Зима се задава, МАРТенчето издивява !

• 15 908
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!Честити месечинки на порастващите мьници  bouquet
И Денис е крив последните дни,дори като го дьржа мрьнка.Все си мисля,че е от зьбите,все дьвче,лигави се,криви се,ама зьби няма.От два месеца си мисля,че ще избиват,а педи каза,че дори венеца още не е побелял Tired
ането,и ние имаме кокерка,някакьв ужас настава вече.Малкия с паяка я гони,а тя вместо да бяга,отива да го ближе Mr. GreenДобре,че живеем в кьща,та през деня я пускаме в двора,то иньче не се издьржа.
Някой от Варна дали е купувал от тези гумените пьзели,и от кьде.Много ще сьм благодарна на отговор,защото никьде не мога да намеря.Видях единствено вьв Вега,но не ми хареса.
И ние отиваме да се радваме на последните сльнчеви дни.Приятен ден и разходка на всички Hug

# 181
Добро утро и честити месечинки на всички порастващи бебочета. Да са ни живи и здрави !Да ви кажа харесах си една мултифункционална кола от ларедута и сега ме е яд че немога пък поне малко да я намаля  Crossing Arms

Моят маймунчо още спи  Thinking това се случва за първи път, не че не е ставал три пъти през ноща де.

Понеже не съм качвала снимки от отдавна, сега може да ви дойдат малко в повече, но който обича да гледа снимки да заповяда

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=231345&pid=8314190

П.П. Събуди се. Чао

# 182
Много хубав и усмихнат ден от нас Hug
Ние потегляме Sunglasses...

# 183
Здравейте и от нас

Cvete, доколкото помня (преди много много години работех със Сонда) соковете на Сонда не са подходящи за деца (или поне тогава не предлагаха такива артикули). А и никъде в бебешките магазини досега не съм виждала сокове на Сонда.  Thinking

Зори, идеята е страхотна. А може да я съчетаем и с форумски рожден ден  newsm38 . Примерно през април след като са свършили всички рожденни дни, за да не се засече по дата с рожденния ден на някой бебок

За спането - ние уж си имаме режим. Спи сутрин от 9 (40 минути), на обяд - от 13 (час и половина, но често се буди на 40-тата минута и трябва да го люшна за да заспи пак) и от 17 (40 минути), а вечер заспива в 21. Часовете на заспиване са +/- половин час. Но откакто имаме режим и аз съм по-спокойна, а и той. Само незнам като започне да се изправя в кошарата как ще става това заспиване.

Зъбки още нямаме, но май вече се опитват да излизат. Имахме и няколко безсънни нощи  Sad

За храната- аз не предлагам от нашата. Само вчера му дадох картофено пюре, че и ние ядохме такова, но с АМ. Неще да яде картоф това дете и това си е ooooh!. Незнам на кого прилича. И на попарата много се мръщи

Но вече иска да ходи, а с проходилката започна да прави бели. Дърпа пердетата и отваря чекмеджета, а това е само началото. В тази връзка, какви капачки за контакти ползвате?

Кикиники, весело изкарване.

# 184
  • София
добро утро!

Честити месечинки на Мария- на мама  Iliana22 , Никола-на мама Radost_ina ,Галя -на мама Iva-1977,Габриела-на мама Надежда ,Ани-на  мама Дима 78 ,Емилия-на - мама ralid!

***Cvete***
,точно същото едно към едно си харесах и аз вчера в един магазин тук.Колко парички е там?Тук беше 78 евро ,но магазинът е от скъпичките и ще видя в някой друг.Обаче мисля да изчакам декември-януари ,че тук по намаленията много свалят цените.
Коки е много сладък,ама и каката е страшен бонбон! Hug Heart EyesТо от хубава майка,няма как и децата да не са прекрасни!

И при нас днес е слънчево и ще правим разходки цял ден!
Весел ден!

# 185
Зори благодаря за хубавите думи  Heart Eyes
В сайта има две това червеното е 99,99 Euro http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8039453& … ue&ksource=-1
а другото е 79,99 Еuro http://www.laredoute.fr/vente-porteur-bubble-go-balade-ii-berche … tegoryid=45546720 разликата май е че второто няма отгоре качулката.

