ПАЗАРДЖИК-28

• 17 455
  • 292
  •   1
Отговори
# 225

Желая на Криси много щастие, здраве и хиляди слънчеви усмивки!

# 226
 Нели,

много сбъднати желания от нас!

vivi75,
пожелавам ви да имате всичко,за което мечтае едно дете,весел празник!

mother-of-pearlS, това е нашата гледна точка на родителите,много от думите ти все едно аз съм ги писала,но според мен,за да има напредък и децата ни да се чувстват добре,родители и възпитатели трябва да открием златната среда,всичко е въпрос на избор,да вървим напред,да сме взискателни,но и поне за малко да се поставим на мястото на другия и поне да се опитаме да го разберем.
 Защо според вас хората не харесаха и не гласуваха за Мила от "Биг Брадър"?!
 - защото не я приехме,не се опитахме да я разберем или защото бе различна ???

Усмихнат ден!   newsm47

# 227
..............................
mother-of-pearlS, това е нашата гледна точка на родителите,много от думите ти все едно аз съм ги писала,но според мен,за да има напредък и децата ни да се чувстват добре,родители и възпитатели трябва да открием златната среда,всичко е въпрос на избор,да вървим напред,да сме взискателни,но и поне за малко да се поставим на мястото на другия и поне да се опитаме да го разберем.
 .......................
 Усмихнат ден!   newsm47

Добре казано, стига наистина в повечето случаи да ставаше въпрос за възпитатели/преподаватели/учители....
(не искам никой от форума да го приеме лично, даже съм сигурна, че доста от учителската гилдия ще ме подкрепят)
Малко са възпитателите или преподавателите или учителите, за които тази професия е призвание, а не "работно време"
Темата е доста обширна и аз съм готова за дебат...но извода накрая ще е, че всичко е безсмислено казано, ако и двете страни (родители и учители) не "седнат на една маса"

# 228
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ!!! Да ти е жива и здрава!
   bouquet  bouquet  bouquet
Нели,не искам да предизвиквам спорове,но такива случаи като на Гери мога да цитирам много,па макар и за 3 месеца престой в дадената градина. А за "даренията" да не говорим.  Tired Затова реших,че щом ще си плащам поне да е легално в частната,която ми е и много близо. Така поне си знам месечната такса,а не ме дрънкат постоянно за олио,т. хартия, двд,чаршафи и т.н.
п.с. не ми отговори за училищния автобус  Wink

# 229
 Връщам се назад във времето,когато седях на ученическия чин и другарките ни учеха,всяка по своему,едни си изпяваха материала,но аз съм запомнила не тях,а тези които ни провокираха и ни караха да мислим и избираме и въпреки старанията си някой от съучениците ми приемаха нещата на шега и несериозно,сега когато вече съм родител - задавам си въпроси с многозначни отговори.
 Съгласна съм обаче,че не трябва да се държим като "ощипани госпожици" ,а когато има проблем или недоволство просто да поговорим или поне да сме опитали,но аз си мисля,че учителя на децата ни в живота сме преди всичко ние - родителите,а на какво ще ги научим е въпрос на избор.
 Дали аз закъснях или времето бързаше? - ей този,въпрос си задавам,когато се чувствам неразбрана,а на какво ще успея да науча децата си,все още нямам окончателен отговор за себе си,ако някой има,моля да сподели.

# 230
"Здравец" това е градината до клиниката "Здраве"?
Чакам потвърждение ако е тя ще Ви разкажа и моята история.
Цитат
Аз може би най добре мога да отговоря на този постинг, била съм педагог 7 години, вече от 4 години съм майка.
Мога да застана на тяхното място защото ми е познато, но има неща които и преди и сега ме изненадват.
 Бях млада учителка в детската градина повечето ми колежки ме мразиха, защото когато изведем децата в двора аз съм с децата играем на игри, четем, правим упражнения, за моите колежки това беше подмазвачество. Нормалното за тях беше като изведа децата навън да отида при колежките за да си клюкарства ме. Мразеха ме защото никога не ми се налагаше да моля родителите за нещо, винаги имах всичко, защото родителите не ме оставяха да се боря с мизерията сама. Когато изпратих децата си в 1 клас ревах заедно с тях, още дълго време те продължаваха да ми идват на гости. Обичах работата си и тя ми  отвръщаше. Никога не казах че обичам всичките деца еднакво, защото не е вярно, винаги има дете което ти е повече на сърце, но бях еднакво справедлива със всички.
Има професии според мен които изискват всеки който иска да я практикува трябва да мине тест на психо съвместимост с тази професия. За да работиш това трябва да си готова да даваш любов и да не очакваш нищо обратно и само тогава ще можеш да си истински професионалист.

# 231
ЧЕСТИТ СИН на NELCHO!ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!    bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!    bouquet
Ч.Р.Д. и на ZORA* със закъснение!    bouquet

Днес и аз имам рожден ден. Grinning
Да се почерпите:

И домашно приготвена тортичка  Simple Smile :

А за яслите и детските градини - все има по нещо, няма как.Най е добре ние да си гледаме дечицата, но когато няма начин правим компромиси и така.Вики е в Юри Гагарин, доволна съм за сега.Е, има какво да се желае, особено за храната, но аз си знаех че ще е така.Всъщност единственото ми оплакване до момента е, че приемат болни деца и за един месец престой Вики два пъти боледува.Но за това не са виновни от персонала...

# 232
Жана честит рожден ден!
Жана казваш че не е виновен персонала че приема болни деца а кой е виновен?
Ето ви нещо интересно
http://blogs.mamita-bg.com/kindergarten/2008/09/26/%d0%b1%d0%b8% … %b0-%d0%b4%d0%b5/

# 233
Честит празник на двете рожденички!!!
Да са живи и здрави!
Лелееееее, вие ми кръстосахте погледа с тези истории из детските градини, все знаех че има такива работи но толкова цветущи Shocked #Crazy
Останах без думи  ooooh!

# 234
Леле,Жана, зло да те забрави!

Желая ти много радост, детска обич, семейно разбирателство, здраве и сили да отгледаш поне още едно детенце!

Един виртуален подарък за теб Hug

# 235
Честит рожден ден на Краси!

Честит рожден ден на  Ember!

Доста скорпиончета сме се наредили гледам!Весел празник с Вашите семейства, много любов и незабравими мигове!

# 236
Гледам, че обсъждате градините и яслите в града! Аз да си призная съм се насочила да дам Личката в частната Академика, но ме притесняват малките помещения, но пък там групите са по-малки! Мястото за игра ми се вижда също малко! Моля Ви споделете вашите мнения за тази градина!
Благодаря предварително!

# 237
Ember ,Честит рожден ден!

# 238
Благодаря момичета! Hug

Winter, ами не е виновен персонала, защото при видимо болно дете майката показва бележка от педиатъра, че детето е здраво и те нямат право да го върнат.
Не говоря за деца с температура (защото не знам коя майка ще си остави детето когато му е лошо), но сополиви и кашлящи колкото щеш.

# 239
ЦДГ "ЗДРАВЕЦ" НЕ е до клиника "ЗДРАВЕ", а се намира до десткото отделение на МБАЛ Пз.

Не помня тази при "ЗДРАВЕ" как се казваше...ама ти сподели де...  Wink

Та за болните деца водени на градина - при "нас" дори си имаше неписано правило. НА всяко дете , лекарствата му (независимо сироп за кашлица или антибиотик) седяха отгоре в/у шкафчето за преобличане  Tired

Честит Рожден Ден на ЕМБЕР   bouquet
Само поводи за усмивки през идущата година, много здраве, любов и най-вече търпение, което на нас скорпионите  Wink  понякога ни липсва   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт