За първа година в детската градина! - 8 част

• 18 776
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
  • На планетата Земя
jmoto,

желая бързо оздравяване на буболечицата ти!
Миличките! Моята е втора група, но продължава да боледува. От 23.09.08 имаме общо 4 дни на градина. Ужас, едвам смогвам.

# 226
jmoto- дано се разбере от какво е тази температура и да оздравява бързо малката. Praynig

Днес като оставях Иво едно детенце от неговата група кашляше бая "сочно". Интересното е, че сестрата стоеше на входа да ги проверява, и въпросното момченце мина прегледа безпроблемно Thinking Crazy

# 227
jmoto, стискам палци да не е нещо сериозно и да се оправите бързо  Praynig

# 228
  • Пловдив
     jmoto, бързо да се оправя Викито.Hug

Ние още си боледуваме. Sad

# 229
  • София
МерСедес, от къде пазарувахте? На нас това ни предстои, мислех си за Джъмбо, че и играчки и канцеларии трябва да купуваме.

Пожелавам ви да ви оздравяват по-бързо дечицата.
И да ви е хубава седмицата, нямам много възможност да пиша.

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 13:10 от Сънчо

# 230
jmoto , дано по- бързо установят какво му е на детенцето и да му назначат лечение.

# 231
jmoto,бързо да оздравявате  Praynig
И ние кашляме и сме си в къщи .Дано се разминем само с това  Praynig

# 232
  • София, "Младост 3"
Днес ни взеха кръв и урина,че все още нямаме назначено лечение тъй като не се знае какво е.Засега само закърпвам положението относно температурата,през интервал от 7-8 часа я дига до 39-40 и то много бързо(за около 20 минути),затова гледам да я изпреваря и редувам свещички Ефералган,сироп Нурофен и Хиксалгин.
За алергия вече съм почти сигурна че не е понеже докторката (уши,нос,гърло) реши че е от белина,а днес се обаждах в детската и ме увериха че мият само със сихлор(или нещо подобно) изписан от ХЕИ.Вкъщи също не се използва белина.Взаха й секрет но резултата ще е готов чак в петък  ooooh!
Като цяло гърлото и ушите са с възпаление,носът е запушен и всичко това с висока температура.Гърдите са чисти и няма кашлица.Болки явно няма силни тъй като когато няма температура Вики е весела и все едно й няма нищо.
Надявам се утре да има вече някакъв резултат,че ще си го изкарам на някой доктор.
грип с усложнение - уши
тематичан тема в ясленската тема....
все пак за ушите няма ли да пиете АБ?...щото после става на отит....
погледнахте ли хубаво за налепи на тгърлото - най-гот е уши с ангина...тогава вече е трепач болдуването...
дано оздравеете по-бързо и успех
инфото ми си е лично мое колекционирано четейки в двете теми за ДГ и яслата заради моите хлапета
не те плаша, просто споделям наблюдения...може да ти помогне пък нещо
успех

# 233
МерСедес, от къде пазарувахте? На нас това ни предстои, мислех си за Джъмбо, че и играчки и канцеларии трябва да купуваме.

Ами аз съм от провинцията. Канцеларските и част от играчките купихме от една борса / там съм работила преди, направиха ни 5 % отстъпка/, пластмасовите-от един склад, а останалите играчки от един детски магазин, продавачката е майка на близнаци от нашата група, а и за наш късмет собственичката беше там и ни направи 10 % отстъпка.

# 234
Дано всички дечица оздравяват бързо и дано диагнозото на Вики не е нещо повече от обикновена настинка. И ние от миналата седмица сме на градина, но тази топлина съживява вирусите и всяко второ дете е с кашлица и хрема.

# 235
  • Добрич
....За алергия вече съм почти сигурна че не е понеже докторката (уши,нос,гърло) реши че е от белина,а днес се обаждах в детската и ме увериха че мият само със сихлор(или нещо подобно) изписан от ХЕИ....

Активното вещество на белината е хлор. Препарата, който споменаваш струва ми се също ще съдържа хлор, така, че не изключвай напълно тази възможност. Но не е типично от алергия да вдига температура.

# 236
Момичета бясна съм .......................
Както писах днес пратих Васи на градина след едномесечно отсъствие.
Беше ми много притеснено и казах на майка ми като отива да я вземе да разпита учителката как се е държала.

Естествено плакала е, но като започнала да разпитва учителката дали е яла, спала и т.н. тя се обърнала най-демонстративно и казала че много въпроси й задават  #Crazy. Добре че отзад лелката явно я е чула та обърнала внимание на майка ми - та казал че е спала и се е хранила, не е кашляла, но е плакала много.

А освен това единствената забележка, която учителката успяла да каже - че така ставало като отсъствала толкова време. Е КАКВО ДА Я ПРАТЯ БОЛНА ЛИ, ЗА ДА НЕ ИМ ПЛАЧЕ.
Явно е била подразнена от факта че плаче, защото сигурно  другите деца са посвикнали вече.

Уфффф много се нервирах.

# 237
....За алергия вече съм почти сигурна че не е понеже докторката (уши,нос,гърло) реши че е от белина,а днес се обаждах в детската и ме увериха че мият само със сихлор(или нещо подобно) изписан от ХЕИ....
Активното вещество на белината е хлор. Препарата, който споменаваш струва ми се също ще съдържа хлор, така, че не изключвай напълно тази възможност. Но не е типично от алергия да вдига температура.

Точно това и аз щях да напиша, че белината си е хлор, то това е нещото което принципно би предизвикало алергия, а да не говорим колко е вредно.
Малко това което са ти казали ми звучи като: не по врат, а по шия.

# 238
gerygirl  Hug Разбирам те прекрасно! И аз бих се ядосала, но все пак недей. Поговори с учителката, как може така - много въпроси били. И гледай все пак да поговорите кротко, че да не рефлектира лошият тон върху детето.

Мъжа ми днес е ходил да вземе Криси от ДГ. Навън били и всичките останали деца почнали едно през друго да му викат: Тате  Joy  Joy  Joy Била като цяло спокойна малката мишка.  Heart Eyes

# 239
Благодаря на всички за пожеланията за скорошно оздравяване!

грип с усложнение - уши
.......
все пак за ушите няма ли да пиете АБ?...щото после става на отит....
погледнахте ли хубаво за налепи на тгърлото - най-гот е уши с ангина...тогава вече е трепач болдуването...
........
не те плаша, просто споделям наблюдения...може да ти помогне пък нещо
успех

Докторката (УНГ) онзи ден реши категорично че е алергия и че може да мине и без антибиотик,само с антиалергични.Изводът й беше най-вече от това че сополките са бистри.Капвам Отипакс засега.
Боледуването и сега си е трепач - през шест часа тъпча лекарства за температурата,която не спира да се дига.Детенце спи от 13.00ч днес и сега насън й мерих Т - 39градуса,пак насън набутах и Нурофенчето,което вече е на пръвършване в шишенцето.Не е истина от един месец колко лекарства изпи това дете.
Относно плашенето - не е страшно да лекувам ангина или по-силен грип,по-ме е страх от това че мноооооооого бавно става всичко и докато се разбере какво е и как да се лекува детето се натрови от лекарства,които само я подържат да не стане по зле.

Общи условия

Активация на акаунт