Зима се задава, МАРТенчето издивява !

• 15 912
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Ох,най-накрая заспа......
Стана в 6:00 и вика и кряска пийна млекце,дойде му още сила и така докато не събуди и кака си Crazyи така до сега......
Най-добрият вариант на режима ни е-спи до 7:30-закуска попара или каша
на обяд 12:00 манджа(детската кухня е затворена поне за месец и 95% яде това което сготвя за всички без запържване и подправки,слава Богу яде)
в 16:00 нишесте+бисквитки;кисел;каша.......
19:30 баня и сън.
През останалото време режим няма и на мен ми треперят партенките вече Crazy
Сега и косопад ме налегна Shockedужас,имам ужасни проблеми с разширени вени(принудена съм да си лягам в 21:00 ако Явор е заспал),свободно време 0% Sad
така я караме  в общи линии.
Клю клю като чух,че мойта любимка е в Моето бебе и аз и бягах да си го купя Hugно защо си мился ,че на 102стр.е Лилиян,Тинче кажи тя ли е?
Жори и Джорджия(а)и всички клипчета са супер Heart Eyes
Е това е май за сега newsm78после пак , ако има време Rolling Eyes
Честити месечинки на всички празнуващи!!!Дивна,почерпката е супер smile3521ще ми се и на живо да се почерпя с нея newsm47

# 166
  • София
Добро утро!

Честити месечинки на Ясен- на мама tanitaia ,Ясен на мама divna и принцесата на мама Sizela!

cosmopolitan
,аз също няма да правя кисел,само с нишесте да го тъпча.По -добре само плод да яде.А бисквитките имат захар,ма то и повече пюрета имат.

ането,ние пък имаме коте и Жори много му се радва,направо грейва като го види,но то пък се страхува от него и бяга.

KikiNiki ,весело изкарване! HugАз авокадо не съм давала,но ние си го слагаме в салатата,та може в зеленчуковото да го сложиш.

***Cvete*** ,споко и Жори така се нерви.Той даже започва още по корем като го сложа.В книгата ми пише,че пилзенето изобщо не е задължително за децата и не присъства в сравнителните таблици за развитие на децата.Даже доста от пълзящите деца,прохождали по-бавно от тези дето не пълзят,защото можели да стигнат целта си и пълзейки и т.н.

desi.a ,браво на вашият тати!Със здраве да си чупи малчо колите. Mr. Green

Тере,дано вече нямате проблеми! Praynig

Аз не давам нищо от нашата храна,но и той ни гледа като ядем.

Весел ден! Hug

# 167
  • София...........
Какви неразливащи чаши ползвате и доволни ли сте?

# 168
  • Sf
дивна, нашата е на Авент с мек накрайник и клапа. Лиза пропи от нея веднага и много я харесва.

# 169
  • София...........
дивна, нашата е на Авент с мек накрайник и клапа. Лиза пропи от нея веднага и много я харесва.

Тази, която се води магична ли е?

# 170
  • Sf
Знам ли, синичка е нашата.
Намерих линк, наистина май е магична.  Laughing

В магазина ми казаха, че малката е с мек накрайник, а голямата - с твърд. Може би такива са имали налични и има и големи с мек накрайник, аз взех малката.

# 171
  • София
divna_ ,ние сме с такава чаша :http://www.babybungalow.com/nu10oznospcu.html , ма Жори не е голям фен на водата.

# 172
  • BG
Да се запиша за днес,че по цял ден си оправях нещата за дипломата-Бях в Бургас.

Времето беше страхотно ,но изпуснахме днешната разходка.

Утре ще наваксваме.

