Отговори
# 15
Меги, много неприятно е всичко, което ви се е случило. Добре е поне, че Кари понася всичко това доста добре Simple Smile Да я гушнеш от нас Hug
Ауу, Тристиа, ша чакам с нетърпение да видя какво ще спретнеш.  Mr. Green Много се бях навила и аз да правя торта или поне всичко останало...абе...докато съм жива ше ме е яд, че РД-то не го изкарахме тук и че не стана така, както искахме с мъжо. Айде, ще чакаме снимки! Сигурна съм, че тортата ще стане страхотна  Hug
Азалеа, Варти голям мъж станал  Grinning
венерка, Крис спи навън ако му се спи. Сега съм му вкарала режим да спи веднъж на ден, но от време на време не ми се получава и тогава е някаква лудница  Crazy
mimeto_iv, ще свиркаме, разбира се  Simple Smile

Айде да драсна и няколко реда за нас...Крис вади едновременно 2 или 3 зъба, но това не е причината поради, която си мрънка-мрънка си заради самото мрънкане. Единствения начин да го укротя е да му дам да рупа солета. Голям фен им е, дори ми дава и аз да рупам и много се кефи  Laughing Към това да прибавя, че ако случайно неговата солета свърши и види друго дете с такава, отива и моментално си я приватизира.  Crazy
На площадките-има ли люлки, никво ходене, иска само да се люлее и толкова. Поне 20мин трбва да го люлям, за да не се тръшка, когато го смъквам от там. Пък когато се разхожда е като Николая-всичко събира и съответно дегустира...Най-интересно му е да ровичка с малките си нокътчета в пръста между плочките  ooooh!
Децата-много обича да е при тях, но много обича и да ги изследва...сега на двенен ред е да им бърка в очите, чудейки се какво аджаба е това  Whistling
В количката-стои спокойно, но...види ли солета и...започва едно "А А А", сочейки с пръст  Laughing
Съответно всичко е "денде", "неде"...И когато му кажа "мама", той ми казва "тата", аз мама, той тата и така до безкрайност. На следващия ден се обръща и казва "мама", след което бум в обятията на татю си  Crazy

айде лека засега  Hug

# 16
О, чудесен Вартан, чудесен! Колко много коса! И тортата е жестока!

===========
Меги,  Rolling Eyes лош късмет, не се стресирайте. Знаеш как им минава бързо всичко, като на кученца  Simple Smile Ще търчи напред-назад съвсем скоро...

Хайде, няма ли някой в Пловдив другата седмица, де  Party

Като си говорим за булки, някой ми прати тази сутрин тази снимка, не знам коя е, ама ми останаха очите, не мога да не споделя  Joy:
http://spanak.org/wp-content/uploads/2008/10/wed.jpg

# 17
  • София
Мегии ,милата Кари ,ох и вие големи притеснения сте имали ,добре ,че е малкото зло Confused.  Целувки на Кари и бързичко да се оправя  love001  love001
Азалеа Варти голям мъж и с тази риза Crazy. Гледам и вие голям купон сте си спретнали Hug
Джиджа ,като говориш за Крис все едно за Йо ми говориш ,станала е голямо мрънкало и то не от зъбите ,напъва се и рева като магаре зорлен,и на нас ни избиват 2 зъба като ,че ли тръгнаха всички наведнъж Crazy

Мишолина бях се подготвила да видя някоя страхотна булка ,изненада ме  Crazy Joy.

# 18

Като си говорим за булки, някой ми прати тази сутрин тази снимка, не знам коя е, ама ми останаха очите, не мога да не споделя  Joy:
http://spanak.org/wp-content/uploads/2008/10/wed.jpg

#Shocked #Shocked   Joy Joy Joy Joy

# 19
Меги, много гадно, милото дете. Всичко ще е наред, то детето ще си се излекува и ще е ок, а ти не се притеснявай. Аз все ожалвам повече майките, защото съм забелязала, че когато малкия тболедува, на мен ми е мъчно и гадно дори след като се оправи.
Мишолина, тази булка направооо ми събра очите. Представям си ако случайно й се наложи да изиграе едно хоро.... Laughing

# 20
честит рожден ден   Hug  на когото съм пропуснала да е жив и здрав!
Меги верно в голям филм сте се вкарали Hug бързо оздравяване на твоето семейство.
при нас нищо ново....незнам от терапията ли от какво неможе да е такова съвпадение чак Жорето запона да се буди по 2пъти Whistling то голям кеф било да спиш бе какво са 2 пъти на фона на 21 Outta Joint
със зъбите сме доста напред...кучешки, кътници луда работа около 13 броя преброих вадеики голямо дърво отхапано от кошарата от решетката де...гледам омълча се Жорето..погллеждам изплезил език и пощи вади си дървесинки от езика Embarassed облепих сега решетката с книжно тиксо, отгоре нарязах 1 хавлиена кърпа на лентички и обвих и най-отгоре 1 бял чаршаф нарязах на лентички за да скрия хавлиената кърпа защото взе да и дърпа конците...сега поне е мекичко...да не вземе да счупи и някои зъб Sick

лек ден на всички!

# 21
  • Банкя
Честит Рожден Ден на малката прекрасна Елена!
Да е жива и здрава, много весела и щастлива, радостта на всички вкъщи!

Честито Мими, всичко най-добро и весел празник!

Меги  Hug Дано не се повтаря този инцидент. Бързо оздравяване на всички! Hug
Гале Браво на Жорето, че спи вече малко по-спокойно. Пак си се вихрила като домашен майстор - шапка ти свалям. Hug
Мишолина  #Crazy Щом и булката, та и младоженецът са харесали роклята, значи всичко е ок. Пък и хоро да заиграе и нещо да се смъкне, то повече от това, дето го е показала, не може да се види Mr. Green
Azalea Вартан е страшно сладък! Hug
Тристиа То и аз имах огромното желание да правя тортата вкъщи, но не успях. Пък нали месих и питка за прощъпулника и съвсем не ми стигна времето. Успех на теб в това начинание и чакаме снимки! Hug

Слънчев ден на всички!

# 22
  • София
Честит рожден ден  на Ели !!!

Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!!!

Галентинас, браво, че терапията действа и Жорката се буди по-малко  Hug
Джиджа, и Ники е луд фен на солетите, хрупа ги, храни ме  Laughing еднакви маймунки са всички  Wink
Мишолина#Crazy #Crazy #Crazy потресаващо.......
 Hug

# 23
А добро утро!
ЧРД на Ели! Много игри и усмивки в прекрасното детство!
Вартан наистина много хубаааав! Красавец голям!
Меги бързичко да се оправят Кари и тати! А за това че си е диване ние си знаем. Ще има още цицини вероятно, така че се подготвяй психически  Rolling Eyes
Джидже не се ядосвай бре, рожденни дни ще има още много. Ще имаш възможност и торти да правиш, и партита и каквото ти душа иска! Цуни Крис от мен и Катеринка  Hug
Мишолина аз със сигурност няма да ходя сега в Пловдив. Сега майка ми ще идва за РД-то, после ще се пренасяме... Абе къмто декември може и да се вредя за един Пловдив  Sad А булката е без думи просто  hahaha то булка ли е това, гръд ли е.... Joy
Гале честит ти сън!  Party Съвсем скоро ти пожелавам ни едно ставане през нощта. Е, за през деня ще трябва да си отглеждаш терминатора някак. Като гледам трудна работа с това отхапване на дървесина  Shocked ама няма начин...
Айде сега да видим дали е заспал дзверо, да се посвърши някоя работа  Confused

# 24
Честит рожден ден  на Ели !!!

# 25
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
ДНЕС Е ПЕТКОВДЕН! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Меги голям ужас сте преживяли, дано се оправите по-бързо  Hug ще идвате ли насам или ще изчакате да оздравеете
Гале, дано наистина има светлина в тунела  Praynig Жорката просто е неповторим, да отхапе решетката  ooooh!
Азалеа страхотен е Вартан  Hug
Тристиа браво за ентусиазма, заслужаваш аплодисменти без значение за резултата  Hug
Мишолина отпърво помислих че й е паднала роклята  Joy а после  ooooh!

# 26
Честит рожден ден на нежната Ели!
Весело и щастливо детство и много приятели и весел празник!

Гери - Николая е  невероятно нежно  създание!Пу-Пу да ви е жива и здрава!
Мегинце аман от премеждия вече  ooooh! и пак добре че е  малката беля! Стискам палци да се оправя домочадието  Hug Hug Hug
Гале - радвам се за вас  Hug Hug Hug И дано така си остане Жорката спокоен  Peace И сменяй кревата със такъв от метал  Joy Joy Joy
Азалеа - невероятен екзотичен красавец  е Вартан!!!newsm03 И купона е бил стрехотен и с много настроение!
Венерче - майсторка си ти   bouquetСътворила си чудеса за малкия сладур!Много сте готини  Hug Hug Hug
Мишолина - много ме развесели!Е то бива бива ама бивол за мезе......
И искам да ви благодаря за милите думи за мойта Вики Blush 

# 27
Честит рожден ден на Ели !
Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!

Меги, много неприятна случка. Представям си какво ви е било и как сте се притеснили  Confused Важното е, че не е нищо сериозно и скоро ще се оправят и Кари и таткото.

Azalea, Варти много е пораснал Simple Smile А майка му каква е хубавица  Wink Страхотно парти сте си спретнали, браво Simple Smile

Гале, Жорката е страшен  Laughing Добре, че е започнал да спи повечко. Гледам, че има 12 дни срок да се научи да спи по цяла нощ  Laughing

Тристе, шапка ти свалям за ентусиазма да направиш тортата Simple Smile После да се похвалиш с резултатите!

Наде, Вики наистина е страшна красавица Simple Smile Татко и да му мисли  Laughing

# 28
Ескарина  -  Blush  и тебе те чака същото да знаеш  Wink  Hug Hug Hug

# 29

РД на всички разнуващи и от нас!!!
Здраве, много усмивки и прекрасно детство!!!

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 16:27 от Bulechka™

Общи условия

Активация на акаунт