Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от проблемите, които майките обсъждат във форумите?
Какви са някои от стресовите фактори, които майките обсъждат във форума?
Какви са някои от съветите, които майките дават една на друга?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от проблемите, които майките обсъждат във форумите?
-
Какви са някои от стресовите фактори, които майките обсъждат във форума?
-
Какви са някои от съветите, които майките дават една на друга?
-
Какви са някои от проблемите, които майките имат с детските ясли?
-
Как са облечени сестрите в детската градина?

горкичкия почти заспа в колата и като го свалихме не знаеше къде се намира като дойде сестрата да го вземе се беше сгушил в мене ама тя го издърпа,гушна го и тръгна да го води нагоре а той милия рееев
не знам ако годърпат така всяка сутрин той определено ще се стресира и няма да иска да ходи

Цялата седмица ще си стои у дома, дадоха болничен на мъжа ми - пет дена и ще си го гледа.
. А може тя да е по-чувствителна и в нашата да не се чувства добре... Говорила съм и с педагожката, ако имаш притеснения, говори с нея- много лъчезарна жена, наистина се старае, обясни ми надълго и нашироко каква им е програмата, показа ми играчките и помощните материали за образователните игри, има няблюдения в/у развитието на децата- впечатли ме колко неща знае за моето- навици, предпочитания, характер. Знам ли- не мога да си позная яслата.