Отговори
# 225
Фиил, обещавам да попитам утре за потвърждение по твоя проблем! Peace
Ей, стана ми много интересно за кърменето! Софко ми се струва, че дава интересни съвети, както и другите мамчета. Мисля, че за това се притеснявам повече от колкото за самото раждане!
alliss3, честита количка! Да кажеш после как е, че и на мен ми беше харесала по едно време и м и е интересно какво съм изпуснала, а и никога не се знае, нали за това си взех не много скъпа количка! Peace

# 226
Никози точно се чудех къде се губиш.  Hug
Как си?
Неди ,тук съм  мила  ,стягам се вече  Shocked

Тамън щях да те питам-  ти твоята  Никол  на кого я кръсти? На мен ли ? ... или  може би  на  Ники ?Не знам ,но името е страхотно , е -е както и  бебата  де  Heart Eyes

# 227
  • Бургас
Мерси мерси Hug Flutter Hug

# 228
  • София
И аз съм си тук. Ама си мисля, че има доста бременни мами още.

Еленце, другите са ти казали вече - физиологичния разтвор е за нослето на бебетата.Точно както Софко го е обяснила.

Адинка, щом гърдите ти са така напращели давай на бебето да суче и гледай да избягваш АМ. За хлътналите зърна-пробвай със силиконовите на Авент.

И аз си мисля, че Шивани е родила, ама защо няма вести още? newsm78

Аз пък ям като разпрана- на кръгъл час похапвам по нещо сериозно. Blush

Хайде лека нощ.

# 229
За друго, ако искате не ми обръщайте внимание, но за правилното захапване пак ще кажа... ако оставяте бебето да дъвче и се лигави със зърното- всички ще страдат... та задължително вадене и поставяне правилно е номера на китайката.

Днес тук успях 3 пъти да вляза само- нещо ми се спича сайта точно на нашия подфорум незнам защо...  newsm78

# 230
Аз пак си чакам детето да се събуди Simple Smile Сега съм решила да и дам част от кърмата, която събрах днес (решила съм да й дам 100 мл., че нали мина 10-тия ден..) След това ще се изцедя, за да видя колко количество кърма имам горе долу в гърдата и колко яде малката...
Аз иначе доизцеждам различно... между 30-60 мл. след хранене от гърдата от която е сукала  Wink Общо взето ги редувам и засега не предлагам и двете... тя и малката е малко мудна и заспива... ама си спи между 3 и 5 часа между храненията...
Да видим сега малаката с колко храна разполага  Whistling
Лека и мека ние замъркахме  Hug

# 231
  Момичета днес и аз съм щъркел

# 232
  Днес в 18,25 Ани(Шивани) е родила малкия си принц Олег с размери 49см и тегло 3050гр.Раждането е било нормално и както Ани каза ако се е забавила 5 минути малкия бонбон е щял да се роди в колата.Тя звучеше супер спокойно,каза че малкия е излязал с два напъна,но подробностите оставям на нея да ги разкаже.Било е лесно и бързо,каза че всичко е въпрос на дишане,поздравява ви всички и пожелава успех на мамчетата които още не са родили!
  Ани,миличка много здраве ви желая и само хубави моменти занапред с малкото сладурче Hug!

# 233
  Толкова е хубаво да си щъркел,ехххххххх!Много се зарадвах!
 Аз ви пожелавам лека нощ,че нещо и мойта бухтичка я тормози коремчето и не съм се наспала качествено,а сигурно и тази нощ ще сме така.

# 234
честито ШИВАНИ! Да сте живи и здрави с малкия ОЛЕГ!

Тъкмо мислех, че днес ще стискате кълки, ама малчовците не питат)))))

Еленцето, и Фризолака, аз който давам е с пребиотици, ето тук прочети инфо.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=116208.0

Еличка, от де толкоз кърма бе мацка? Лелеййй и то след кърмене, аз едва одеве изцедих 20 мл и от двете гърди...

Иначе малкия ни обстрелва и с ако и с пишано, баща му го отнесе с акито целия омазан отпред, а мен ме нацели с пишлето в устата ахахах  hahaha добре че е бистра водичка)))))))))))))))))

# 235
Ех, че хубаво.....Браво на нашето момиче Ани-Шивани, да й е честит малкия Олег!!! Никога не ми е минавало през ум, че другояче може да роди освен бързо и леко, толкова спокоен и позитивен човек е. Пожелавам си същото, поне донякъде  Peace
Аз успешно замествам Севчето като сомнамбул, на моменти не издържам физически и по-лошото психически на умората от безсънието, как ще се напъваме не ми е ясно  hahaha. Хем нищо не ме сърби, нищо не ме боли (бебка се кротва след около час буйстване и не ме сръгва тук-там), и пак се кокоря. Пълнолунието ли ми е виновно, аз ли съм си виновна..... Mr. Green. После ще заспя, ще откарам до никое време като дрогирана и пак ще стана с д-то напред  Crazy. Няма оправия  Whistling. Почвам и аз да призовавам човечето вътре да изскача, щото не знам докога ще издържа така  Naughty
Шарийз не се появи вчера, да не ни изненада приятно  Wink???
Днес е Петковден, честито на моя татко, таткото на Надежда и всички останали именници. Да са ни живи и здрави още дълги години   bouquet. Довечера съм на парти, ако няма нещо различно

# 236
  • София
Честито на мама Шивани! Да сте здрави и щастливи с Олег!
Браво, браво, много се радвам, че всичко е минало леко и по вода  Grinning

# 237
  • София
Добро утро!

Честито на Шивани!

Честито на всички именници!!!! да са ви живи и здрави!

Сиси, ще ходиш ли на лекцията? Аз съм с детето и няма как да отида, а много исках. май само ние с теб останахме от групата.... Wink

# 238
Шивани честито сладко бебенце Олег  smile3525  baby ей голям юначко да стане здрав ведър и добър радост на всички  smile3504 бързо възстановяване и те чакаме да разкажеш   bouquet
Алис кола маската много си я бива  Party ами аз отдавна си  правя и сега не ми е болезнено Simple Smile
Елза и MyghtyBabka айде стискаме палци и много късмет  Praynig  Hug  Praynig
Адина много се раддвам за ведрото ти завръщане  Hug айде чакаме снимки на бебчо  Party ми те нашите гарджета са най хубавите   bouquet първа страничка ни е цяла прелест  Hug
Фийл много готини линкчета ще видим и при нас какво ще изкочи  Wink
мене като ме питат защо още не съм родила айде няма ли вече бебче им казвам че не зависи от мене Simple Smile главното командване решава  Hug ми така де бебоне знае решението на въпроса какво да му се бъркам на детето  Party а и времето е така прекрасно за разходки  Hug
мисля че е прекрасно малките бонбончета да излизат на разходка в това топло слънчево време и ад трупат витаминчета Simple Smile
Приятен слънчев ден Simple Smile мале че съм станала загори тенджера   bouquet  Joy

# 239
  • Бургас
Честита рожба на Шивани  bouquet
Да те радва и слушка малкият Олег.

Честит имен ден на всички именници.
На татковците на Алис и Надето. Hug

Общи условия

Активация на акаунт