нощ..аз лягам че кой знае колко ще спим и ние сме в редиците на боледуващите

# 102
Здравейте!
Много, ама много ви благодаря за поздравленията и пожеланията. Аз като по-нова в групата честно казано не очаквах. Трогната съм! Hug
Почерпете се за мое здраве виртуално, а пък се надявам някой ден да мога и реално да почерпя Laughing.

Иначе Кико е също в редиците на сополивите. Откъде се сдобихме с тази екстра незнам, ама е много гадно. По цяла нощ се буди, тъй като не може да диша през носа. Да му минават по-бързо, че направо полудявам. А като знам, че тепърва предстоят болестите и направо се втрисам. Много е гадно да ти е болно детето:(.

Дано всички дечица са здрави.

Лека вечер от мен.

Утре като помъдряла и поостаряла ще бъда по-многословна Wink

П.С. Честито и на мини рождениците днес. Да са живи и здрави и винаги усмихнати.

# 103
Пипи, честито и от мен:)

Сега се сетих,че някой питаше как направих кисела. Това си е моя интерпретация на прочетено оттук-оттам. Кипвам кърма на котлона и добавям размито царевично нишесте, бъркам докато се сгъсти хубаво. След това изсипвам вътре плодовото пюре. Днес го направих с 200мл кърма, 1,5 с.л. нишесте и 200 мл плодово пюре- получи се двойна доза, има и за утре. Стана като кремче, Бела го излапа с кеф, почерпихме и Джорджиа в парка, тя изяде около 2 лъжички, което си е постижение за нея:) Обаче днес педиатърката каза, че е по-добре да давам каша, повече полезни съставки имала от "разните му нишестета"цитирам.  Та ще правя от време на време, за разнообразие.

Тинче, прочете ли книжката? Днес мъжа ми е донесъл още две Shocked "Как да общуваме с детето" и "Как да приучим децата си на дисциплина". Само не знам кой ще ги чете... Малкото свободно време /в парка, докато детето спи/  го запълвам с шиене на гоблена, който съм почнала доста отдавна и искам да го свърша...

Хайде лека ви нощ. Тая нощ ще си лягам рано:)

# 104
  • София...........
KikiNiki, доколкото знам кърма се топли само на водна баня и в никакъв случай варене, но пак си провери Wink

Общи условия

Активация на акаунт