Калида,голямата се казва Лорин,а паролата ми е 821007.
Сега ще се помъчим малко да апоспим и после излизаме на разходка.
Честито на тези,които имат повод за празнуване днес!
Айде весел и усмихнат ден на всички!

Включвай се по-често със съвети, защото имаш опит с твоите слънца  

а втората  нощ от пияни гости и купон в къщата срещу хотела .  

и ми иде да се гръмна. Вчера хапна 4-5 лъжички и ревна. Не я мъчих повече.  Освен един ден да давам попара, един ден зеленчуково... То мойто дете не е много по яденето, а аз се опитвам да мина от 4-кратно на 5-кратно ядене, тя обаче бойкотира. Ама кашите ги яде...
.
 След ритуала,Нати цокна в колата и заспа и я закарахме на майка ми и баща ми да я гледат и като я сложих в люлката й се събуди на 3-та минута,но е слушала,играли си,яли каша,защото отказала да яде пюрето на Гербер-пуйка и домати  
 Отидохме в ресторанта в 18.30,в 19.30 бях при Нати,за да я нахраня и да си спи нощния сън,върнахме се в ресторатна и бързах да хапна и да отивам на дансинга,че купона беше започнал,но още преди да се нахраня майка ми се обади,че малката се събудила и като видяла,че ме няма се съдрала от рев и не могат да я успокоят двамата с баща ми  
 Оставих мъжо да се весели и с голямо нежелание си тръгнах от купона,а така ми се танцуваше и веселеше  
 Като влязах в къщата я чух от стълбището как се дере и като ме видя млъкна все  едно не е плакала и направо ме сграбчи като удавник като я взех.Телефона ми който бях оставила в коридора звънна и аз излязах от стаята да го взема и Натали писна веднага и с майка ми идваха след мен да е спокойна,че няма да я оставя  
 Тя е постоянно с майка ми и баща и много е свикнала с тях,но и аз съм била там,не съм я оставяла от много време и тя не помни.С мъжо си казахме и ние като Деситка,че било хубаво да излезем без детето,едно свободно ми беше и неангажирано,ама за малко...