# 186
  • София
Здравейте и от нас  Hug Отдавна не съм се включвала и сега постът сигурно пак ще стане 1 километър  ooooh!
Честито на всички, които имат и са имали поводи за празнуване и почерпка. С най-добри пожелания   bouquet
Мислех, че съм се изфукала, че Маги я има в октомрвийския брой на "Моето бебе и аз". На мама коконата  Flutter
НЕ съм писала отдавна, защото и при нас като при адашката имаше одисея с банята, само дето при нас стана за 5 дни, които ми се видяха като 15...Да не ви обяснявам какво значи 3 дни да си без тоалетна от сутрин до вечер и 3 дни да не можеш да се изкъпеш и да се миеш от глава до пети с мокри кърпички... Не искам да си спомням просто...
Засягали сте много теми, но няма да успея да се включа по всички...Споделям на бързо: и Маги още няма зъбче, но е голямо мъчение-точи лиги, та чак си мокри блузката, има белтъкообразни сополи, хапе и е неспокойна, особено когато суче от мен-явно като е по-меко не може да се чеше и се дразни здраво. Не може да лази все още. Придвижва се само назад, а когато застане на ръчички и коленца се клати супер смешно. Не иска да стои на крачета, задържа се само за няколко секунди и си ги свива. Предпочита да седи и да си играе. Вече е легнала само докато спи. Явно с движенията не е никак напред...Но пък за сметка на това вече бърбори...Не спира да нарежда ма-ма-ма, ба-ба-ба, та-та-та, да-да-да.., пляска с ръчички, маха...много е сладка. Според мен все още са неосъзнати тези движения и срички, но може пък и да влага смисъл в тях, знам ли?!?
Иначе на мен ми се е свило сърчицето, защото утре рано сутрин заминаваме на сватба чак в Свиленград. Моите родители идват днес и ще я гледат до неделя вечерта докато се приберем...НЕ знам как ще издържим и аз и Шуши Confused До сега съм я оставяла за няколко часа през деня веднъж и една вечер веднъж. Но сега са 2 дни...Просто ще умра... Много ми е мъчно. Но пък искам да отида на сватбата...трябва да започна да се откъсвам от нея, да свиква без мен, да се чувства добре и с други хора... Ще разправям как е минало другата седмица.
Хайде да спирам, за да не ставам досадна. Ето малко снимки и от нас. Паролата е 18/02/2008.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=286927&pid=7944058

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 14:03 от desitka*

# 187
  • BG
Цвете и аз харесах тази кола,мисля че и за момиченца става,но е скъпоичка ту я гледах 360 лв.Ако някой може да ми я намери по-евтинка ще съм благодарна.

# 188
  • Sofia
Привет и от нас!
Първо искам да се извиня на Марги.  EmbarassedВчера се видяхме, а аз толкова бързах, а и с тази маска / за да не заразя Алек/...направо ужас. Даже не посмях да погледна в количката на Дея да не вземе нещо от вируса да скокне на нея.
Марги, извинявам се.  Hug  bouquet
За зъбите - и ние нямаме зъбче, няма и поводи да мисля, че скоро ще има. Плюнчи си се от месеци, мокри си дрехите и сега защото е хладно, си ходи постоянно с лигавник.
Рибата Хек много му хареса. Само че после цял ден ми смрадкаше на риба.  Sick

# 189
Деси,изпращаме на Маги 100  love001

# 190
Цвете и аз харесах тази кола,мисля че и за момиченца става,но е скъпоичка ту я гледах 360 лв.Ако някой може да ми я намери по-евтинка ще съм благодарна.

vivi_an както бях писала по-горе в Laredoute е 99,99 Euro червената и 79.99 зелената. Доста по евтино от 360лв. Доставката е 6 Euro.

# 191
  • София
Уффф, с тоя Ларедууут. Такава зарибявка е  Crazy Все има нещо дет' да си харесаш. Аз специално заради него си извадих кредитна карта и откакто съм я взела на 4 този месец, до сега имам 5 поръчки...  Rolling Eyes Мъжът ми снощи като ме видя, че пак го гледам ми вика "моля те, не поръчвай пак..."

Дианка, мерси за целувките за моето сърчице...Ние пък даваме гушка от Шушка  Hug

# 192
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8000301    опит да пусна снимки на Явор
еее стана,после ще сложа още снимки

# 193
Здравейте и от нас  Laughing
Най-после успях да вляза във форума   comp03.Два дена беше невъзможно.
Досега съм разглеждала снимките,които сте качили.Чудесни дечица, да са живи и здрави Hug
Ох,като ви слушам,че по цял ден сте с бебетата на разходка ми се приплаква newsm45.Ние не сме излизали от понеделник.Ужасен студ е,а как валиииииииииииии ooooh!
Да се похваля,че моята примадона вече не се буди през ноща newsm44.От три вечери яде в 21.30ч. и се събужда към 8ч. Голям кеф.
Зъбче и ние си нямаме Weary.Баткото се озъби на 5м.,а госпожицата нъц.
angels_zg,благодаря.Ще поразпитам тук.
Бях питала какво сирене давате на бебоците?(Ако някой ми е отговорил,а не съм видяла моля да ме извини).Тук знам от кое да и давам като започне,но в БГ има хиляда вида,как да разбера кое е добро newsm78

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 17:02 от Бебинщайн

# 194
Здравейте и от нас  Hug
Благодаря ви за комплиментите към моето семейство  Hug
Аз съм с три болни деца  Sad Каката донесе вирус от училище...
Идеята за среща е много хубава, давайте - защото напролет се местим в Гърция!
Искам да попитам има ли още бебчета, които спят с мама? При нас привързаността е болезнена: само да я вземе някой и тя почва :Мама? Мама? Мамаааааааааааааааааа  Laughing
Нощно време ако се измъкна до тоалетната, след секунди (а уж спи дълбоко) се чува "Мамаааааааааааа"...Връщам се в леглото, тя ме сграбчва с миниатюрната си ръчичка, стисва ме и заспива моментално..Казва мама напълно съзнателно от 5ия месец, но пък само това и "баба". Когато я питам къде е Коко, Джули или тати - винаги се обръща в правилната посока!
Преди да се върнем от морето, разбрахме много любопитен факт за децата ни  Laughing Костаки и Джорджи носят не само имената и фамилиите на свекитата, но и са в същите месеци и зодии като тях!!!  Laughing Надявам се да станат такива добри и работливи  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт