Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните принципи на диетата, предложена от Ипократ Пападимтрикос?
Какви са методите за подобряване на метаболизма, споменати в публикациите?
Може ли да се замени пилето с риба на скара вечер по време на диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните принципи на диетата, предложена от Ипократ Пападимтрикос?
Диетата, предложена от Ипократ Пападимтрикос, се основава на честото хранене, балансирано съотношение на мазнини (20%), протеини (40%) и въглехидрати (40%), прием на достатъчно количество вода (35 ml/kg тегло), умерен калориен прием и раздвижване на метаболизма чрез един свободен ден. Режимите, които той изготвя за своите клиенти, са строго индивидуални, съобразени с персоналните килограми, ръст и двигателна активност.
-
Какви са методите за подобряване на метаболизма, споменати в публикациите?
Методите за подобряване на метаболизма включват редуване на 6 дни с ниско съдържание на въглехидрати с 1 ден с високо съдържание, консумация на богати на фибри храни, ускоряване и подобряване на храносмилането със съставки като пектин, трици и пробиотици, стратегии за калориен прием за отслабване, избягване на йо-йо ефекта и манипулиране на хормоните.
-
Може ли да се замени пилето с риба на скара вечер по време на диета?
-
Как да избегнете йо-йо ефекта при спазване на диета?
-
Какви са основните принципи на диетата, предложена от Aia?
Така че никакво ядосване!
Утре по-сериозно!!! 
и апетита намаля
Днес менюто е : закуска 1/2 активия (тя е цяла ама тук 1 активия е под 1/2 българска
) 2ра зак. 1 банан; обяд зелена салата ; след обедна зак. банан; вечеря телешка пържола на скара
Относно тази мама явно е била стриктна като
мен в последните 6 месеца
! Няма как да стане 1 г. да отслабнеш само 6-7 кг абсурд освен ако не напада често хладилника... Майка за 4 месеца свали 10 кг като понякога не беше стриктна... а 1 моя позната се стопи за 1 г ама не иска да ми каже колко кг са.. но според мен са над 25 ... преди беше сигурно около 80.... сега е около 50те ... на нея на 2-3 пъти и сменяваше Ипо диетата ! Трябва само много стриктно да се спазват : редовното хранене ( да не се пропускат хранения) да хапваш горе долу определените грамажи и да си режимен ... без газирани напитки., без гранулиран чай, без какао и тн
Проклетница много добре е описала много от нещата особено това за мъжа
.. какви са тези кръчми по никое време а??? Още не са дошли новогодишните празници ... да няма някой готин колега а?? ако е така става
давайте идеи за името... и от понеделник нека някой да пусне нова тема 

даже и бонбоните и сладките не можаха да ме изкушат днес
не съм забелязала тогава да съм сваляла по - бързо! А иначе нас от малки ни задължаваха да спортуваме от училище... народни танци, бойни изкуства и тн... явно от там ми е навика за спорта
; следобедна закуска: 1 круша и 1 мандарина (дали е добре да са два различни вида плод, в листа пише "два плода по избор"