Отговори
# 30
ЧЕСТИТ ДЕН ДЕН НА ЕЛИ! ДА Е ВСЕ ТАКА НЕЖНА, КРАСИВА И МНООГО, МНОГО ЗДРАВА И ОБИЧАНА!!

# 31
Здравейте момичета, аз пак както обикновенно пропуснах една тема, та не знам с кой какво става.

Честит Рожден Ден на всички пораснали момчета и момичета, които пропуснах. )) Да са много весели, засмени, да правят само бели и да радват мама и татко и всички покрай тях!

Меги, кофти работа с удара в камината, а и тези грипове са ужасни, дано всичко мине бързо.

Гале, пропуснала съм на каква терапия ходите (вероятно за съня), но щом му се отрзява добре си е направо супер. )))

При нас нищо интересно, почти сме проходили, но все още я е страх да се пусне сама, иначе си стои на краката съвсем стабилно. Обикаля из цялата къща, разхвърля навсякъде. )) Най-новото вече 3ти ден е че нищо не иска да яде, пием само мляко. Да хапне 2-3хапки някаква храна и после всичко се плюе.
Ето и едно клипче как си обуваме чорапите. )))) И моля да се абстрахирате от лудницата по леглото и наоколо. )
http://video.google.com/videoplay?docid=399031621567612513

# 32
Здравейте мами сладурани!
Пак пропуснах много рожденници. На патерици ЧЕСТИТО октомврийчета и октомврийски майчета! Да са ви здрави и палави малките сладури. Повечко бели, за да е мама във форма  Blush

Меги, дано скоро оздравеете, че не мога да си представя какъв стрес е било за теб всичко около падането и грипа! Но тези бебешки глави са като от каучук. Али падна от леглото по глава върху радиатора .... реееееев ..., но мина, какво да се прави.
Гериинг, Николая е голям бонбон. Веднага я познах като я видях в градниката. А как стабилно си ходи, нямам думи!
Azalea, Вартан е много чаровен и колко е порастнал! Да ти е жив и здрав! Много ми хареса тортата ви, откъде е, може ли координати?

# 33
Честит Рожден и от мен Ели! Бъди много здрава и щастлива! Пожелавам ти безгрижно и весело детство  newsm59

Здравейте и от мен сладурки  Hug Не съм писала от страшно много време, но като отворих темичката и видях, че не сте ни забравили с Гоги на рождения му ден. Много мило ми стана и много ви благодаря за хубавата емоция, която ми донесохте   bouquet

Искам да честитя и на всички, които съм пропуснала! Да бъдат весели и палави, безгрижни и щастливи, всички дечица пораснали с една годинка  newsm38

Хубава вечер на всички
  Hug

# 34
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАРТИ,ГРЕТА И ЕЛИ.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МНОГО ЩАСТЛИВИ,ПО-МАЛКО ПАЛАВИ . Hug Hug Hug newsm59 newsm59

Меги-много кофти това с Кари,важното е ,че няма последствия от удара на главата.Грипа и той неприятен ,но ще мине.Нацелувай Кари от нас.

Азалея-много е сладък Варти,пораснал мъж.Тортата ви много красива,а банкета вечерта личи ,че супер се отпразнували.

Гале-браво на Жорката за спането,ха дано от сега нататък най-много по два пъти да се събужда.             

Мирама-Калина е страшна скица,така се смях с тез чорапи. Hug

Мишолина-тая булка направо изби рибата. Laughing Joy Joy #Crazy #Crazy

Джидже -за легена кофти,мойта дивата вече за 2 път ми пикае на леглото. #Cussing outА за солетите и Мила ги ръфа и бисквиди и боклуци,квот намери.
Тук времето е супер гадно ,не спира да вали ,не можем да се разходим вече два дена,ходим само по моловете.Мила все повече не иска да седи в количката,ядосва ме само,в супера снощи голям рев,ми ходи по щандовете и пипа всичко.Много й се радват хората и тя почва да кокетничи,много е смешна,почва да се върти с хванати ръце от пред и главата накланя на една страна.Понякога и тръгва след хората дето са я закачили. ooooh!
Другото ново лошо е,че се е научила да удря,като й взема нещо от ръцете и ме търси да ме удари,ама като се скарам и ме хваща за крака и ме прегръща,хем ми е смешно ,хем не.Лапешка работа.Крещи като луда понякога,да не види ,че някой излиза от в къщи,хуква след него и рев.Най-щастлива е като види,че ще излизаме.Айде туй за сега от мен,отивам да видя дали ще мога си оправя маникюра,че с тези ремонти нямам врме за нищо.

# 35
Добра, тортата е от "100 грама сладки". Само те изпълниха поръчка от вчера за днеска, щото съм заспала бяла птица... Иначе като се поразрових в нета, подобна ако не и същата торта правят и в "Лагуна", изобщо темата "Мечо пух" е доста разпространена. Само че в "Неделя" нямаше начин да си избереш какво да е съдържанието под глазурата, а в Лагуна и 100 грама може. Уточнявам, защото съм шоколадоман и търсех такава плънка. Embarassed

# 36
  • София
Честит рожден ден на Ани, Добромир, Сами, Ирен и Християн и Михаил!!!

Пожелавам много, здраве и весели детски игри!!!

# 37
честит рожден ден и на днешните рожденици.Да са живи и здрави! Щастливо детство им желая.

Hug  аз пък съм болна от 2 седмици..кихам, кашлям 1 седмица на аспирин и упсарин не даде резултат вече съм на АБ, Жорето държи фронта дано не го разболея, че баш преди Рдто  едва се завляках с него до аптеката вчера...

# 38
Честит рожден ден на Ани, Добромир, Сами, Ирен и Християн и Михаил!!! Пожелавам им много здраве и щастливи детски игри !!!

# 39
galentinass  бързо да се оправяш , едвам го прочетох с тези ситни буквички какво си написала  Hug

# 40
galentinass  бързо да се оправяш , едвам го прочетох с тези ситни буквички какво си написала  Hug

newsm47 а има си ''чалъм '' за четене копираш поста и излиза с нормални букви Whistling после си го изтриваш и си пишеш каквото си искаш Wink

# 41
Честит рожден ден на днешните рожденници да са здрави и весели деца с прекрасно детство
Аз не съм писала от няколко дни понеже пакосника Боби потроши и компа
Така че да честитя и рождените дни на тези кото сме пропуснали

# 42
Честито на днешните октомврийчета рожденници! Прекрасно детство с безброй игри и забавления!  Hug
Ескарина и аз шапка си свалям за ентусиазма  hahaha Ще видим обаче резултата, че много ме съмнява. Преди седмица ако някой ми беше казал, че аз ще правя торта, щях директно да му се изсмея  Laughing
Мирама много е готина Калина с тия чорапки. Тя направо си се мъчи сама да се обуе  Joy Върха е просто!
Мишонка представих си я Мила с ръчичките отпред как кокетничи  Joy Иначе Катеринка и тя търчи по хората, даже да не са я закачили. Оня ден една баба и даде левче, че отиде при нея. Умрях от срам  Blush Като сомалийско сираче...
Гале бързо да се оправяш, забранявам всичко лошо вече при теб. Край. Никакви болести повече, никакво безсъние и отрицателни емоции. От тук нататък само хубави случки да има. Нали уж в живота след черното иде бяло... Ми тъй де  Hug Цунки за добричък Жори  Heart Eyes
Айде чао, да слагам дзверо да поспи. Пък дали ще поспи....  Thinking

# 43
Честит празник на днешните рожденници! Да са здрави, весели пакостници, да носят само радости на мамите и татковците!

Аз отдавна не съм писала, ама е такава лудница около мен. Няма да се оплаквам... Само ще кажа че този семестър ме чакат 12 изпита, все теоретични  #Crazy #Crazy #Crazy Аз сигурно за цялото си учене в Академията толкова не съм имала. Нещо се престарават с тези магистърски програми. И понеже съм сама в курс (аз съм цял курс hahaha) няма и ского да обменям лекции, та се налага дфа ходяа редовно.  ooooh! ooooh!

Мишонка, Калин и той кокетничи се се глези, големи хитряги са! Аз излизането, ако може само навън да седи и да рови из камънаците!

Тристия, и аз не поръчвах скъпа торта, то и време нямах. Купих му една обикновена, много вкусна, и отгоре боднах три калинки, продават в сладкарниците какви ли не. Тои е още малък да се впечатлява от торти. Пък и както ядем сладко.... още имаме половин торта в хладилника (10ти ден ooooh!) Жал ми е да я хвърля. Гушки и цунки на Катето, мъчно ми е че скоро няма да ми остане време да дойда до парка. А Калин чак в края на месеца ще го взема, засега аз пътувам всеки уикенд до Плевен

Гале    bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, прекрасни снимки, прекрасни деца, щастливи родители и роднини! Много весели темички напоследък!

А общ рожден ден????? Аз само питам, в началото на ноември? Или в средата? Embarassed

За килцата, кво да каза и аз. НЕ МЪРДАМ! Сега поне три пъти седмично преди да изляза за лекции играя гимнастика. Засега няма ефект, кожата на корема ми не се събира.

А и ремонта ни няма край. Сега отивам почти в Люлин за чешми. И с този трафик полудявам.

Хаиде, до скоро. Ще гледам да съм по-редовна  Heart Eyes

# 44
Честит РОЖДЕН ДЕН на рожденниците днес! Пожелаваме им щастливо, весело детство с много игри Wink! newsm59  bigdance2 Tada

Ето ни на бързо, че дребич вече 1 час спи и скоро ще се ококори.
Тия дни се радваме на хубавото време. Излизаме на разходки тук из квартала, че новата мода е , че не иска да се вози в количка, а да тича насам-натам. Дано е временно. Забелязала съм, че всичко при нас е временно и затова се надявам да отмине. Сега се е научил- взима си шапката и се мъчи да си я нахлузи на главата, за да излизаме. Знае, че с шапка се излиза и я свързва с това.
Научил се е да си отваря ципа на кошарата и сега сам си влиза, тършува вътре и излиза Laughing Първия път ми взе акъла, като не знаех, че си отваря.  Сам се оправя човека. Ето го  в банята Joy

Мирама, много се смях с Калина. Много оправна сладураната.
Азалея, и тортата и Вартан са страхотни .И майката newsm10
Гале, много се радвам за спането. Най-после се смили терминатора Laughing Знам каква мъка е да не спиш. Ти как издържа Rolling Eyes
Розеншон, стискаме палци за многото изпити. Ама ти можеш и ще успееш. Wink
Мишолина, булката ме срази, ама пък е неповторима Joy
Тристе, сигурна съм, че ще измайсториш страхотна торта. В теб има неподозирани способности...дреме един готвач.
Пак благодаря за добрите думи за рожденника Hug А относно моите творения...всички идеи са от форума. А идеята на Рали за часовника си краднах одма Wink Рали Hug Така, че важно е и желание да имаш , но и ...време.
Ааааа, мои дзвер доста поспа. Да не са ми сменили детето.
А, Меги , лошо сте се наредили с Кари .Милинката spoko Така растат дечицата. Бързо да ви минава. Аз все щре те питам..Кари свикна ли с детската кухня?
Айде до тук съм...
На всички  Hug и нека да има  слънчеви дни и слънчеви мисли!

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 12:03 от _venera

Общи условия

Активация на акаунт