ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 23)

• 11 811
  • 283
  •   1
Отговори
# 45

Айчуха, Олето, такова носене в слинг с лицето напред съм чела, че не е ортопедично. В слинга платът трябвало да обхваща крачетата на детето от коленцата. Та незнам, де, ще взема да питам Лана  newsm78

Ако имаш някоя статия с противопоказанията, пусни я, моля!
А иначе и с лице към мен като го слагам, краката не ги обхваща до коленете. Може би съвсем в началото като беше 4 килца и не мърдаше. Сега е невъзможно.

# 46
Да, между другото и аз напоследък като го слагам моя шишко с лице към мен, ми е трудно да му обхвана краката с плата под коленцата, все се повдига платът.
А иначе ето тук пише защо не бива да се носи детето с лицето напред. Ако не четеш руски, ще преведа Simple Smile А и Лана (една от шивачките и продавачките на слингове тук в БГ) ми е казвала така. Като тя също е подчертавала колко е важно платът да обхваща крачетата на детето под коленцата.

# 47
Това за детенцето е много, много тъжно!  Много се разчувствах и поплаках за малката душица  Cry

# 48
За бебенцето .....нямам думи,  Cry Cry Cry.

# 49
А май ще успея да се включа в тази тема.
Много тъжно, горката мама, дано бог им помогне да преодолеят мъката.

Сега гледах по новините и за майката с двете близначета които не могат да ходят, много тъжно. Какво са виновни малките душички, че им се случавт такива лоши неща.

Кали, стискам палци бебчо да се оправи.

# 50
  • Sofia
Бях разкритикувана, че Ния не наддава - кърмата ми не била качествена  Shocked защото не била богата на протеини и за това детето не наддавало.  Laughing

И това го установиха като ти гледат циците ли Shocked Да не им пише отвън съдържанието на кърмата????

# 51
  • Варна
Бях разкритикувана, че Ния не наддава - кърмата ми не била качествена  Shocked защото не била богата на протеини и за това детето не наддавало.  Laughing

И това го установиха като ти гледат циците ли Shocked Да не им пише отвън съдържанието на кърмата????
Оф, много ме дразнят такива изказвания...Като при мен пък, че много съм го хранела как бил така 7-8 кила ...Е, няма как да се наяде детето ми със 80-90 гр. кърма..Поне в моя случай виждам какво му давам и какво яде.. Все пак околните и лекарите трябва да се съобразят ,че с мъжа ми не сме миньони и е нормално да ни е едричко детето ...

# 52
  • София
Sela_wi,благодаря ти Hug
Вие къде се изгубихте,как е Йоанка?

# 53
Айчуха, благодаря за сканирането, както и за комплимента за снимките на дечковците ми Hug. Аз си мисля, че не би трябвало да е проблем носенето с лице напред, още повече, че и кенгуруто предлага такава възможност newsm78.

За мъничката Тея и аз останах безмълвна Cry. Ужасно е тежко и несправедливо да си отиват толкова малки и невинни душици Cry. След смъртта на Дари (заради която се създаде сайта "спаси, дари на...) просто не съм същата. Още си поплаквам за нея винаги, когато го отворя и видя снимките й, както и историите на всички дечица в беда, описани там.

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 21:35 от Астарта

# 54
  • София
Много ми е ревливо,и само тази история ми липсваше...още рева Cryсамо като се сетя.Това е ужасно,ужасно,няма по-ужасно нещо Rolling Eyesдано никой не го преживява повече Praynig
Уффф,да си идва утре мъжа ми,че ми дойде в повече ooooh!

# 55
# 56
Sela_wi,благодаря ти Hug
Вие къде се изгубихте,как е Йоанка?

Kali  в Димитровград сме си, но не смогвам да ви изчета, че и да пиша.  Simple Smile
Бяхме малко болни и двете но сега сме добре, използвам хубавото време повече да я разхождам навън. Във вторник ще й слагат пентаксима и не знам как ще го понесе. Иначе Йоана е по-добре ръката я движи усилено и се надявам след следващото ни идване в София нещата да станат още по добре. В събота заминаваме и пак ще стягам багаж.

# 57
Момичета, тъжни неща се случват всеки ден. Според това кое от тях ни интересува, ги забелязваме различно. Когато прочета нещо подобно, си напомням колко е важно да се радвам на живота си и скъпите си хора около мен... действа ми изключително отрезвяващо и вече не ме интересуват разни дреболии, а отивам и прегръщам всички вкъщи. Така се успокоявам някак... а за майчето какво да кажа... Бог да излекува сърцето й, друго не виждам какво мога да направя.
Ние днес бяхме цял ден на разходка. Времето беше страхотно и се възползвахме. От утре отново почва седмичния ритъм и сега си открадвам няколко спокойни минутки.
Астарта, Илия расте и хубавее! Алекс също. Heart Eyes
Джоли, и аз чувам разни изказвания за кърмата си от свеки, ама тя съди по...акото. hahaha Засега само хубави неща казва жената, не се сърдя.
По този повод да кажа, че вчера цял ден пекох курабийки с парченца шоколад. Съответно всички похапнахме стабилно и аз станах  bombs
А Боян как яде.. не е истина направо... през час-два... започнах да си мисля, че вкусът на кърмата е бил много сладичък и затова... и съответно ака пет пъти, два от които навън, но направо ме учуди. С такъв ентусиазъм отдавна не беше цокал.
Ами да ви пожелая лека вечер и ако утре времето е хубаво, кварталната дружинка да се готви за една разходчица.
Лека!

# 58
  • Sofia
Супер Села ви, ще се оправи детето Hug

Надежда, срещата остава за вторник нали?

# 59
Линка не го отворих, нямам сили. Милото бебче Confused

Вторник, пак ли в 1, само че на пощата НБМ, защото предполагам не го знаеш парка?

Общи условия

Активация на акаунт