Накъде под мишница, с таз малка книжчица? (I клас)

• 23 154
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета финалния турнир приключи моля който не е сложил  снимка на  принцесата си да слага.Сега  харесахме  на ФАНТИЧКА и на suan момите Flutter Embarassed

Еееее браво значи сме от избраните.  Mr. GreenОбаче като чета той твоя син зет мечта незнам с моята дивачка дали ще се спогодят Grinning.Приличат си само по неспирното говорене.
Утре и аз ще и покажа снимките.Да видим какво ще каже. Mr. Green

# 136
  • Варна
Сложих снимка на Сиси и приятелчето и с което дърдорят в час. Simple Smile Утре ще кажа на майка му, че съм го изтипосала тук, ако има нещо против ще търся индивидуална снимка/ама от първия учебен ден такава свястна няма/ и ще я сменя. Не видях обаче къде да я надпиша... Thinking

# 137
Момичета финалния турнир приключи моля който не е сложил  снимка на  принцесата си да слага.Сега  харесахме  на ФАНТИЧКА и на suan момите Flutter Embarassed

Еееее браво значи сме от избраните.  Mr. GreenОбаче като чета той твоя син зет мечта незнам с моята дивачка дали ще се спогодят Grinning.Приличат си само по неспирното говорене.
Утре и аз ще и покажа снимките.Да видим какво ще каже. Mr. Green
Абе  репчи се когато не му изнася  и е палав като всяко дете  не е чак перфектен   но  много ми помага

# 138
  • На черешата
  Joy Joy Joy Е,отдъхнах си,уредихме се с оправен зет.
  Между другото,хайде наистина да им организираме една среща да запознаем децата.
  Да споделят първокласни неволи. Mr. Green

# 139
  Joy Joy Joy Е,отдъхнах си,уредихме се с оправен зет.
  Между другото,хайде наистина да им организираме една среща да запознаем децата.
  Да споделят първокласни неволи. Mr. Green
ООО става става той мойчкия е контактна личност и става див като види деца Crazyкога и къде

Предлагам събота или неделя в макдоналдс на мола newsm78

# 140
  • София
Добро утро. Моя син си беше забравил портмонето под чина, не мислех че ще го намери, но се оказа, че е там, но празно ... Друг клас не влиза в тази стая, така че някой от класа е прибрал стотинките. Казах на госпожата, да има едно на ум .... Щяла да ги наблюдава ...
Не мисля, че децата са толкова малки, че да не осъзнават какво правят и, че е нередно да се краде! Още в ДГ имаше деца, които редовно прибираха чужди играчки. Чудя се не прави ли впечатление на родителите им, че децата се прибират с чужди неща ?  Rolling Eyes За парите няма начин да се забележи, предполагам че ги изхарчват в лафката...

# 141
  • На черешата
 Този уикенд сме на сватба в Сандански,така че няма да можем,ама за следващата сме на линия.
 За мястото съм без претенции. Mr. Green
 DIVA_ORHIDEQ ,ама твоя хубавец много висок изглежда,колко е висок?

# 142
Най-накрая успях да разгледам албумчето - всички дечица са много готини и сладки като първолачета  Heart Eyes сложих и от нас две снимки.

# 143

Предлагам събота или неделя в макдоналдс на мола newsm78

Ами то сигурно ще е хубаво времето, не е ли по-добре някъде навън? newsm78 Ама вие си се разбирайте, както решите, понеже аз не знам какво точно ще правим в почивните дни.

Нещо съм пропуснала явно, какво се раздава тук, момци ли? Laughing Ааааа, ние се сватосахме вече с Флориният младеж! Mr. Green
Иначе мойта лятото, вече получи първото си официално предложение за брак, от един нейн приятел, с който са израснали заедно. Проведоха много сериозен и дълъг разговор, и в края на краищата се разбраха да поизчакат малко, поне докато навършели 14г.. Thinking Тогава вече щяли да са достатъчно големи. Laughing Надцакваха се и кой какви резерви има, ако за това време случайно някой от тях си хареса някой друг. Mr. Green На морето пък се запознаха с едно момченце, 14 дена бяха неразделни, направо си се гаджосаха. Откак сме се прибрали, то не бяха разговори, то срещи си уговаряха, сериозна работа.

# 144
Бързам и аз да се наредя на опашката за зет ,че да не вземат да свършат  Mr. Green
При нас в детската градина бяха гаджета и сватби  ooooh! даже сутрин като се заразправят в тоалетната докато си мият ръцете -кой с кого - госпожата все им викаше -хей младоженците идвайте на закуска  Joy
Сега са се укротили май в това отношение и са на вълна беснеене  ooooh!
Ан Мари, питах сутринта госпожата какво е положението с девойките ,че не я бях виждала от една седмица и тя каза ,че с ученето нямат проблем всичко е о.к справят се децата ама били мноооого палави  Rolling Eyes Това всъшност на нас ни е ясно де.... но трбва някак да ги узъптяваме май

# 145
  • sf
скок и аз в новата тема.
мойта щерка все още е ентусиазирана. пише старателно, носи отлични. от време на време послъгва, та от други майки разбирам какви ги дроби. ужас просто, досега не е правила такива изпълнения.
започна и плуването - три пъти в седмицата, та пише домашните после, изпускаме хубавото време,ама като сменим времето и без туй ще се прибираме по-рано.

# 146
Съжалявам че не мога да съм толкова редовна ....хем съм в отпуска от една седмица  Embarassed
Много ми хареса идеята за албумчето   bouquet...и сте го напълнили с толкова хубави дечида .....
Дано са здрави и все така щастливи  Praynig
И ние също искаме до вас , но молим за помощ ....
Ако някой има възможност ...да сложи едничка .Благодаря   bouquet
http://media.snimka.bg/0883/008020932.jpg
http://media.snimka.bg/0883/008020938.jpg
http://media.snimka.bg/0883/008020947.jpg

За гадже аз от година време се натискам на Орхидеята ( Hug),ама за съжаление сме потвърждение  на думите "Очи които не се виждат ,се забравят"  Wink и той нейничкия е хубавец.....и мацките много му се лепят ( чета , чета....)
И пак по темата ....вчера като отивахме към училището , Софи , която е по принцип срамежлива, много демонстративно поздрави едно момченце ...и той с един блеснал поглед и вика- Здравей Софи!  ooooh!  А пък аз така  Shocked

Довечера съм на родителска среща Надявам се да се коментират децата поименно , за да разбера на къде сме .
Макар , че съм сигурна , че за първолаче се справя много добре , все и се карам, щото знам че може повече .
Весел  и успешен ден !

# 147

DIVA_ORHIDEQ ,ама твоя хубавец много висок изглежда,колко е висок?
ъ ъъ ми 142 е  Blush до раменото както вика той ми е. ми давайте тогава в ПЕТЪК В НЯКОЯ ГРАДИНА  ???? после ще стане по хладно та............../

П.С Тъще3 ние не сме те забравили ама  мислех че вие сте  Crossing Arms Naughtyта  ще решиме проблема на място Rolling Eyes Embarassed

# 148
  • София
Съжалявам че не мога да съм толкова редовна ....хем съм в отпуска от една седмица  Embarassed
Много ми хареса идеята за албумчето   bouquet...и сте го напълнили с толкова хубави дечида .....
Дано са здрави и все така щастливи  Praynig
И ние също искаме до вас , но молим за помощ ....
Ако някой има възможност ...да сложи едничка .Благодаря   bouquet

Готово  Wink

# 149
  • На черешата
 DIVA_ORHIDEQ ,снажен ще е момъка. Mr. Green
  Моята засега е дребосъчко,ама с такава висока майка има потенциал. Crazy
 Ние за тази седмица сме пас,пътуваме още в петък по обяд.
 Но за следваща среща ще сме в целия си блясък,та ако може следващата среща да е на 25 или 26 . Hug

Общи условия

Активация на акаунт