Отговори
# 240
Джидже, не стига че ме хванаха, а ти и масло наливаш  Joy Joy Joy Joy Joy

пак изтървах кой, какво, кога, защо?

# 241

пак изтървах кой, какво, кога, защо?

И аз изтръвах Sad

Гале ти не беше  ли на летището по туй време,кво правиш в темата?

# 242
 Whistling  тука съм аз имам си татко вкъщи...Жорето веднага го надуши и взе да раздава усмивки и да говори....."ттате,татеее даййй даййй татеее"    Embarassed   искаше си подаръците детето....

# 243
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА МАРИЯ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО УСМИХНАТА!

Гале, честита ви радост  Hug

# 244

Честит рожден ден на Станислави, Мария и Боян! Честит празник на всички, които съм пропуснала. Бъдете здрави, весели пакостници!

Честит празник на Катето!!! Да е все така прекрасна и весела! И догодина чакаме братчето!
Гинче, показвай снимки от тортата! И от празника!

Ехаааа, Мишонка, страхотно изглежда. Слънце, басейн и коктейли. А Мила е много сладка, особено със жълтите очила  Joy

Гале, честит ви татко! Весело и спокойно ще ти е сега!

Аз все не мога да се организирам и да понапиша нещо. То не че имам какво да разказа. Калин расте, беснее, всеки уикенд си ходя при него. не страда много като си отивам, поне майка ми така казва. Аз обаче страдам. Иначе като ме види и се увисва на врата ми и поне час не мърда от мен. Ако сме двамата с баща му изпада в паника и се чуди при кого да се гушне. протяга ръце ту към единия,ту към другия. Много смешен. Учи се на гърне, ама засега само сутрин.
За хранене - яде всичко, ама кисело мляко не иска. Хич не му харесва, в никакви варианти.
от тези идиотски лекции не ми остава време за нищо. Голям маитап е със студентиете, в някои часове ходя с различни курсове. Те на 19години, аз на 32 #Crazy #Crazy #Crazy Смях в залата! Сигурно си викат тази пук лелка какво се напъва  newsm78

Позелавам на всички любов и радост

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 09:46 от rozenshon

# 245
Привет!
Честит рожден ден на Станислави и Боянски (на патерици)! Много да ги слушкат мама и тати и прекрасно детство с много игри!   Hug
Аз снимки не мога да покажа, че повечето ги снимаха други хора, а моите в апарата чакат. Сега заради местенето не мога да намеря нито кабел, нито кардрийдър, за да ги прехвърля. С две думи - снимки ще има, но след няколко дена.
Иначе всичко мина перфектно. Кръстихме я сутринта, после празнувахме до вечерта. Катеринка пя с попа, не искаше да излиза от казана, но и се наложи  Laughing Направихме и порщъпулник - взехме си фотоапарата (за фотограф беше наречен) и си тръгнахме с него. Аз обаче си го взех, да не последва дум в земята, тя се върна и си грабна черпака. Половин час с него си игра  Laughing То май няма нищо вярно в тия прощъпулници, ама ей така, за майтапа.
Тортите станаха много вкусни, но оплетох конците с шоколадовата глазура. Купих си такъв готов оцветен шоколад, разтопих го и намазах. А то трябвало да се добави прясно мляко. Резултата беше ужасяващ като тръгнах да режа тортата. Шоколада твърд като цимент и трябваше с нажежен нож да се реже  Joy Абе изложих се, ама иначе на вкус и вид ги докарах. Ще покажа и тях тия дни.
Гледах снимчиците на Румбата и Мила - сладурииии! Целувки и за двамата  Heart Eyes
Сори, че така набързо, ама тук с това местене сме като в Бейрут. До края на седмицата вече трябва да сме се преместили, наредили и да пиша вече нормално с кафенце в ръка  Sunglasses
Чао засега, че искам и до парка да се разходя  Rolling Eyes

# 246
ЧРД, НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!  Hug
Аз да се разпиша, макар и без да имам нещо ново за писане, ама като гледам темата съвсем е опустяла...  Embarassed чувствам се от виновните.
Галентинас, сега вече за двама мъже трябва да се грижиш...  #Crazy   Wink

Тристиа, давай тортата, да я видим.   chef
венера, Вили започна да се буди само по веднъж-два пъти на нощ. Това, на фона на кошмарните нощи, които съм имала през изминалата година, си е направо супер. Ама новото време и на нас повлия отрицателно - ами то в 7 сутринта е светло и то, милото, решава, че е време за игра.  Mr. Green Обикновено започва с разговор с някоя играчка...  hahaha
Сутринта се беше събудила преди ние с татко й да станем за работа  #Crazy
Я кажете какви са мерките на хлапетата ви на една годинка?
Вили е 9 400 гр, 74 см  Heart Eyes

# 247

Joy Joy Joy Но аз продължавам да наливам масло в огъня...макар и да си прикриваш следите  smile3533

Гале, честит ви тате  Hug

Ох, аз заведох дребен на фризЮр, ноооо снимки ще кача незнам кога....все нямам време   Rolling Eyes

# 248

Здраве, щастие, приказно детство и
много усмивки на всички празнуващи дечица!!!

И на техните семейства!!!

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 16:03 от Bulechka™

# 249
Мабко за протокола. Водих Мария на консултация - 9500г и 75см. Лошото е, че брат й донесе една уж  безобидна хремичка от детската, която при Мария се разви до бронхит. Сега сме на антибиотик.. Неприятна история, но и то времето едно такова променливо явно и то ни помогна..
Т Искам да пожелая на всички малчовци, на които пропуснах рожденните им дни МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИТЕ НИКОГА ДА НЕ СЛИЗАОТ ТЕХНИТЕ ЛИЦА....
Понеже утре със сигурност няма да мога да вляза във форума - искам да ви  почерпя Wine Glass cheers cook  party023 по случай рожденния ден на Мария....

# 250
Ха,пак голяма липса тука бре.Къде се мотате по други теми,я бързо тука да раздуете кво ,що и как,ама ха,ще налагаме пак глобите,срамота. #Cussing out

Ние сме си в къщи по цял ден,тук вали всеки ден,гадория.Мила се е научила да крещи като една луда,особено ако нещо спорим ние и сме повишили тон,надвиква се с нас.Почнах да й давам сама да се храни,слагам и на дребно нарязана храна в пластмасова чинийка и една виличка или лъжичка и я оставям сама да яде.Къде по земята къде в устата,ама така я прилъгвам,иначе ако само аз  й давам не иска.Вие оставяте ли ги смаи да ядат ?
Днес например яде сама кюфте на фурна и варен картоф и домат.Така се беше натъпкала,ама го глътна.

Друго какво,мерси за милите думи за Мила,наистина е невероятно красива природата,голяма е жега,струва си .

Тристе
чакаме снимките.
Снежанка ,Мария е страхотна на снимката.Дано оздравеете бързо. Hug
Виодиди
-Мила все още ми се буди по 1-2 пъти през ноща.Към 2 и към 6 пие мляко,два дена ми поспива до към 8 и 30,но ако съм с нея на мойто легло,инак е станала в 6.
Отивам малко на разходка докато не е заваляло.

# 251
Честит 1-ви РОЖДЕН ДЕН на ПРЕКРАСНАТА МАРИЯ НА snejanka ! Да е здрава, усмихната, щастлива и по детски палава !Пожелаваме ви весел и незабравим 1-ви РОЖДЕН ДЕН ![/i][/b][/size][/size]
НИКАКВИ БОЛЕСТИ ВЕЧЕЕЕ!

Меги, Джидже, много сте потайни Naughty шушу -мушу...

Ох , да ви кажа днес Велин ми събра очите Shocked...изяде почти цялото ядене от бурканчето. Пиле фрикасе. Това Фрикасе май ще е на почит в къщи и Крис го харесва /без пилето де Confused/ Че така ...ще я бъде детската кухня май.
Днес пак се събуди в 5 часа сутринта Sad , не е за разправяне каква мъка ми е. Дали ще се нормализират нещата? newsm78 Той винаги е бил от ранобудните, ама чак 5...не е човешко.
Иначе се радвам, че успяхме сериозно да напълним колекторчето със скъпоценна течност за изследвания. Wink Утре чакаме резултатите. Урината много безцветна ми се стори...какво ли значи това , дали е нормалноnewsm78 Ех, пак се почна...спирам. Stop
Мишонка,браво на Мила!!! Сама да се храни момата #Crazy Ние сме далеч от такива постижения. За Велински яденето е последна грижа. Никакъв интерес не проявява. 
Наистина  много се поразредиха редиците в нашата тема, ама ще има глоби.
 А за почивката ..вие за кратко май  бяхте. Аз пък тук мислено ви пратих на  сериозна, поне 10 дневна почивка на море. Ама и така благородно си ви завиждам и за топлото и за коктейлите. Че тука вече застудя и на мен все ми е студено.
viodidi, все е по-добре...1-2 събуждания вечер. Дано и тези да отпаднат по-скоро.. При нас напоследък се буди и скимти на няколко пъти вечер, но не пие мляко , а се разнасяме из стаята докато заспи ooooh! Ама знам, че е било и по-лошо и си трая Wink
Тази вечер Велин е в баба си и аз се отпуснах..не си легнах с кокошките Wink
На всички  Hug и не ни забравяте Heart Eyes

# 252
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНАТА МАРИЯ НА мама Снежанка! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА

# 253
HugЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА МАРИЯ НА МАМА СНЕЖАНКА!   bouquet

МИШОНКА, аз давам на Вили бисквитка, да яде сама, но пълна лъжица още не съм се престрашила да й дам. Представям си манджа навсякъде...  Joy За сметка на това си играем на хранене на куклите с лопатката. Много й харесва и е от малкото неща, които могат да я накарат да седи мирна. Обаче все мама иска да храни - куклите ще останат гладни  Crazy ...

венера, това с буденето в 5 направо ме кара да настръхна. Стискам палци скоро да се откаже момчето от този вариант.  Praynig Вили като се събуди през ноща, само й подавам водичката и я завивам. Бързо се успокоява. Не се налагат разходки, слава Богу!

хайде - слънчев ден на всички!  Hug Hug

# 254
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ. СНЕЖАНКЕ ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА!!!!

Общи условия

Активация на акаунт