Зима се задава, МАРТенчето издивява !

• 15 914
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • Sf
терре, може би кожата й е по-чувствителна от болестта, случва се. Пробвайте под душа няколко дни. Оздравявайте бързо!  Heart Eyes
За лекарите, дето бързат с тежките лекарства, вече просто нямам думи...  Sad

# 151
Добро утро от нас!Тази сутрин май ние сме най-ранобудни,ама то и едно спане беше Tired
Честито на порастващите с още един месец,днес бебета  bouquet
Гледам,че вече има такива които се изправят и се предвижват по кошарата.Не очаквах,че толкова рано започват,ама и от кьде да знам,като той моя едвам сега започна да си вдига дупата hahahaИ в тоя ред на мисли,исках да ви кажа,че ми хрумна идея за заглавие.Споделям,ако ви хареса Wink"Мартенското ни човече,пьрви крачки прави вече"Честито на всички озьбили се.Само ние ли още нямаме зьби,ома ли други такива?
Хубав ден на всички Hug

# 152

Айде добро утро.
Пак да ви нахраня,че са нужни сили за децата ви.
Момичета,умирам от болки в кръста,а моя малчо иска да ходи все по-упорито и съответно аз трябва да се навеждам и да го държа.
Марги,ремонта си е за наша сметка.Преди 3год.сменихме цялото ВиК на апартамента,но защо ли тогава не се сетихме да сменим и тези тръби. newsm78
После като взехме да стягаме фаянси и т.н. пак не се сетихме,та сега.........но евала на майстора.Само 4бр. плочки фаянс бутна и изкара ваната.Та няма да са много пораженията,но факта че ходим да се къпем по хората..........
Кажете как и къде да си кача клипчета и да ви пусна да видите моя дивак как се мъчи да тича след децата и какви бели прави в къщи.
Какви бисквити им давате да дъвчат и не се ли страхувате че ще се задави.Аз откакто майка ми щеше да го одави,ме е страх да му давам странични работи освен Кроки.
Дала му да смуче палачинка и той си откъснал парченце и в гърлото,та му бърках чак навътре.Изкарах си ангелите,но осъзнах какво можеше да се случи, след като всичко беше ОК.
Да ви се похваля,снощи мъжо си идва и купил на малчо 4бр.различни по цвят джипове.Видяли му се евтинко и понеже сега започва да чупи та да има бройка.

# 153
Забравих да ви се похваля,че намерих  решение на проблема ми с дискотеки и танци.
Моят мъж е и DJ и снощи като си прослусваше музиката,увеличил слушалките и аз слушам и си танцувам.Той като ме  видя стана и ми сипа водка/две капки,защото не съм пила алкохол от 2год/,позагаси малко лампи и аз си представих че съм на заведение.Да но половин час танци и днес се чувствам ОК.
ЕЕЕЕЕ все пак си разкърших старите кокали.

# 154
Добро утро  Simple Smile

Колко е студено днес, но следобяд го дават да стане 21С.  Sunglasses

Cvete, браво на майка ти, как се оправя с две такива бели вкъщи Shocked Али толкова е свикнала с кучето, че не и прави впечатление. Е търси го с погед, като се приберем в къщи, или сутрин като станем и влезе в хола. Раздава му усмивки, но то хич не търси контакт и даже бяга от нея. Обаче други бебета, като идват тук и виждат кучето започва пищене от кеф и радостни викове до небесата. Много се кефят бебоците, а Али вече дотолкова е свикнала с кучето, че явно го приема като част от интериора.

desi.a, регистрирай с е и качи клипчета ето тук www.multiply.com
А за кръста - защо не си вземеш каишки за прохождане?

# 155
Анетоами то се иска акъл за тая работа,а моя незнам вече къде по-напред.
Но още днес ще се погрижа да си взема каиши,че...........
И за адреса за клипчета- Благодаря.

# 156
  • Тук и там
Нека започна с честитка към всички наши бебоци, празнуващи на този ден Heart Eyes
Да растат здравички, умнички и послушни дечица!

desi.a - ние си танцуваме и двете през деня по малко /защото ми натежава/, а иначе и аз самичка й правя денс-театър и Галя се кефи  Sunglasses

...Само ние ли още нямаме зьби,ома ли други такива?...
Ааааа спокойно адашке, и ние сме в отбора на беззъбите  Wink Но както майка ми ми разказва, на мен са ми изскочили след 7-я месец, така че наближават. Само за инфо сестра ми е била почти до 11-я без никакви и майка ми само плачела, че всички деца имали, а нейното не. Та тогава баща ми я успокоявал, като й казвал нещо от рода: "Не бой се, няма дете, което да е пораснало без зъби" Mr. Green

terre - дано не ви се случват такива неща повече  Peace

# 157
  • Бургас
Здравейте и от нас!
Честити месечинки на всички,които прзнуват днес!
Много ви благодаря за милите пожелания.Аз все се притеснявам за нещо покрай наближаващата дата и то не ми остава време да се зарадвам както трябва.
Иве,и Мария все още няма зъбче.Много ясно се виждат два зъба отдолу,но не са пробили още.Щом се виждат може би остава малко,знам ли.
Тере,дано бебето се оправи скоро и да се нормализират нещата.
Деси.а,само така с танците и разкършването на снагата.Па нека и мъжо се порадва малко на кръшни танци от съпругата си.Правете го по-често за разчупване на обстановката.
А що се отнася до това какви бисквити давам да дъвче-давам "Плазмон" и по-често-бисквити "Закуска".Те се топят в устата.
Някой беше питал дали даваме на бебоците от нашата храна да опитва-аз давам.Иначе започва да пищи,а и се получава едно голямо слюноотделяне,така че предпочитам да й дам да си опита и после вече залъгвам с коричка хляб.
Другия месец чакам вече някой да се похвали с проходило дете
Лек ден на всички мами и бебенца!

# 158
Добро утро и от нас.
Честити месечинки на сладурите!
Нати си хапна попарата и сега я приспивам в люлката,а тя ми раздава такива усмивки и ми прави муси-муси,много е сладка  Heart Eyes
За кислородната вода-да,и Кикиники каза за нея и именно това,че го чух от две компетентни по въпроса лица избрах този вариант  Peace
Ох Нати се наака,явно сънят ще почака  Tired

# 159
Ето ,аз казах че един акъл за къде по-напред.
Бързах да нахраня мамите,пък забравих децата.
Честити месечинки на всички бебета днес.
И ние нямаме зъбче,но док.каза другия месец да ги чакаме отгоре първо.
Аз танцувах снощи,след като беше заспал дребния.Направо се чувствах като на бар- осветление,питие/което отиде в мивката/,музика.
Направо ........като истинско.

# 160
  • София...........
Здравейте

Благодаря за честитките по случай 7-мата месечинка на Ясен Simple Smile
лека почерпка

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

за зъбките, споко. На нашия батко му проби първото зъбче на 8 месеца Wink

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 09:53 от divna_

# 161
Добро утро.
Честити месечинки на Ясен на tanitaia,принцесата на sizela и Ясен на divna !!!

Някоя купувала ли е от соковета на Сонда - тези на морковената основа. Аз вчера взех един защото продавачката ми каза че са за след четвъртия месец, но още се чудя дали да му дам. Имам спомен че на Хриси съм давала чак след годинката от тези сокове, пък и на самия сок никъде не пише след кой месец е  newsm78 даже не пише колко дни да се съхранява след отварянето.
Ането те кучетата май не обичат много, много деца. Пък и като е свикнало с нея, нашият Неро предполагам че понеже е още малчо, и него вижда всеки ден и за това обикаля Коки. До като Яна само го подуши и отива да си легне някъде.
divna_ ако е около мен тази торта, няма да е много лека почерпката ... така тежко ще ми стане.

# 162
Така да продължа...
Ането благодаря за инфото за зеленчуковата супа,утре ще я включа в менюто,защото днес съм решила да й дам тиква с пуйка на Хип,а за маслото аз в попарата й слагам малко чисто масло.Нали педи каза месо 3 пъти в седмицата,та реших да не се бъркам да й давам вторник,четвъртък и събота,та да може и тати да я види как си хапва мръвка  Wink
Имам въпросчета.
Тези бисквитки на Плазмон нямат ли захар или има и такива без захар,време ли им е на малките за захар или е рано?
Мамите,които кърмят,правите ли шейкове с плодово пюре и този шейк достатъчно гъст ли става да се дава с лъжица,че ние не знем какво е това шише.
Кисела по кое време на деня го давате и може ли да минем без него и е желателно да се дава?Вкусен ли е?
Благодаря ви предварително за отговорите   bouquet
А,за храната която ядем ние,не й давам,лятото й давах диня да си смуче малко и сладолед само да опита и оттогава не съм й давала друго.
Приятен ден!

# 163
Cvete, ами уж обичат деца кокерите, поне това влиза в характеристиката на породата, ама нагледно май не е точно така Laughing Ще видим още малко като порасне и почне да я тормози, тогава милото ми кученце, не знам къде ще се крие Mr. Green
cosmopolitan, имат захар бисквитките. А за кисела, според мен можеш да минеш и без него. Аз лично няма да правя, не виждам да е полезен с нещо. Ако има в кухнята по-нататък - ще давам, но няма да правя.

# 164
 Преди малко направих резервация за Хисаря за уикенда. Ще водим дребка на басейн:) Така ми се ходеше някъде, най-после мъжо да има свободен уикенд...доживях Mr. Green

Кисел давах за следобедно хранене. По принцип Бела яде на 4 часа, 3 часа след кисела ревеше гладна. Доки каза да й давам каша, повече полезни вещества имало, отколкото в кисела.
 Плодово пюре давам омесено с кърма и с малко каша вътре, да се сгъсти- мои си интерпретации. За бисквитките не знам.

Някой давал ли е авокадо- казаха ми, че имало много витамини вътре. аз направих едно на пюре снощи, ама не знам с плодовото или зеленчуковото пюре да го въведа- то няма никакъв вкус newsm78

Мойто бебе мре за котката. Като я види започва да се усмихва, да се смее, и все иска да я докопа, аз не й давам още, ама скоро ще дойде времето, когато няма да ме пита Mr. Green и каква война ще настане не ми се мисли...

Общи условия

Активация на акаунт