Отивам да ви чета,че сте изписали бая. Hug

# 173
Здравейте момичета!
Много,много дълго време не съм писала,но с 2 деца вкъщи нямам време  ConfusedИ аз като Диана К ще кажа свободно време 0  Laughing

Разгледах всички снимки и клипчета големи са сладкишчета всички бебета. Heart Eyes
Иначе ние сме добре, с малко сополки в момента,но какво да се прави такъв е сезона в момента.Имаме си 4 зъбчета,5-я пробива в момента( и ние се будим по 2,3 пъти нощно време).Правим опити за пълзене (точно както Али  Simple Smile),но все още не се изправяме в леглото (ама по-добре и да не бърза,че като помня Симона как ме правеше на маймуна като дойдеше време за сън  Crazy, въпреки,че всичко е до време).

Angels, не се притеснявай, че Жори не обича по корем и дъщеря ми беше така,проходи на 11 месеца, а пропълзя на година и 2 месеца.
Още исках да пиша но малкото се събуди, трябва да приготвя и кашата

Ето малко снимки и от нас:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=228656&pid=8199792

# 174
  • София
kokolina,много зъбки имате - браво на вас!Дани е много сладък и колко много косичка има,страхотен е!

# 175
  • София
къде сте бе хора.
Аз обикновено не влизам по другите теми,но сега надникнах в темата на февруарки и гледам - ще си правят национална среща.Ми ние що пък да оставаме по-назад  Crossing Arms ,неможем ли и ние да си спретнем една през пролетта. Mr. Green

# 176
къде сте бе хора.
Аз обикновено не влизам по другите теми,но сега надникнах в темата на февруарки и гледам - ще си правят национална среща.Ми ние що пък да оставаме по-назад  Crossing Arms ,неможем ли и ние да си спретнем една през пролетта. Mr. Green

smile3521

Диди и Деситка, липсвате ни!

В подължение на десетина дни една приятелка ми идваше на гости с едногодишното си детенце, всеки ден за по 5-6 часа. Дея свикна да се гонят из стаята - тя с проходилката, другото дете на собствен ход, да се закачат да си дърпат играчките и т.н. Откакто спряха да идват, Дея пощурява и реве във всяка минута, в която остане без внимание. Непрекъснато иска да й говоря, пея, да я закачам, да я нося, направо изнемогвам. Ако не съм до нея пищи и реве истерично, чак съседите идват да питат какво става.

# 177

Добро утро мами и бебета.
Айде мамите на закуска!!!!
Бебетата с празник днес - да им е честита месечинката.
Това за национална среща е страхотна идея.Аз съм ЗА!
Само дето ние Пловдивчанки не можем да се съберем да се видим,пък за другаде - незнам.
Взех да им се моля вече на тез момичета ,да си спретнем срещичка.
angels_zg, и ние сме с такава чаша.Идва му малко тежичка когато е пълна и неможе да си я повдига,но като е наполовина пълна - успява.
Пловдив-понеже  днес ще е топло - предлагам да си спретнем срещичка днес.11ч.пред пощата ,под часовника и после в градската градина.Ако има други предложения.......
Събота и неделя ще падат температурите.Така че който иска да заповяда.Може и не само от Пловдив.

# 178
  • Тук и там
Да почерпим и ние скромно за днешният ни рожден ден:

Днес ще направим дълги разходки, за да оползотворим максимално оставащите слънчеви дни !  Wink

# 179
Честити месечинки на сладурите!
Вчера времето беше прекрасно,а Нати направо ме изкриви  Close За целия ден беше спала само 30 мин. преди обяд и после чак в 19.30 след баня и с рев.Не знам какво й стана,до преди седмица проспиваше деня,през почти цялото време навън спеше,а сега  Wink Нямам нищо против да не спи и после да ляга рано,но тя е страшно крива и постоянно мрънка,защото й се спи.А като си спомня,че беше започнала да заспива в количката без проблем,беше ми толкова лесно,а сега пак търся люлки,но и това не помогна вчера,дано е нещо временно,че не знам  Confused
Благодаря ви много за отговорите на въпросите ми   bouquet
Нати тукощо заспа и по това колко ще спи ще си проличи какъв ще е денят ни.
За национална среща съм навита и много ще се радвам,ако се осъществи  Party
Приятен и слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт