Да я гушнеш от нас 
Ауу, Тристиа, ша чакам с нетърпение да видя какво ще спретнеш.
Азалеа, Варти голям мъж станал
венерка, Крис спи навън ако му се спи. Сега съм му вкарала режим да спи веднъж на ден, но от време на време не ми се получава и тогава е някаква лудница

mimeto_iv, ще свиркаме, разбира се

Айде да драсна и няколко реда за нас...Крис вади едновременно 2 или 3 зъба, но това не е причината поради, която си мрънка-мрънка си заради самото мрънкане. Единствения начин да го укротя е да му дам да рупа солета. Голям фен им е, дори ми дава и аз да рупам и много се кефи

На площадките-има ли люлки, никво ходене, иска само да се люлее и толкова. Поне 20мин трбва да го люлям, за да не се тръшка, когато го смъквам от там. Пък когато се разхожда е като Николая-всичко събира и съответно дегустира...Най-интересно му е да ровичка с малките си нокътчета в пръста между плочките

Децата-много обича да е при тях, но много обича и да ги изследва...сега на двенен ред е да им бърка в очите, чудейки се какво аджаба е това

В количката-стои спокойно, но...види ли солета и...започва едно "А А А", сочейки с пръст
Съответно всичко е "денде", "неде"...И когато му кажа "мама", той ми казва "тата", аз мама, той тата и така до безкрайност. На следващия ден се обръща и казва "мама", след което бум в обятията на татю си

айде лека засега

:

Щом и булката, та и младоженецът са харесали роклята, значи всичко е ок. Пък и хоро да заиграе и нещо да се смъкне, то повече от това, дето го е показала, не може да се види 
А булката е без думи просто
то булка ли е това, гръд ли е....
Жорката просто е неповторим, да отхапе решетката
И сменяй кревата със такъв от метал
Сътворила си чудеса за малкия сладур!Много сте готини