Зима се задава, МАРТенчето издивява !

• 15 902
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Къдричка, честита магистратура!
Виза, взе ли си билети за концерта на Депеш? То има доста време до тогава, но можем да отидем заедно. Ние сме в сектор В, живот и здраве Grinning

# 226
Опа!И ние да се включим по темите.
Жълтък - давам от средата на 5-ия месец.
Сирене - е те т'ва дето го рекламират(забравих му името "3л мляко 1 кг сирене ..бла бла..) Най - ми харесва на вкус , като са далече селата Rolling Eyes
Леле много ме мързи да ставам за тая попара. Вие в колко часа я давате? newsm78 Колко е лесно сега с цицата , ама тия дни ще трябва да започваме и нея ooooh!

Да ви се похваля - снощи сготвих на малкия някаква картофена яхния - голямо ядене падна. Успяхме най - после да махнем и това кърмене. Остават само още 3. Нямам търпение  Laughing

Хубава вечер Hug

# 227
  • Sofia
Някой ползва ли проходилката на АВС Дизайн?

# 228
Ние сме с АВС,ама незнам каква е,като модел Embarassed

# 229
   Здравейте и от нас.

Не съм писала, но нямах и настроение. Лили вчера започна да пълзи, а днес вече достига всяка набелязана цел, а ако е нещо, което много я е впечатлило, направо все едно притичва. Снощи за да покаже, че е усвоила вече пълзенето напред (защото досега го правеше само назад), падна от леглото. Всичко стана за секунди, без дори да съм се отделяла от нея. Просто се обърнах да завия и оставя памперса на скрина. Когато се обърнах към нея, я видях в процес на падане. Изживях истински ужас, защото така беше завъртяла главата си при падането, че си помислих, че си е счупила врата. Направо изпаднах в истерия и не можах да се успокоя дълго време. Лили плака доста по-малко от мен. Какви ли не неща ми се въртяха в главата. Ако не бях видяла падането със сигурност щях да съм по-спокойна, но сега тази картина е запечатана в мозъка ми и е като червена лампичка. Трябва да сме много предпазливи. Бог да пази децата ни, защото аз вече осъзнах, че дори да съм до нея, не винаги мога да я опазя.

Разгледах всички пуснати снимки с голям интерес. Прекрасни пораснали бебчета. Сега се получават най-интересните снимки ми се струва.

За жълтъка - давала съм само 1/4 два пъти и това е. Ще дам пак, когато се сетя.

За сиренето - краве сирене (не знам марката), кисна го във вода заради солта.
   Аз пак да попитам - киснете ли зеленчуците купени от магазин или пазар в студена вода, заради нитратите?

За кус-куса - Правя вече два пъти на Лили от този на Плазмон и въобще не го харесва, затова слагам по-малко в пюретата и супите, които й правя.

Не на последно място:

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА С МЕСЕЧИНКИ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС.

ЧЕСТИТО НА ДИПЛОМИРАНОТО КЪДРИЧЕ.

П.П. Моля, мамите, които са правили домашни плодови пюрета да споделят как става.

# 230
  • София
Здарвейте момичета,аз съм мартенска мама,имам дъщеричка Рада, родена на 25.03.08 / 2800 кг / 48 см.
Тинче,плодово пюре правя като обелвам плодовете/круши +ябълки;тиква+ябълка;сливи+круша/ и ги запичам с малко вода,след това пасираш и става супер вкусно.Пробвах и да ги варя на пара,но печени стават по–вкусни.

# 231
Здравейте!

Честито дипломиране на Къдричка. И успех в кариерата.
Ох така ми се прииска отново да съм студентка. Нещо се чувствам леко затъпяла напоследък. Дали на стари години да не се запиша да уча отново Thinking

Честито и на всички останали с повод за празнуване.

На нашия фронт нищо ново. По цял ден Калоян се катери. Аз го пазя и така. Но поне се научи да пада горе долу като хората - присяда леко. Та сега ми е малко по-лесно. Хремата му продължава. Липсата на апетит също. Просто се чудя откъде взема тази енергия като ако не го натискам да яде сигурно няма и цял ден да се сети за ядене.

Жълтък и сирене още не съм давала. Планувала съм ги скоро - скоро.

Тайничко се надявам този път да мога да се пласирам за концерта на Депеш. Предният не успях Cry

Лека вечер и спокойна нощ.

П.П Всички снимки са страхотни. Ето ни и нас с цялата ни програма. Калоян се извинява за пижамения си вид, но майка му не пожела да го преоблече в по-фешън дрехи за фотосесията http://pollyivanova.multiply.com/videoLaughing

# 232
galia_ilieva, добре дошла Hug Поздравявам те, страхотно име си избрала за дъщеричката си, много ми е любимо.

*PipiLota*, браво на Калоян, голямо момче, колко бързо се развива, много е сладък Simple Smile Май ще си имаме скоро проходило мартенче Laughing

# 233
Добре дошла на galia_ilieva!дано да ти бъде приятно при нас  bouquet
честито дипломиране на Къдричка!  bouquet
честити месечинки на нашите порастващи бебоци...  smile3525
жълтък-даваме от 5 месец вече сме на 1/2 но само ако яйцата са домашни иначе прескачам,попарата-я давам не пасирана с изкиснато сирене не му знам марката ама Оги яде та пушек се дига...и кус -кус не отказва марката е Стелла има го в била ...
Чили аз давам попарата към 8:30-9:00
Деси моята майка вече дава на Оги кремове и той няма против ама и докторката не възразява Whistling Whistling...Тинче-няма как да премахнем твоя уплах ..обаче просто свиквай с тази гледка моя по голям син най редовно падаше от кошарата..през решетката с главата на долу..3 пъти го хванахме във въздуха..а няколко други намерихме вече на земята... #Crazy #Crazy
извинете дългия пост улях се Winkнашите снимки можете да разгледате в албума който е в поста ми

# 234
  • Sofia
Ние сме с АВС,ама незнам каква е,като модел Embarassed

утре ще купувам тази от 139 лв, която е с металната конструкция отстрани
 http://www.bebemarket.eu/bm/?p=katalog&razdel=artikuli&id=14&marka=1

Доволни ли сте от проходилката?
Благодаря ти за бързия отговор. Hug

# 235
  • София
Марги* ,аз съм го водила Жори при д=р Масларска и съм много доволна,отдели ни много време и много неща ни обясни.Честа много положителни мнения и за съпругът и,който е педиатър,но работи другаде - не знам точно къде обаче,ще потърся.

бебщайн,много е модна твоята дама с тези очила. Mr. Green

desi.a ,страхотни момчета имаш,сигурно си много горда майка. Hug

Тинче,браво на Лили,но дано нямате повече падания! Praynig

*PipiLota* ,много е сладък Кико и как стабилно се изправя,браво на него! Hug

galia_ilieva,добре дошла! Hug

radi^ ,Оги е чуден и с какви е хубави мигли само.

Аз още не давам жълтък,но като започна ще е купешки.Просто нямам как в Белгия да взимам домашни.

Я да питам мамите с колички Джейн - имате ли зимен чувал и какъв.Те на Джейн май са едни много дебели,дето цялото дете влиза в него.Мен ми се ще по=скоро да е нещо ,което да го пази от вятъра,а не да го слагам в чувала.

Ние днес бяхме в Антверпен и много ни хареса,но беше доста студенко и не ходихме до зоопарка,който бил страхотен.Ето малко снимки :http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=8396519.Там има страхотни сгради с много фигурки по тях=като дантела са направо,особено катедралите,но за съжаление на снимки това не си личи.

# 236
Марги, д-р Масларски работи във ВИТА. Имам няколко познати, които ходят там и са много доволни от него, а и във форума предполагам могат да се прочетат отзиви. Аз бих отишла там Peace
И в Токуда сме ходили, доволна съм от отношение и т.н., но не мога да препоръчам никой конкретно.

Зориии, сега ще разглеждам снимки  smile3508

# 237
Привет, Момичета! Приемате ли още едно ново попълнение към Вашите редици?! Никол се казва принцеската ми и на 15.10. навърши 7месеца. Ние сме малко назад от Вас като чета какво им давате на дечицата, защото още и не мисля за захранване, кърмим се.

Дидко, къде се загуби, бърборанке? Прости ли грешката на любимият, или ремонта на родителският апартамент Те зове?
Цветенце- красиво и талантливо/ извинявам се че се повтарям/, благодаря за добавката ни в неделя!
Зори, поздравления за амбицията и волята да се върнеш обратно във предишната Си форма, малко Момичета могат да се похвалят с реализирането на една лелеяна мечта и след това връщане към идеалните мерки! Как е майчето Ти, сигурно много й липсвате с Жорачето?
Тролска принцеске, привет и на Теб, изглеждаш страхотно, косата Ти блести! А баткото е много пораснал. Стиснати палци за престоящата "козметична" операция.
Деситко, честита Ти манекенка. Много е чаровна Маги!
Бумеранговата Мама, липсваш ми! Как сте с Катеринка? Никога няма да забравя палачинките с кърма за които писа, а 1/2 Ти има страхотно чуство за хумор.
Чили, и Ти имаш доста добро чуство за хумор, ама не му даваш често проявления във форума. Не се коси с таз попара, аз никога не съм давала на голямата Си дъщеря такова нещо.
Марги с невероятните очи и с още по невероятно чаровната Дея/ страхотно име/ успех с избора на доктора.
Олимпийски Амарилиус, поздравления за взетото вече решение за изместване в Гърция. А сестричката Ти остава абсолютно сама така. Бързо оздравяване на каката и двамата малчугани.
Ането, страхотни снимки, младостта Ти отива, възползвай се!
Къдричковата Ники, поздравления за дипломирането.
Кики Ники, приятни почивни мигове. Бела е невероятна на аватара, на Теб бялото Ти отива, помниш ли, казах Ти го докато беше бременна?
Пипилотке за какви години говориш?! Ако наистина искаш следвай мечтата Си, възрастта е без значение.
Ради, страхотни мерки има малчугана Ти!
Космополитън, имаш страхотно излъчване.
Тинчето, горе главата. Слънчевото Ти детенце по бързо е преживяло шока от Теб, и дано Господ да пази дечицата ни. Много е сладка най- голямата Ни "мартенка", невероятни фото попадения има, а Ти си много лъчезарно усмихната, нищо чудно че такова усмихнато детенце имаш.
Иве, успех с избора на количка. Никол не признава никакви подобни превозни средства. Единствено в рап- плътно прилепена до мен- така водим каката на градина, така я вземаме, така се разхождаме...
Пролетна Фейко, а Ти къде изчезна? Много ми харесаха думите Ти за Мечо Пух, малко хора имат такова отн- е към многото деца.
Мс Ловет, и Ти от известно време ми се изгуби от полезрението? Как сте с каката, или може би сте някъде на почивка?
Дани777, няма значение от кога не си писала, важното е че сега се отчета. Страхотни мерки за малчугана, и ние вече надхвърлихме 9- те кг.
Спирит, по- спокоен и тих нов ден Ви желая.
...Ето ви моите две зверчета...
Деско, страхотни "зверчета" Си имаш. Да са Ти живи и здрави.
Галюшко, успех с утрешната покупка.
Илиянче, приятни сватбени приготовления Ти желая. Предстой Ти един от най- специалните дни в живота Ти- подготви го, изживей го, наслади му се до дъно, казвам Ти го на фона на 13год. опит. Целувки за Мимката.
Славундерче, как е по Испанско, доведаха ли Ти Теодора вече?
Били, Експетка, РониБони, Шушонка, къде изчезнахте?
Симплиевън, как сте с малчугана, Съседке?

Приятна вечер, далечни Момичета и хубав неделен ден с детски усмивки и приятни преживявания Ви желая!

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 01:06 от Kalida

# 238
дълъг обзор направила Калида  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 239
galiushka,наща е сьщата(пьрвата от 139 лв,синия вариант).Много сьм доволна,стабилна е и удобна,Само дето отпред има толкова джужавки и мелодиики,че Денис забравя да вьрви и започва да ги лапа и лиже Mr. GreenПриятно пазаруване Hug

Общи условия

Активация на акаунт