Баба Марта каза, че другата година МАРТенчета много пак ще има

• 12 241
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Здарвейте и от мен.Сега се връщам от изпит,който си взех с много добър  newsm44 ,сега ще по4ина 1 ден и пак се по4ва 4етене  smile3529 за другия изпит.
Лек Ден!  Heart Eyes

# 286
  • Стара Загора
Здравейте и от мен. Аз сега се връщам от риболов. Решихме днес да си направим малък питник придружен с риболов. И познайте кой хвана най много риби  Joy моя милост  newsm44
Сега ще легна малко да си почина, че ме боли кръста, по късно пак ще съм тук.

# 287
Мами,здравейте пак.
Ако може някои да даде инфо,за безплатния 4Д преглед в Панаира В Пловдив!
На коя дата е и каде то4но ще бъде!
Мерси предварително!

# 288
здравийте и от мен!!!аз пак съм малко настинала но какжо да се прави!!!!от понеделник пак на работа направо ужас!!!!!хубавото е че  бебчо вече бая силно ме ритка и все по често  и мъжа ми го усеща като си сложи ръката и е много щастлив и двамата сме адски щастливи!!!мисля другата седмица да  отида на 4Д мисля че в Токуда имат такъв но не съм сигурна дали някой който е от София знае в коя болница имат 4Д!!!!!много ми е мерак да отида и да направя и на бебчо снимка и да го видя хубаво!!!!!след  малко мисля да се поразхода че само вкъщи си стоя четири дни и направо  ще полудея !!!!!целувки от мен !!!! Heart Eyes Heart Eyes

# 289
Добър вечер,
и аз най-накрая сколасах с домашните работи и реших да поседна пред пс-то.

Днес понеже беше един пракрасен ден - през цялото време си намирах работа навън и преди малко като се прибрах и поседнах за първи път по-осезателно усетих бебка... Simple Smile
Явно моето щъпорене напред-назяд я е провокирало да се възпротиви... но пък за сметка на това вече не ми е толкоз притеснено, че не я усещам. Wink

Приятна вечер на всички и успешна седмица с прегледи и работа... Sunglasses

# 290
  • София
Добра вечер от мен  Hug

За меренето да се изкажа и аз какво са ме научили Дюкесите: всяка сутрин, след 00, без дрехи. Кантарът да е на едно място (да не се мести из дома), по възможност на един и същ кантар. Сега покрай местенето не съм се мерила цяла седмица, та утре ще е денят Х, направо ме е страх от сега  Embarassed Направих си снимка на коремчето - за 10 дни (от предната снимка) има видима разлика  ooooh!

Определено вечер усещам Точко. Ето и днес, таман влязох във форума и го усетих  hahaha Явно на татя си ще се метне, вечно на компютъра...

Успешна седмица  Hug

П.С. Люлинки, казвайте за срещата другата неделя къде ще бъде  Praynig

# 291
  • Sofia
 Flutter  Очаквам с нетърпение вече новата тема  Flutter
От мен за вас  Mr. Green :

# 292
здравейте мамчета  bouquet
аз днес съм бясна- задръстване точно пред нашия блок и за 30 мин с 300 зора стигнах до работата, при положение че съм за 5-10 мин. А тук в работата всички много шум вдигат. Незнам аз ли не съм добре или много ме дразнят, ама ми иде да им се развикам.
Сигурно утре ще са ми готови резултатите от БХС и пак ще се ходи до доки.
От мен лек и усмихнат ден  bouquet

# 293
Добро утро и от мен!
Бързам да споделя какво ми се случи вчера и какъв ужас изживях...
Сама съм вкъщи, лежа си аз на дивана и си чета книжка...изведнъж чувам някакво блъскане наблизо, викам си, някой сигурно ремонт прави.Обаче, по едно време го чувам още по-отблизо...ставам аз, вече нащрек и сърцето ми ще изкочи, минавам тихо по коридора , надничам в кухнята и.... Shocked Shocked Shocked, пред мен стои някакъв мъж, съвършенно непознат/даже по-скоро младеж, де/ и той така  Shocked срещу мен...как само не родих в тоя момент, не знам, както съм с контракции...като му се разкрещях насреща, той явно повече от мен се уплаши, за секунди обратно, през балкона и изчезна. Не знам колко време стоях като закована , едвам дишах и само се молех на бебето да не му се отрази. Даже исках веднага да ви пиша, но първо, че цялата треперих, второ ме беше страх да влезна в хола, а балконската врата избита и не се затваря..постоях на балкона малко и добре, че съседката с мъжа си минаваха долу, та ги извиках при мен, той горе-долу успя да затвори вратата и да изчакат мъжът ми да си дойде. Та такива работи при мен...вечерта пък звъни съседката над нас и ..познайте...влизал и при нея тая гад, нищо не е успял ценно да намери, строшил и прозореца, даже кръв имало.Тя отиде да се разправя с полицията, не знам какво ще стане.
Извинявам се, ако съм уплашила някого, но, много внимавайте, мами, заключвайте се, че...
Само да добавя, че забравих - около половин час преди целия екшън се звъня на вратата, съвсем лекичко.Станах да видя кой е, но само погледнах през шпионката, никой не видях.Излезнах на балкона, да видя дали не е от долу - пак никой и си легнах пак. Той просто е решил,че няма никой вкъщи и за това спокойно си е ритал вратата, без да се постарае да влезе тихо/и по-добре,де/

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 10:27 от *Nikita*

# 294
  • Варна
Добро утро момичета!
*Nikita* направо настръхнах като прочетох какво си преживяла, дано да не си навредила на теб и бебето  Sad. Имаш ли все още болезнени контракции?
Ние вчера бяхме на гости в кумовете. На мъжа ми доста му се удава да се занимава с бебето и интересно, че докато беше в него беше най-кротко. Подмята си го по рамената като топчица, а аз едвам плахо плахо го хванах да го подържа и се разплака  Grinning. Явно активната гимнастика, която му подарихме му хареса, защото се кротна, а по-голямото му братче го забавляваше с висящите играчки.
След малко пускам новата тема  Grinning

# 295
 fever , вече не, слава богу, но от вр. на вре. усещам стягане, като постоя право повечко време.Надявам се само да не се стига до болница.За сега поне удържам положението.

# 296
  • София
Мале, Никита, направо ми настръхна косата докато те четях  Shocked Close Close Close  #Crazy #Crazy Добре че поне не ти е направил нищо. На кой етаж живеете?

# 297
Добро утро!

Мале ,Никита!Аз също настръхнах!Колко нагли са станали вече!Посред бял ден!

Аз също съм болна !Повръщане с Температура !Ужас!В петък викнах мъжо от работа да си идва по -ранно че не можех да гледам малката и не можех да стана от леглото!

Не съм чела назад!
Чакаме новата тема за да надминеш себе си още веднъж Февер!  bouquet  bouquet

Ако има болни да оздравяват !

# 298
# 299
Мале ,Никита!Аз също настръхнах!Колко нагли са станали вече!Посред бял ден!
ужас, чак аз се упраших.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт